Acoustic Energy: AE 109 Vloerstaande speaker - 2 stuks - Zwart

Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Op voorraad

De Acoustic Energy AE109 is een bescheiden vloerstaande 2,5-weg luidspreker met een dubbele laagweergever uit de populaire 100-series. 

Bekijk specificaties
Tijdelijk 2,5% korting op het gehele Acoustic Energy assortiment met kortingscode ACOUSTIC ENERGY 2020
€ 650,00
Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.3/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
Gratis verzending vanaf €50,-
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Acoustic Energy: AE 109 Vloerstaande speaker - 2 stuks - Zwart

De Acoustic Energy AE109 is een bescheiden vloerstaande 2,5-weg luidspreker met een dubbele laagweergever uit de populaire 100-series. Deze nieuwe AE109 is in de basis gelijk aan de oorspronkelijke en veel geprezen AE109 die twee decennia geleden voor het eerst het levenslicht zag. Bij deze nieuwe AE109 heeft de fabrikant de timing en het fasegedrag nog verder weten te perfectioneren. Hiermee levert de AE109 een geluidskwaliteit die in deze prijsklasse als uitzonderlijk mag worden betiteld. Deze AE109 is geschikt voor toepassing in middelgrote woonkamers en levert hier, ondanks zijn bescheiden formaat een indrukwekkende muzikale weergave met een ruimte-vullend laag.

Vernieuwingen

De nieuwe AE109 van Acoustic Energy heeft ten opzichte van zijn voorganger diverse wijzigingen ondergaan waarmee deze luidspreker uw muziek met nog meer neutraliteit en nuance weergeeft en bovendien een nog aantrekkelijkere uitstraling heeft gekregen waardoor de luidspreker nog beter in uw interieur past. De reflexpoort is ten opzichte van zijn voorganger naar de achterzijde verplaatst waardoor de optiek niet alleen rustiger wordt, maar waarmee de kleuring in het middengebied wordt tegengegaan en de laagweergave substantieel wordt verbeterd. De uit de AE1 afkomstige WDT tweeter laat door een beter afstraalgedrag een preciezer geluidsbeeld horen, terwijl de luidspreker minder eisen aan de ruimte stelt waarin deze wordt geplaatst. Dit maakt de AE109 heel goed geschikt voor huiskamergebruik.

De AE109 van Acoustic Energie is leverbaar in het satijnzwart, walnoot en in een gelimiteerde satijn-witte uitvoering. Bent u benieuwd naar de klankeigenschappen van deze compacte AE109 vloerstaander, dan bent u van harte welkom in onze showroom om deze luidspreker met studio-DNA te komen beluisteren.

Lees meer
Gratis bezorging vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

Specificaties Acoustic Energy: AE 109 Vloerstaande speaker - 2 stuks - Zwart

Meer informatie
Levertijd Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Merk Acoustic Energy
Kleur Zwart
Breedte 16cm
Diepte 24cm
Hoogte 80cm
Garantie 2 jaar
Impedantie 4 Ohm
Nominale belastbaarheid (continu) Nee
Maximale belastbaarheid (piek) 150W
Frequentiebereik 40Hz – 35kHz
Aantal speakers 2 speakers
Basreflex poort Achterkant
Gewicht 17.5 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling