NAD Streamers

NAD Streamers

Het Britse merk NAD staat voor eenvoud en kwaliteit, en dat zie je terug in hun streamers en andere audioproducten. Ze staan erom bekend de volledige aandacht te schenken aan het ontwikkelen van de optimale prestatie, en dus niet zozeer aan dingen die er in een audiosysteem vaak een stuk minder toe doen, zoals het design. NAD vindt het belangrijk dat hun streamers gebruiksvriendelijk zijn en bovenal zo goed mogelijk presteren in hetgeen waar ze voor bedoeld zijn. Daarom zijn de makers continu bezig met het verbeteren van de geluidskwaliteit. Deze geluidskwaliteit en het uitstekende vermogen in combinatie met het gebruiksgemak, maakt NAD streamers ontzettend populair onder de echte muziek- en videoliefhebbers.


Een goede prijs-kwaliteitverhouding voor NAD streamers

Ten opzichte van streamers van andere merken, krijg je bij een NAD streamer ongetwijfeld het meeste waar voor je geld. Bij NAD betaal je namelijk  beduidend minder voor een apparaat met exact dezelfde functies, puur en alleen omdat ze esthetisch gezien simpeler in elkaar zitten. Maar zoals voor veel dingen geldt, gaat het gezegde ‘less is more’ zeker ook voor de streamers op. Geen toeters en bellen, maar gewoon een apparaat dat doet wat het hoort te doen!

De voordelen van een NAD streamer

Met een NAD streamer stuur je audio vanuit je netwerk of vanuit het internet naar je versterker of actieve speakers in de buurt. Het zorgt ervoor dat de streams van verschillende streamingdiensten als Spotify en Deezer in topkwaliteit bij je versterker terechtkomen. Natuurlijk zijn er allerlei streamers van verschillende merken, echter beschikken die van NAD over dusdanig veel pluspunten dat je met een gerust hart voor een streamer van dit merk kunt kiezen. We sommen de belangrijkste nog een keer voor je op:

- Het merk staat voor eenvoud, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid
- De makers houden zich met name bezig met het belangrijkste aspect van een receiver: de optimalisatie van de geluidskwaliteit
- Een NAD receiver heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van andere merken

Heb je nog een algemene vraag over NAD speakers of hulp nodig bij het kiezen van het juiste model? Laat het ons dan weten via mail, telefoon of chat. Uiteraard helpen we je graag aan het voor jou perfecte apparaat! 

Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren