Blog

 1. De nieuwe Polk s60e Vloerstaande Luidspreker

  De nieuwe Polk s60e Vloerstaande Luidspreker

  De Signature serie speakers van Polk, waaronder de Polk S60 waren en zijn nog steeds krachtpatsers. Polk die zag ruimte voor verbetering, want nu wordt de Signature serie opgevolgd door de Signature E-serie. Polk beloofd dat de Signature E-serie “hoge resolutie vloerstaande, center- en boekenplankspeakers naar een hoger niveau tilt naar een hoger niveau voor een geweldige thuisbioscoopervaring.”

  Met de nieuwe Signature E-serie speakers hoopt het Amerikaanse Polk meer voet aan de grond te krijgen in de Europese markt en wij zijn hier enorm blij mee! Vooral als dit betekent dat Polk vaker met producten kan komen van deze kwaliteit!

  Lees meer »
 2. De nieuwe Q acoustics 3000i-serie

  De nieuwe Q acoustics 3000i-serie

  De 3000 familie van Q acoustics staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Nu is er ook de 3000i familie! Maar is er behalve de naamsverandering daadwerkelijk iets veranderd in deze nieuwe speakerserie?

  Lees meer »
 3. De juist hoofdtelefoon kiezen

  De juist hoofdtelefoon kiezen

  Met de komst van smartphones is het luisteren van muziek een stuk makkelijker geworden voor iedereen, dit betekent dus ook dat vrijwel iedereen met een smartphone in het bezit is van een hoofdtelefoon en meestal zijn dit de meegeleverde oordopjes. Deze meegeleverde oordopjes zijn prima, maar er zijn zoveel meer modellen en soorten hoofdtelefoons die kunnen zorgen voor een unieke en betere luisterervaring voor jou!

  Lees meer »
 4. De mogelijkheden en gemak van Inbouwspeakers.

  De mogelijkheden en gemak van Inbouwspeakers.

  Inbouwspeakers worden vaak op dezelfde manier aangesloten als anders speakers, dus gewoon op een versterker of receiver. Het voordeel is dat inbouwspeakers tot het frontje volledig worden weggewerkt in je muur of plafond, hierdoor nemen ze veel minder ruimte in beslag maar kwalitatief gezien even krachtig zijn en soms wel krachtiger dan bijvoorbeeld boekenplank-, vloerstaande- of centerspeakers.

  Lees meer »
 5. Klipsch verfrist Reference Premieré-serie

  Klipsch verfrist Reference Premieré-serie

  Op 29 augustus 2018 heeft Klipsch de vernieuwde Reference Premieré-serie geïntroduceerd met 16 modellen. In de tweede generatie van de Reference Premiere-serie zijn de nieuwste technologische audio-ontwikkelingen, hoogwaardige materiaalupgrades en dramatische cosmetische details aanwezig.

  Lees meer »
 6. Wat is Dolby Atmos?

  Wat is Dolby Atmos?

  Dolby Atmos is the volgende stap voor jouw audio opstelling, maar wat is Dolby Atmos nu precies? In deze blog leggen wij dit kort uit.

  Lees meer »
 7. De nieuwe Denon 800NE-lijn

  De nieuwe Denon 800NE-lijn

  De door Denon in augustus aangekondigde 800NE-lijn is op de markt en ook bij Doublepoint verkrijgbaar! Naar eigen zeggen biedt Denon hiermee een nieuwe standaard voor betaalbare audiocomponenten waarin hoogwaardige technologieën worden gecombineerd met de nieuwste functies. Subliem geluid en gebruiksgemak is waar Denon voor staat en de PMA-800NE, DNP-800NE en de DCD-800NE zijn wederom een gewenst resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. In dit blog bespreken wij de drie onderdelen van deze nieuwe lijn!

  Lees meer »
 8. Wat is Multi-Room Audio en hoe werkt het precies?

  Wat is Multi-Room Audio en hoe werkt het precies?

  Tegenwoordig is het afspelen van muziek in meerdere ruimtes naadloos op elkaar aangesloten. Met je smartphone en andere mobiele apparatuur kan de luisteraar eenvoudig bepalen waar wat te horen is. Maar wat precies is Multi-Room audio en hoe werkt het? In dit blog leggen we het kort uit.

  Lees meer »
 9. Klipsch Introduceert Videoserie ‘Keepers Of The Sound’ met Butch Walker

  Klipsch Introduceert Videoserie ‘Keepers Of The Sound’ met Butch Walker

  In een persbericht heeft Klipsch op 19 september 2018 aangekondigd dat zij een videoserie gaan starten met Butch Walker. Klipsch is blij met zijn nieuwe videoserie ‘Keepers Of The Sound’ die is geïnspireerd door audio-pionier en oprichter van het bedrijf Paul W. Klipsch. Hij heeft de luidsprekers in het leven geroepen om macht, detail en emotie te reproduceren en te vertalen naar een live muziekervaring bij muziekliefhebbers in huis. In dit blog lees je meer over de aangekondigde videoserie.

  Lees meer »
 10. DAC en de Marantz ND8006

  DAC en de Marantz ND8006

  Een DAC, ook wel een d/a-omzetter genoemd, converteert de digitale gegevensstroom naar een analoog geluid. Dit is nodig omdat de digitale gegevensstroom te zien is in binaire code. Een DAC transformeert dus deze binaire code naar een analoog signaal dat vervolgens naar een versterker gestuurd wordt om daarna via een hoofdtelefoon of luidsprekers de oren van de luisteraar binnen te komen. In dit blog leggen we dit proces kort uit en bespreken we een product uit ons assortiment met ingebouwde DAC!

  Lees meer »
Pagina