Advance Acoustic: Air 55 Actieve Bluetooth Luidsprekerset - Wit

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

Deze mooie bluetooth speakers van Advance Acoustic zijn gemakkelijk te bedienen via bluetooth. U heeft dus geen problemen met kabels die in de weg zitten.

Bekijk specificaties
Tijdelijk 2,5% korting op het gehele Advance Acoustic assortiment met kortingscode ADVANCE ACOUSTIC2023
€ 449,00

Offerte opvragen?

Klik hier en ontvang een persoonlijke prijs!
Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.2/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Air 55 Actieve Bluetooth Luidsprekerset

Digitale muziek die is opgeslagen op diverse draagbare bronnen (smartphone, tablet, PC/MAC, etc.) speelt een steeds grotere rol in muziekland. Daarom heeft Advance Acoustic de AIR 55 ontwikkeld.

De AIR 55 is een draadloos actief luidsprekersysteem dat zó compleet is uitgerust, dat het bijna dienst kan doen als een compleet audiosysteem. Daartoe is de AIR 55 is voorzien van vele aansluitmogelijkheden.

Via de ingebouwde aptX® Bluetooth-ontvanger kan de muziek die is opgeslagen op uw smartphone, tablet of PC/MAC draadloos via de AIR 55 worden afgespeeld in CD-kwaliteit.

AptX® is de Bluetooth-standaard die het mogelijk maakt, muziek in CD-kwaliteit over te dragen, dankzij een compressieverhouding van slechts 4:1. Zodoende kunnen muziekbestanden in FLAC, Apple Lossless of andere lossless PCM-formaten vrijwel perfect worden weergegeven. MP3 en AAC bestanden hebben een bitrate die lager is dan 350Kbits en worden daarom niet nòg verder gecomprimeerd. Bluetooth aptX® biedt dankzij een dynamisch bereik van 92dB, een 16bits resolutie en een fraaie egale frequentiecurve tussen 10Hz en 22kHz een hoogwaardig signaal aan de luidsprekers. Het Bluetooth ontvangstbereik reikt tot ongeveer 10 meter.

Voor bedrade aansluiting zijn er behalve twee analoge ingangen (cinch L/R en 3,5 mm minijack) ook twee digitale ingangen (coaxiaal en optisch) beschikbaar. TV’s hebben tegenwoordig vrijwel uitsluitend een optische audio-uitgang en kunnen daarmee probleemloos worden aangesloten op de AIR 55. Voor diegenen die houden van een extra stevig basfundament is het mogelijk om via de aanwezige subwoofer-uitgang een subwoofer aan te sluiten. De AIR 55 zal menige soundbar in het zand doen bijten dankzij de voortreffelijke weergavekwaliteit en de vele aansluitmogelijkheden.

Digitale signalen worden in de AIR 55 omgezet in een analoog signaal door een hoogwaardige Wolfson 24bit/192kHz DAC (Digitaal/Analoog-Converter).

De bedieningsmogelijkheden zijn veelzijdig. U kunt het volume regelen op de achterzijde van de rechter luidspreker, maar uiteraard wordt hiervoor ook een comfortabele afstandsbediening meegeleverd. Met deze afstandsbediening kunt u tevens de ingangen/bronnen kiezen, de toonregeling (hoge en lage tonen) bedienen en zelfs de afspeelfuncties van smartphones bedienen.

In de rechter luidspreker zijn de krachtige 2 x 55 Watt versterker en de gecertificeerde Bluetooth aptX® ontvanger ingebouwd. De linker luidspreker kunt u door middel van een luidsprekerkabel aansluiten op de rechter luidspreker. De “Auto Power”-functie zorgt ervoor dat de versterker automatisch naar de zuinige “stand-by” (slaap-)stand overschakelt als hij enkele minuten geen inkomend signaal heeft ontvangen.

De AIR 55 is voorzien van een 25mm softdome hoogweergever en een 130mm midden/laagweergever. In combinatie met de krachtige versterker levert de AIR 55 een verrassende geluidskwaliteit en dus: veel muziekgenot!

Specificaties Advance Acoustic Air 55

 • Vermogen: 2x 55W
 • Mid/woofer 13cm, tweeter 2,5cm
 • Datasnelheid: 56 tot 576 kbps
 • Frequentiebereik: 45hz - 22khz +/- 3DB
 • Ingebouwde APTX bluetooth-ontvanger: ja
 • Afmetingen (BxHxD): 170 x 283 x 225 mm

 • Gratis bezorging voor elke bestelling!
  30 dagen bedenktijd
  Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

  Specificaties Advance Acoustic: Air 55 Actieve Bluetooth Luidsprekerset - Wit

  Meer informatie
  Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
  Merk Advance Acoustic
  Garantie 2 jaar
  Gewicht 5 kg
  Deel je eigen ervaring
  Beoordeling
  +
  Ontvang een waardebon van €25!
  Ontvang een waardebon t.w.v. € 25,- bij aanschaf van dit product. Wij sturen deze mee met je bestelling en is op ieder moment geldig om deze te verzilveren op Doublepoint.