Nieuws

 1. Monitor Audio nu ook bij Doublepoint

  Monitor Audio nu ook bij Doublepoint

  Monitor Audio is één van de merken die de Britse hifi-reputatie gestalte hebben gegeven. Met een grote toewijding voor kwaliteit en een sterke toekomstvisie weet dit merk steeds weer baanbrekende toepassingen te bedenken. Wij van Doublepoint zijn er trots op dat we ons nu officieel dealer van Monitor Audio mogen noemen.

  Lees meer »
 2. NAD M10: draadloos muziekgenot

  NAD M10: draadloos muziekgenot

  Overal in huis jouw favoriete muziek kunnen beluisteren. Het kon al, maar lang niet altijd in studiokwaliteit. En al helemaal niet met zo’n prachtig apparaat als de NAD M10. Uit de stallen van het Britse New Acoustic Dimension (NAD) komt een receiver die jarenlang voorligt op de concurrentie. Met de M10 ben je voorbereid op de toekomst en kun je nog vele jaren vooruit – en dat zonder te hoeven zagen of boren. Dit apparaat is namelijk helemaal gemaakt voor de draadloze muziek; voor de combinatie van streamen en draadloze speakers.

  Lees meer »
 3. IsoTek doet jouw Audio weer sprankelen

  IsoTek doet jouw Audio weer sprankelen

  Hoe hard je energiebedrijf ook zijn best doet om jou zuivere en constante stroom aan te leveren, eenmaal in huis zijn er allerlei elektrische apparaten die het lichtnet vervuilen. En dat heeft een negatief effect op de geluidskwaliteit van audio-apparatuur. Maar wat kun je daar nou aan doen? De apparatuur van IsoTek zuivert de stroom en haalt het meeste uit jouw elektronica.

  Lees meer »
 4. Jamo D590: koop je limited edition bij Doublepoint

  Jamo D590: koop je limited edition bij Doublepoint

  Doublepoint heeft het weer geflikt: een Nederlandse primeur. Van het topmerk Jamo kunnen we 34 speakersets aanbieden uit een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks. Het gaat om het exclusieve model D590 in de 50th Anniversary Edition.

  Lees meer »
 5. Alles over de nieuwe Denon Home Draadloze Speakers

  Alles over de nieuwe Denon Home Draadloze Speakers

  Sinds heeft Denon drie nieuwe draadloze speakers geïntroduceerd in hun assortiment; de Denon Home 150, de Denon Home 250 en de Denon Home 350. Deze drie speakers zijn verkrijgbaar in januari 2020 en zijn allemaal verkrijgbaar in het zwart of in het wit. De nieuwe Denon Home speakers zijn voorzien van de nieuwste technologie met een aantal nieuwe features ten opzichte van de welbekende HEOS speakers.

  Lees meer »
 6. Waarom audiofielen voor Magnat-speakers kiezen

  Waarom audiofielen voor Magnat-speakers kiezen

  Hoe mensen de wereld om zich heen ervaren, is voor iedereen uniek. Wel is het zo dat we mensen in groepen kunnen indelen. Die ‘etiketten’ verklaren min of meer waarom we aandacht aan bepaalde zaken besteden en waarom we makkelijker op de ene manier leren dan op de andere. We hebben het over gevoelsmensen, mensen die visueel zijn ingesteld, auditief zijn of juist kinesthetisch zijn. 

  Lees meer »
 7. De nieuwe AX-productlijn van Cambridge Audio

  De nieuwe AX-productlijn van Cambridge Audio

  Cambridge Audio heeft sinds kort de AX-productlijn gelanceerd, een gloednieuwe reeks hificomponenten. De AX-productlijn is ontworpen en ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk en heeft elke muziekliefhebber iets te bieden, waardoor hij de perfecte balans vindt tussen prestaties en betaalbaarheid.

  Lees meer »
 8. De Edifier S3000PRO getest

  De Edifier S3000PRO getest

  Wij zijn in de gelegenheid geweest om de S3000PRO van Edifier uitgebreid te testen in één van onze luisterruimtes. Onze eerste indruk is een adembenemende geluidsweergave. De S3000PRO draadloze speakers hebben ieder een netstroomkabel en zijn volledig draadloos aan elkaar gekoppeld zonder enige stroringen of vertraging in het geluid.

  Lees meer »
 9. De SVS SB-1000 en de SVS PB-1000 naast elkaar

  De SVS SB-1000 en de SVS PB-1000 naast elkaar

  Het eerste wat in je opkomt wanneer je denkt aan SVS zijn subwoofers. SVS is een genormeerd merk die jarenlang ervaring heeft met het ontwerpen van subwoofers en zijn dan ook enorm bekend binnen de markt als het gaat om subwoofers. SVS heeft twee soorten instapmodellen als het gaat om subwoofers; de SB-1000 en de PB-1000.

  Lees meer »
 10. De vernieuwde PMA-600

  De vernieuwde PMA-600

  DE PMA-600NE is een vernieuwde versterker en de opvolger van de PMA-520AE.  Dit nieuwe model heeft Denon aan het einde van de zomer 2019 geïntroduceerd en zijn, zoals we gewend zijn van Denon, beschikbaar tegen een zeer betaalbare prijs! 

  Lees meer »