Advance Acoustic: WTX-1000 Bluetooth APTX Ontvanger

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

Met de ontvanger van Advance Acoustic sluit u elk apparaat gemakkelijk aan en kunt u zonder moeite streamen via bluetooth

Bekijk specificaties
€ 169,00

Offerte opvragen?

Klik hier en ontvang een persoonlijke prijs!
Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.2/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Advance Acoustic: WTX-1000 Bluetooth APTX Ontvanger

Advance Acoustic: WTX-1000 Bluetooth APTX Ontvanger

Wij leven in een tijd waarin muziek steeds minder gekoppeld is aan een fysieke drager. Muziek wordt opgeslagen op allerlei media: telefoons, laptops, computers, tablets, muziekspelers etc.. Maar de weergavekwaliteit verbetert wanneer de muziek wordt weergegeven via een “echte” geluidsinstallatie.

De nieuwe Bluetooth ontvanger WTX-1000 van Advance Acoustic heeft muzikaal talent. De WTX-1000 biedt u het beste van de nieuwste Bluetooth technologie, dankzij de introductie van aptX codec. Compatibel met alle A2DP Bluetooth-apparaten, onthult zij de muziek in “CD-kwaliteit”.

Audiobestanden in FLAC, Apple Lossless of PCM worden gereproduceerd als vrijwel perfect. MP3- of AAC-bestanden worden verzonden zonder decodering en dus zonder afbraak. Het dynamisch bereik van 92dB, de 16-bits resolutie en de zeer fraaie frequentiecurve tussen 10 Hz en 22 kHz zorgt ervoor dat dit kleine apparaatje de muziek zo gedetailleerd en natuurlijke kan doen reproduceren. Via uw smartphone kunt u bijvoorbeeld Spotify, Tidal en Deezer content streamen naar uw audiosysteem.

Mocht het bronapparaat niet met aptX werken, dan is dat geen problem. De WTX-1000 is in staat om andere Bluetooth protocollen te ondersteunen. De WTX 1000 kunt u via de lijnuitgang (RCA) aansluiten op een willekeurige lijningang (AUX) van bijvoorbeeld een versterker. Maar u kun hem ook via de digitaal optische en coaxiale uitgang rechtstreeks op een D/A converter aansluiten, al dan niet ingebouwd in een versterker. Het rechtstreeks aansluiten op een D/A converter verbetert, afhankelijk van de kwaliteit van de D/A converter, de weergave kwaliteit hetgeen vooral merkbaar is in meer detail en dynamiek.

Specificaties Advance Acoustic WTX-1000

 • Digitaal optische en coaxiaal digitale uitgang
 • Compressieverhouding: 4:1
 • Datasnelheid: 352 kbps
 • Frequentiebereik: 10hz tot 22khz
 • Dynamic Range: 16-bit > 92DB
 • Lees meer
  Gratis bezorging voor elke bestelling!
  30 dagen bedenktijd
  Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

  Specificaties Advance Acoustic: WTX-1000 Bluetooth APTX Ontvanger

  Meer informatie
  Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
  Kleur Nee
  Breedte Nee
  Diepte Nee
  Hoogte Nee
  Merk Nee
  Garantie 2 jaar
  Gewicht 1 kg
  Deel je eigen ervaring
  Beoordeling
  +
  Ontvang een waardebon van €25!
  Ontvang een waardebon t.w.v. € 25,- bij aanschaf van dit product. Wij sturen deze mee met je bestelling en is op ieder moment geldig om deze te verzilveren op Doublepoint.