Nieuws

 1. De Dali IO-6 versus de IO-4 hoofdtelefoon

  De Dali IO-6 versus de IO-4 hoofdtelefoon

  Normaal gezien kennen we Dali als producent en ontwerper van veel verschillende soorten luidsprekers. Dali heeft een tijdje terug twee hoofdtelefoons geïntroduceerd wat dus een compleet nieuw segment is voor Dali. Eerlijk gezegd hebben ze wel een fantastisch resultaat geleverd en geven de nieuwe hoofdtelefoons echt een premium feeling als je ze eenmaal op je hoofd hebt gezet. In dit artikel duiken we verder in de specificaties en zetten we de twee nieuwe hoofdtelefoons tegenover elkaar.

  Lees meer »
 2. Maak kennis met onze showroom en luisterruimte!

  Maak kennis met onze showroom en luisterruimte!

  Sinds een aantal maanden zijn onze showroom en luisterruimte operationeel geworden en hebben we al hele enthousiaste audiofielen op onze locatie mogen ontvangen. Véél van jullie zouden graag meer willen weten over onze locatie en dus onze showroom en luisterruimte en daar gaan we in dit artikel uiteraard meer over vertellen.

  Lees meer »
 3. Weergaloze Audio is méér dan apparatuur

  Weergaloze Audio is méér dan apparatuur

  Wie een audioset opbouwt, denkt natuurlijk automatisch aan de componenten: de receiver en/of streamer, de cd-speler, eventueel een platenspeler met voorversterker en natuurlijk de luidsprekerset. Dat is logisch en we stellen ons budget daar dan ook op in. Maar wie voor de maximale audiobeleving gaat, wil echt élk onderdeel van zijn set onder controle hebben.

  In deze blogpost belichten we componenten die nog te veel audioliefhebbers onderschatten. Voor een geringe extra investering kunnen deze een wereld van verschil maken.

  Lees meer »
 4. De perfecte versterker voor plafond-, wand-, buiten-, draadloos- en passieve speakers

  De perfecte versterker voor plafond-, wand-, buiten-, draadloos- en passieve speakers

  De hoogwaardige AV-versterker dient als verbindingscentrum voor zowel passieve luidsprekers als slimme luidsprekers. De basis voor indrukwekkende geluidservaringen wordt gecreëerd door een transmissie met hoge resolutie van maximaal 24 bit / 96 kHz. Op deze manier is een combinatie van 6 passieve luidsprekers en draadloos tot 8 slimme luidsprekers mogelijk. De multidimensionale Virtualizer zorgt voor het verbluffende 3D-surroundgeluid - zelfs met slechts 2 aangesloten luidsprekers. De krachtige DSP maakt high-end stereogeluid mogelijk met meerkanaals deugden. De variaties zijn veelzijdig en uniek: of het nu gaat om gestreamde stereo of aangesloten als een thuisbioscoopset. Dit geef je de mogelijkheid om je voorluidsprekers te bedraden en de achterluidsprekers draadloos aan te sluiten.

  Lees meer »
 5. Nieuw in het assortiment; Acoustic Energy

  Nieuw in het assortiment; Acoustic Energy

  Een zeer open en muzikaal karakter kenmerkt de speakers van Acoustic Energy. Dit topmerk staat synoniem met Britse audio-perfectie. Kwaliteitscomponenten en vernuftige vindingen combineren zich tot luidsprekers die er bescheiden uitzien, maar een carnaval voor je oren produceren.

  Lees meer »
 6. Multiroom Audio, Wat is het?

  Multiroom Audio, Wat is het?

  Multiroom audio is simpel gezegd het in meerdere kamers in huis afspelen van muziek, ongeacht waar de bron/installatie zich bevindt. Het komt tegenwoordig veelal naar op streaming; het streamen van muziek naar meerdere kamers in huis. In deze kamers moet echter wel een speaker aanwezig zijn, al dan niet aangesloten op een versterker.

  Lees meer »
 7. Luidsprekers optimaal plaatsen: zó doe je dat

  Luidsprekers optimaal plaatsen: zó doe je dat

  Als audiofiel wil je de beste audiokwaliteit bereiken. Daarom investeer je in een uitgebalanceerde versterker en krachtige luidsprekers die perfect bij jouw componenten passen. Maar vergeet je de plaatsing van de speakers niet?

  De correcte positionering van jouw luidsprekers kan een groot verschil maken in hoe jij de audiokwaliteit ervaart. In deze blogpost vertellen wij hoe en waar je luidsprekers het beste kunt plaatsen, zodat jij jouw films, series en muziek hoort zoals het bedoeld was.

  Lees meer »
 8. (Draadloze) overdondering met de nieuwe Jamo subwoofers

  (Draadloze) overdondering met de nieuwe Jamo subwoofers

  Een diepe bas, dreunende explosies en overdonderend gebrul: die ervaar je pas écht goed met een losstaande subwoofer. Het gerenommeerde Deense audiomerk Jamo biedt met de Concert 9-serie precies wat audiofielen zoals jij van een subwoofer verwachten: exceptionele akoestiek in een modern en luxe jasje. Dit brok techniek is heer en meester over de frequenties van 29 tot en met 125 Hz.


  Lees meer »
 9. On-wall speakers Klipsch

  On-wall speakers Klipsch

  Deze fraaie speakers beschikken over cerametallische woofers en titanium LTS tweeters. Ze zijn beschikbaar in klein formaat (RP-140D), groter formaat (RP-240D) en reuzenformaat (RP-640D). Daarnaast is er een 3-kanaals, passieve soundbar (RP-440) beschikbaar. Met andere woorden: voor elk wat wils. Lees hier waarom wij van Doublepoint vinden dat er muziek in deze luidsprekers zit.


  Lees meer »
 10. Monitor Audio nu ook bij Doublepoint

  Monitor Audio nu ook bij Doublepoint

  Monitor Audio is één van de merken die de Britse hifi-reputatie gestalte hebben gegeven. Met een grote toewijding voor kwaliteit en een sterke toekomstvisie weet dit merk steeds weer baanbrekende toepassingen te bedenken. Wij van Doublepoint zijn er trots op dat we ons nu officieel dealer van Monitor Audio mogen noemen.

  Lees meer »