Blog

 1. Denon Heos HomeCinema HS2

  Denon Heos HomeCinema HS2

  Op zaterdag 24 maart 2018 heeft Denon de nieuwe Heos HomeCinema HS2 onthuld. Met een geheel vernieuwd uiterlijk en tal van nieuwe functies is deze goed voorbereid op de toekomst. De oude HomeCinema was minder uitgebreid, wat Denon wel eens op kritiek kwam te staan. Of de nieuwe Heos HomeCinema aan de verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft bespreken wij in deze blog.  

  Lees meer »
 2. ONKYO TX-NR686 7.2 Receiver

  ONKYO TX-NR686 7.2 Receiver

  De TX-NR686 werd door Onkyo op 6 maart 2018 onthuld. De TX-NR686 is de opvolger van de TX-NR676 en zal volgens Onkyo een nieuwe standaard zetten als het gaat om 3D-geluid. De TX-NR686 is voorzien van 4K-ondersteuning in combinatie met HDR, HLG en Dolby Vision, ook brengt de TX-NR686 165 Watt per kanaal met 3D-audio. Ook heeft de NR686 een THX-certificaat ontvangen om het bioscoopgeluid te kunnen garanderen. De gebruiker moet alleen zorgen voor voldoende ruimte om het bioscoopgeluid echt te kunnen ervaren.

  Lees meer »
 3. Met UltraHD™, zet Monster een nieuwe standaard neer

  Met UltraHD™, zet Monster een nieuwe standaard neer

  HDMI is de wereldstandaard voor verbindingen in home entertainmentsystemen. De innovatie van muziek en tv- apparatuur gaat steeds verder, zoals de ontwikkeling van de 4K televisie, en stelt steeds hogere eisen aan doorgeefcapaciteit van de kabels. Met Ultra HD™ zet Monster® nu een nieuwe wereldstandaard neer.

  Lees meer »
 4. Nieuw: Riva Speakers

  Nieuw: Riva Speakers

  Rikki Far, de oprichter van RIVA Audio, heeft decennialang in de muziekwereld gewerkt met grote artiesten. Zijn missie is om kinderen en volwassenen op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau naar muziek te laten luisteren. Gewoon in je eigen huiskamer.

  Lees meer »
 5. Denon D-M41DAB

  Denon D-M41DAB

  De Denon D-M41DAB bouwt met zijn verbeterde geluid, stijl en functies verder aan het succes. Het nieuw ontworpen discrete analoge versterkercircuit vermindert singnaalwegen voor meer helderheid en impact, terwijl de nieuw bluetooth-functie gemak combineert met een schakelaar om het effect op het geluid van andere bronnen te verminderen wanneer deze functie niet wordt gebruikt. 

  Lees meer »
 6. Project Primary

  Project Primary

  Pro-Ject Audio Systems is een fabrikant van audiofile apparatuur, opgericht in 1990 door Heinz Lichtenegger en gevestigd in Oostenrijk. Pro-Ject heeft fabrieken in Tsjechië en Slowakije en produceert een scala aan audio apparatuur, waaronder een familie van draaitafels.

  Lees meer »
 7. Denon AVR-X3400h

  Denon AVR-X3400h

  Denon kwam een tijdje terug met een nieuwe av-receiver: de AVR-X3400H. Deze receiver is de opvolger van de AVR-X3300W en bevat weer vele verbeteringen, zo ondersteund hij diverse audio-en videoformaten voor thuisbioscopen, en voor de muziekliefhebbers onder ons is hij voorzien van een draadloze muziekstreaming!

  Lees meer »
 8. Denon AVR-X4400h

  Denon AVR-X4400h

  Vandaag praten we over de Denon AVR-X4400H. En wauw wat een apparaat! Als we het hebben over een optimale thuisbioscoop kan dit apparaat je zeker helpen. Het videogedeelte is verwerkt met de nieuwste HDMI- en HDCP 2.2-specificaties. Deze is dan ook een voorbeeld te noemen voor iedere 4K Ultra HD-bron. Een echte topper dus! Uiteraard kun je natuurlijk ook gewoon genieten van je oude gouden analoge en digitale bronnen. Naast prachtig beeld uiteraard ook de 3D geluidservaring. Geniet van de complete surroundervaring door de 9-kanaals versterker. Hierdoor krijg jij de 3D ervaring, zonder dat je een externe versterker nodig hebt.

  Lees meer »