Blog

 1. De unieke oplossing voor fietsen of autorijden met muziek (in) de oren.

  De unieke oplossing voor fietsen of autorijden met muziek (in) de oren.

  Binnenkort gaat er veel veranderen wat betreft het luisteren van muziek tijdens het fietsen of auto rijden. Per 1 juli gaat na alle waarschijnlijkheid de wet veranderen, dit betekend dat jij, zodra de wet in werking treedt geen muziekspelers meer mag vasthouden en beluisteren. 

  Lees meer »
 2. De nieuwe Onkyo Tx-nr696 ( Zwart & Zilver )

  De nieuwe Onkyo Tx-nr696 ( Zwart & Zilver )

  Onkyo lanceert de nieuwe 7.2 receiver en tevens de opvolger van de Tx-nr686, de Tx-nr696. Deze receiver gaat uiteraard Dolby Atmos en DTS;X ondersteunen en biedt daarnaast een wattage van 175W per kanaal. 

  Lees meer »
 3. De nieuwe AVR-X receivers van DENON (Avr-x1600H, Avr-x2600H)

  De nieuwe AVR-X receivers van DENON (Avr-x1600H, Avr-x2600H)

  De receivers van Denon uit de Avr-X serie zijn vernieuwd. Tegenwoordig zijn ze voorzien van eARC,  hierdoor worden object gebasseerde audio van de tv naar de receiver verstuurd door middel van een HDMI kabel.

  Lees meer »
 4. Marantz Melody X M-CR612 Netwerk-CD-receiver

  Marantz Melody X M-CR612 Netwerk-CD-receiver

  De Marantz Melody X M-CR612 is nieuwste uitvoering van de M-CR lijn van Marantz. Voorheen was dit de M-CR611 maar deze is volledig vernieuwd naar de M-CR612. De netwerk-CD-receiver ondersteunt Airplay 2, Bluetooth en HEOS.

  Lees meer »
 5. Streamingdienst Spotify werkt in de toekomst niet meer op alle speakers en receiver

  Streamingdienst Spotify werkt in de toekomst niet meer op alle speakers en receiver

  De muziekstreamingdienst Spotify heeft laten weten dat de ingebouwde functie van de dienst in de toekomst niet meer gaat werken op enkele speaker en receiver merken.

  Lees meer »
 6. Klipsch SPL-150 Subwoofer

  Klipsch SPL-150 Subwoofer

  De SPL-150 van Klipsch is de grootse subwoofer van de SPL-lijn die Klipsch in 2018 heeft geïntroduceerd. De SPL-150 zal de hele buurt op stelten zetten door het enorme piekvermogen van maar liefst 800 Watt. De SPL-150 heeft een 15-inch Spun Copper Cerametallic ™ Woofer waar Klipsch zo bekend om staat.

  Lees meer »
 7. Nieuw in ons assortiment, de Audiolab 6000 serie!

  Nieuw in ons assortiment, de Audiolab 6000 serie!

  Begin zomer 2018 heeft het Britse merk Audiolab hun assortiment uitgebreid met de 6000-serie. Het gaat hierbij om een tweetal producten die verkrijgbaar zijn in twee kleuren, zwart en zilver.

  Lees meer »
 8. Het belang van de kwaliteit en dikte van luidsprekerdraad!

  Het belang van de kwaliteit en dikte van luidsprekerdraad!

  Kabels zijn zoals iedereen weet de flexibele geleider, bestaande uit draden die stroom transporteren. Er zijn veel verschillende speakerkabels, echter willen wij jullie door middel van deze blog meer inzicht laten krijgen over het belang van de kwaliteit en de dikte van speakerkabels. 

  Lees meer »
 9. De voordelen van inbouwspeakers

  De voordelen van inbouwspeakers

  Inbouwspeakers zijn de ideale oplossing in huis waarbij je overal kunt genieten van jouw favoriete muziek en geen last heeft van speakers die in het zicht staan. Ondanks de mooie afwerkingen van de inbouwspeakers in jouw plafond of muur zijn er nog een aantal voordelen te benoemen van inbouwspeakers. Je moet daarbij denken aan geen storende geluidsfrequenties, meer bas-weergave, richtbare tweeters en een opgeruimd effect. 

  Lees meer »
 10. VQ - View Quest

  VQ - View Quest

  In 2011 lanceerde VQ hun eerste twee producten, namelijk een Retro Radio met DAB en een Apple dockingstation. VQ, in 2011 bekend als View Quest besloot toen der tijd zich te focussen op Retro producten om de markt te veranderen. Bij het ontwerp van de eerste Retro Radio hield View Quest rekening met een multifunctioneel product en een ruime keuze aan kleuren.

  Lees meer »