NAD: C275BEE Eindversterker - Zwart

Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Op voorraad

De C275BEE is een formidabele stereo eindversterker, die je tegelijkertijd bijna bodemloze kracht en hifi-prestaties op topniveau biedt. Op deze manier heb je nagenoeg vrij spel in je luidspreker keuze, of je nu op zoek bent naar een enorme geluidsdruk of kristalheldere fijnproever-ervaringen.

Bekijk specificaties
€ 1.299,00
Klanten geven Doublepoint een 9.4/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details NAD: C275BEE Eindversterker - Zwart

De C275BEE is een formidabele stereo eindversterker, die je tegelijkertijd bijna bodemloze kracht en hifi-prestaties op topniveau biedt. Op deze manier heb je nagenoeg vrij spel in je luidspreker keuze, of je nu op zoek bent naar een enorme geluidsdruk of kristalheldere fijnproever-ervaringen.

Een goede eindversterker als de C275BEE zal een trouwe metgezel zijn gedurende vele jaren. Samen met een set goede luidsprekers is het eigenlijk een van de meest "future-proof" producten die je kunt kopen in het hedendaagse hi-fi universum.

De C275BEE is identiek aan het eindversterkergedeelte van de geïntegreerde C375BEE versterker, met een 2x150 Watt vermogen aan 4/8 Ohm, beide kanalen gelijktijdig uitgestuurd. Het kan ook worden gebrugd om een formidabele powerhouse te krijgen van een mono versterker met 330 Watt continu vermogen - en een dynamisch vermogen van een duizelingwekkende 1200 Watt aan 4 Ohm!

De C275BEE kan ideaal worden gecombineerd met zowel de C165BEE voorversterker als de C375BEE. Bovendien is deze geschikt als upgrade van surround versterkers en receivers. Zo kan de C275BEE bijvoorbeeld gekoppeld worden aan de pre-outs om op die manier de front luidsprekers in een surround systeem aan te sturen. Het zal in de meeste gevallen een grote verbetering in de geluidskwaliteit opleveren, vooral als je muziek in stereo wilt afspelen.

De C275BEE is ook een geweldige upgrade voor een Sonos-systeem als je meer vermogen en een hogere geluidskwaliteit wilt hebben dan Sonos\ eigen CONNECT:AMP versterker kan leveren. Je kunt in plaats daarvan kiezen voor de passieve CONNECT ZonePlayer en deze aansluiten op de C275BEE. Op deze manier krijg je prestaties die gemakkelijk kunnen concurreren met een traditionele stereo-installatie in de echt zware klasse.

De C275BEE heeft een automatische aan/uit regeling, zodat je niet elke dag hoeft na te denken over de werking of energieverlies. En je kunt ook handig de versterker uit het gezicht plaatsen, bijvoorbeeld achter een deur in je hifi-meubel. *

De NAD C275BEE verkrijgbaar in grafiet afwerking.

Als het gaat om geluidskwaliteit, kun je in principe niet te veel vermogen hebben. Hierbij gaat het niet alleen om het volume, maar ook over de mogelijkheid om zuiver te spelen zonder hoorbare vervorming. Wanneer aan een versterker meer vermogen wordt gevraagd dan het kan leveren, kan het maar met één ding reageren: vervorming!

De hoge geluidskwaliteit van de C275BEE begint met de enorme voeding, die in dit geval is uitgerust met een zeer krachtige Holmgren ringkern transformator. Samen met de PowerDrive technologie geeft je dit een extreem hoge voedingsstroom sectie, die moeiteloos zelfs notoir "moeilijke" luidsprekers aan kan sturen tot een niveau dat de zekeringen zou laten springen bij de meeste concurrenten.

De C275BEE is perfect geschikt voor bi-amping van je luidsprekers. Door het gebruik van een optionele eindversterker kun je de bass/midrange en treble (hoog) apart versterken, waarmee je een hoorbare zuiverder geluid krijgt uit het systeem. Als je simpelweg niet voldoende vermogen kunt krijgen, kun je als alternatief kiezen voor het overbruggen van de C275BEE tot 330 Watt in mono - met een dynamisch vermogen van 1200 Watt aan 4 Ohm! Met een vergelijkbaar geconfigureerde C375BEE - of een extra C275BEE - heb je voldoende vermogen om de zwaarste en moeilijkste luidspreker naar oorverdovende niveaus te voeren, let wel - in kristalheldere hifi-kwaliteit.

Merk op dat de C275BEE versterker alleen verkrijgbaar is in de klassieke grafiet afwerking van NAD. Heb je plannen om te overbruggen of bi-ampen, kies dan de C375BEE in dezelfde afwerking om de twee apparaten visueel met elkaar overeen te laten komen.

De exclusieve BEE initialen geven aan dat NAD\'s legendarische hoofdontwerper Bjorn Erik Edvardsen een sterk stempel heeft gezet op de C275BEE. Dit geldt bijvoorbeeld voor de BEE Clamp, die de stabiliteit in moeilijke ladingen en het gepatenteerde feedback/feedforward circuit verbetert om vervorming te voorkomen (\'Distortion Canceling Circuit\').

Een echt leuke feature is de mogelijkheid om de gevoeligheid van de lijningang aan te passen. Met behulp van een eenvoudige knop kun je het niveau verzwakken, zodat het totale volume nooit een bepaald maximum overschrijdt. Dit kan vooral handig zijn in een bi-amping setup, maar ook als installatie-oplossingen op andere plaatsen waar je normaal gesproken de luidsprekers wilt beschermen tegen overbelasting.

De reden dat de NAD-Watts iets heel anders is dan de gebruikelijke Watts zit vooral in de enorme voeding. Een oversized Holmgren-ringkern transformator en NAD\'s unieke PowerDrive technologie zorgen dat de C275BEE veel luider klinkt dan het nominale vermogen suggereert.

Simpel gezegd zorgt PowerDrive ervoor dat de versterker en de voeding continu worden aangepast aan de elektrische belasting van de aangesloten luidsprekers, en de relatie tussen stroom en spanning voortdurend geoptimaliseerd wordt. Bijna op dezelfde manier als bij een auto, waar je de versnelling verandert naargelang de snelheid omhoog of omlaag gaat. PowerDrive geeft gevoeligheid en realisme aan dynamische uitbarstingen van de muziek. En met een maximaal vermogen van meer dan 50 ampère moeten het vrij extreme omstandigheden zijn, wil de C275BEE adem tekort komen.

Soft Clipping is een andere unieke finesse van NAD. Wanneer een versterker buiten haar vermogens-gerelateerde vaardigheden geduwd wordt, ontstaat er vervorming en ander geluid dat je luidsprekers kan beschadigen, niet in het minst de hoge tonen. Wanneer je op een NAD versterker tot het uiterste gaat, schakelt het Soft Clipping circuit in en ontspant de vervorming, waardoor het zachter werkt op zowel je oren als de luidsprekers. Daarom klinkt een NAD beter bij zeer hoge geluidsniveaus, en tegelijkertijd wordt het risico verminderd dat je nieuwe tweeters nodig hebt voor het volgende feestje!

Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties NAD: C275BEE Eindversterker - Zwart

Meer informatie
Levertijd Binnen 3-5 werkdagen geleverd
KleurZwart
MerkNAD
Garantie5 jaar
Streaming audioGeen
Speaker kanalen2.1
HDMI ingangenGeen
HDMI uitgangenGeen
Gewicht14.6 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling