Nieuws

 1. Als eerste: nieuwe Denon-receivers met HDMI 2.1

  Als eerste: nieuwe Denon-receivers met HDMI 2.1

  Denon heeft de primeur: als eerste merk brengt het receivers op de markt met een HDMI 2.1-aansluiting. Die maakt het mogelijk om bijvoorbeeld tv-programma’s, films en games in 8K-resolutie te zien. Inderdaad, 4K is binnenkort verleden tijd.

  Deze zomer is het zover en zijn de eerste HDMI 2.1-receivers verkrijgbaar. Als Denon-dealer biedt Doublepoint ze natuurlijk ook. En we moeten eerlijk zijn: onze verwachtingen zijn hooggespannen. In deze blogpost laten wij jou met ons mee-watertanden.

  Lees meer »
 2. Alles over het gerenommeerde speakermerk: Focal!

  Alles over het gerenommeerde speakermerk: Focal!

  Focal creëert al sinds 1979 akoestische standaardbenodigdheden voor verschillende high-fidelity-markten, zoals luidsprekers voor in huis, koptelefoons, autoluidsprekers en monitorluidsprekers. Focal houdt zich voornamelijk bezig met luidsprekersdrivers en hifi-luidsprekers.

  Lees meer »
 3. Denon Home: draadloze luidsprekers getest

  Denon Home: draadloze luidsprekers getest

  De Denon Home-speakers zijn allereerst draadloos. Natuurlijk hebben ze een voedingskabel nodig om het nodige vermogen te produceren, maar onderling zijn ze draadloos verbonden. Zet je twee of meer Denon Home-luidsprekers in je huis, dan communiceren ze onderling via een HEOS-app op je smartphone of tablet.

  Lees meer »
 4. De betaalbare hoofdtelefoons van Argon Audio

  De betaalbare hoofdtelefoons van Argon Audio

  Sinds kort is het merk Argon Audio nieuw in ons assortiment gekomen waardoor er ook drie nieuwe soorten hoofdtelefoons bij zijn gekomen in het assortiment. De POP2, SOUL2 en de FREESTYLE2 van Argon Audio zijn stuk voor stuk uniek in zijn soort. De POP2 van Argon Audio is een draadloze on-ear hoofdtelefoon die tevens ook bedraad kan worden aangesloten met de meegeleverde AUX-kabel als de batterij leeg is.

  Lees meer »
 5. Getest: Cambridge Audio Azur 851-serie

  Getest: Cambridge Audio Azur 851-serie

  Het vlaggenschip in de catalogus is de Azur 851-serie, die je ook bij Doublepoint te koop vindt. Maar voordat je jouw bestelling plaatst, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze apparatuur aan jouw strenge eisen voldoet. Daarom onderwierpen wij de Cambridge Audio Azur 851-componenten aan een test.

  Lees meer »
 6. Nieuw bij Doublepoint; Wireworld kabels

  Nieuw bij Doublepoint; Wireworld kabels

  Wireworld is ontstaan uit de liefde voor muziek, een passie voor innovatie, een flair voor industrieel design en tot slot een zoektocht naar detail. David Salz, de oprichter van Wireworld, heeft net zoals vele audiofielen decennia lang zijn luisterervaring voor muziek proberen te verfijnen. Wireworld maakt gebruik van objectieve luistertests om kabels te maken die de fijnste details en expressie van muziek behouden. Hoe dichter ze bij het brengen van de intensiteit en schoonheid van livemuziek in jouw luisterruimte komen, hoe dichter ze bij het bereiken van de doelen zijn gekomen.

  Lees meer »
 7. SVS 2000 PRO: subwoofers doorstaan strenge test

  SVS 2000 PRO: subwoofers doorstaan strenge test

  De meest succesvolle subwoofers van het audiomerk SVS, de 2000 PRO-productlijn, is in een nieuw jasje gestoken. Maar ook onderhuids is één en ander veranderd. Wij van Doublepoint onderwierpen deze mid-range subwoofers aan een strenge test.

  Lees meer »
 8. Waarom buitenspeakers meer waardering verdienen

  Waarom buitenspeakers meer waardering verdienen

  Afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat buitenspeakers vaak een vergeten productcategorie is en dan ook onterecht niet genoeg waardering krijgt volgens ons oogpunt. We besloten daarom een artikel te schrijven over buitenspeakers zodat er meer aandacht en kennis kan worden gegeven over dit segment.

  Lees meer »
 9. Onze gloednieuwe installatieservice

  Onze gloednieuwe installatieservice

  Sinds kort bieden wij de langverwachte installatieservice bij klanten aan. In de afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel vragen gekregen of het ook mogelijk was om de systemen/receivers/speakers te laten installeren bij hun thuis.

  Lees meer »
 10. Monitor Audio: de Silver-lijn

  Monitor Audio: de Silver-lijn

  Sinds kort mogen wij ons dealer van het Britse hifi-merk Monitor Audio noemen. Onze klanten, stuk voor stuk audiofielen, blijken bijzonder geïnteresseerd in de Silver-serie. Ontdek hier waarom deze luidsprekerlijn zo bijzonder is.

  Lees meer »