Blog

 1. Pioneer VSX-933

  Pioneer VSX-933

  Pioneer heeft met de introductie van de nieuwe VSX-933 sinds kort een opvolger van de Pioneer VSX-932. Met het vervolg van deze nieuwe 7-kanaals receiver bouw je je woonkamer om tot een centrum van onbeperkt mediagenot.

  Lees meer »
 2. Waar moet u opletten bij het plaatsen van de subwoofer?

  Waar moet u opletten bij het plaatsen van de subwoofer?

  Bij het plaatsen van een subwoofer is het belangrijk dat u let op een aantal dingen. In deze blog willen wij u graag een aantal tips geven dat betrekking heeft tot het plaatsen van de subwoofer op de juiste plek en waar u naar moet kijken bij het aanschaffen van een subwoofer.

  Lees meer »
 3. Jamo Studio 8 Series

  Jamo Studio 8 Series

  Jamo heeft een aantal maanden geleden een nieuwe productielijn aangekondigd, de Studio 8 lijn. Volgens de Deense luidsprekermaker zijn de speakers op alle aspecten aanzienlijk verbeterd. Het uiterlijk van de speakers is geheel vernieuwd, de akoestiek is nog beter geworden en er is extra veel tijd besteed aan het verkrijgen van een helder natuurlijk geluid.

  Lees meer »
 4. Denon: AVR-X540BT AV-Receiver

  Denon: AVR-X540BT AV-Receiver

  Denon heeft met de introductie van de AVR-X540BT sinds kort een nieuw instapmodel. Dit product heeft net als de andere producten uit de 500-serie de mogelijkheid om te worden bediend doormiddel van een app die vanaf iedere smartphone of tablet kan worden gebruikt. Het nieuwe instapmodel biedt mogelijkheden om home theatre en muziekstreaming perfect met elkaar te combineren.

  Lees meer »
 5. Onkyo: HT-S9800THX Home Cinema

  Onkyo: HT-S9800THX Home Cinema

  De Onkyo HT-S9800THX is met zeven speakers, een subwoofer en een receiver een van de grootste Home Cinema systemen op de audiomarkt. Deze 7.1-kanaals speakerset heeft onder meer THX, Home Cinema Dolby Atmos, DTS:X en Dolby Surround ondersteuning, waardoor hij voldoende mogelijkheden heeft om een perfecte opstelling te creëren.

  Lees meer »
 6. Klipsch CP-6 Buitenspeaker

  Klipsch CP-6 Buitenspeaker

  Waar Klipsch zich in het verleden vooral richtte op speakers die binnenshuis kunnen worden gebruikt, is de focus daar nu ook gelegd op buitenspeakers. De Compact Performance (CP)-Serie, waaronder de de CP-6 buitenspeaker, is al een tijdje geleden geïntroduceerd door Klipsch maar nu ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

  Lees meer »
 7. Q Acoustics 3000i

  Q Acoustics 3000i

  Q Acoustics heeft in haar thuisland Groot-Brittannië al een behoorlijk imago opgebouwd, maar timmert nu ook verder aan de weg. Na het succes van de 3000-lijn van Q Acoustics was het tijd voor vernieuwing, namelijk de 3000i-lijn. De speakers hebben nu een nog mooier design met een verbeterd geluid. De speakers werden tijdens een grote presentatie onthuld in Lünen, Duitsland.

  Lees meer »
 8. Denon Heos HomeCinema HS2

  Denon Heos HomeCinema HS2

  Op zaterdag 24 maart 2018 heeft Denon de nieuwe Heos HomeCinema HS2 onthuld. Met een geheel vernieuwd uiterlijk en tal van nieuwe functies is deze goed voorbereid op de toekomst. De oude HomeCinema was minder uitgebreid, wat Denon wel eens op kritiek kwam te staan. Of de nieuwe Heos HomeCinema aan de verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft bespreken wij in deze blog.  

  Lees meer »
 9. ONKYO TX-NR686 7.2 Receiver

  ONKYO TX-NR686 7.2 Receiver

  De TX-NR686 werd door Onkyo op 6 maart 2018 onthuld. De TX-NR686 is de opvolger van de TX-NR676 en zal volgens Onkyo een nieuwe standaard zetten als het gaat om 3D-geluid. De TX-NR686 is voorzien van 4K-ondersteuning in combinatie met HDR, HLG en Dolby Vision, ook brengt de TX-NR686 165 Watt per kanaal met 3D-audio. Ook heeft de NR686 een THX-certificaat ontvangen om het bioscoopgeluid te kunnen garanderen. De gebruiker moet alleen zorgen voor voldoende ruimte om het bioscoopgeluid echt te kunnen ervaren.

  Lees meer »
 10. Met UltraHD™, zet Monster een nieuwe standaard neer

  Met UltraHD™, zet Monster een nieuwe standaard neer

  HDMI is de wereldstandaard voor verbindingen in home entertainmentsystemen. De innovatie van muziek en tv- apparatuur gaat steeds verder, zoals de ontwikkeling van de 4K televisie, en stelt steeds hogere eisen aan doorgeefcapaciteit van de kabels. Met Ultra HD™ zet Monster® nu een nieuwe wereldstandaard neer.

  Lees meer »
Pagina