Blog

 1. Klipsch SPL-150 Subwoofer

  Klipsch SPL-150 Subwoofer

  De SPL-150 van Klipsch is de grootse subwoofer van de SPL-lijn die Klipsch in 2018 heeft geïntroduceerd. De SPL-150 zal de hele buurt op stelten zetten door het enorme piekvermogen van maar liefst 800 Watt. De SPL-150 heeft een 15-inch Spun Copper Cerametallic ™ Woofer waar Klipsch zo bekend om staat.

  Lees meer »
 2. Nieuw in ons assortiment, de Audiolab 6000 serie!

  Nieuw in ons assortiment, de Audiolab 6000 serie!

  Begin zomer 2018 heeft het Britse merk Audiolab hun assortiment uitgebreid met de 6000-serie. Het gaat hierbij om een tweetal producten die verkrijgbaar zijn in twee kleuren, zwart en zilver.

  Lees meer »
 3. Het belang van de kwaliteit en dikte van luidsprekerdraad!

  Het belang van de kwaliteit en dikte van luidsprekerdraad!

  Kabels zijn zoals iedereen weet de flexibele geleider, bestaande uit draden die stroom transporteren. Er zijn veel verschillende speakerkabels, echter willen wij jullie door middel van deze blog meer inzicht laten krijgen over het belang van de kwaliteit en de dikte van speakerkabels. 

  Lees meer »
 4. De voordelen van inbouwspeakers

  De voordelen van inbouwspeakers

  Inbouwspeakers zijn de ideale oplossing in huis waarbij je overal kunt genieten van jouw favoriete muziek en geen last heeft van speakers die in het zicht staan. Ondanks de mooie afwerkingen van de inbouwspeakers in jouw plafond of muur zijn er nog een aantal voordelen te benoemen van inbouwspeakers. Je moet daarbij denken aan geen storende geluidsfrequenties, meer bas-weergave, richtbare tweeters en een opgeruimd effect. 

  Lees meer »
 5. VQ - View Quest

  VQ - View Quest

  In 2011 lanceerde VQ hun eerste twee producten, namelijk een Retro Radio met DAB en een Apple dockingstation. VQ, in 2011 bekend als View Quest besloot toen der tijd zich te focussen op Retro producten om de markt te veranderen. Bij het ontwerp van de eerste Retro Radio hield View Quest rekening met een multifunctioneel product en een ruime keuze aan kleuren.

  Lees meer »
 6. Wat is Gelcore van Q acoustics?

  Wat is Gelcore van Q acoustics?

  Resonantie of trillingen van boxen is een lastig en vaak voorkomend probleem in audioapparatuur. Deze beweging van de kasten zorgt er namelijk ook voor dat het geluid als het ware wordt vervormd door de trillingen de uit de boxen komen.

  Meerdere merken hebben getracht om hier een oplossing voor te vinden. De ene oplossing werkt beter dan de andere, maar een echte oplossing voor dit probleem die ervoor zorgt dat de resonantie het geluid niet beïnvloed was nog niet gevonden.

  Totdat Q acoustics kwam met Gelcore.

  Lees meer »
 7. De nieuwe Bluesound 2i generatie

  De nieuwe Bluesound 2i generatie

  Na de succesvolle Bluesound 2 generatie heeft het Canadese merk heeft onlangs de nieuwe Bluesound 2i generatie gelanceerd en Bluesound heeft op diverse punten de producten weten te verbeteren! Dit is goed nieuws, want de producten van Bluesound staan al bekend voor hun geweldige kwaliteit en eenvoudige gebruik.

  Lees meer »
 8. De nieuwe Dali Oberon serie

  De nieuwe Dali Oberon serie


  De Oberon-reeks van Dali zijn qua geluidskwaliteit fors verbeterd en hebben een mooiere afwerking gekregen tegenover andere goedkopere speakers van Dali. De nieuwe Oberon speakers van Dali zijn niet zomaar een vernieuwing van het assortiment maar geven een gehele nieuwe ervaring aan de luisteraar van de speakers. De Oberon speakers bevatten de technologie van duurdere modellen van Dali maar zijn wel goedkoper in prijs. Dali heeft het design van klassieke luidsprekers genomen en daar hun eigen draai aan gegeven waardoor het gevoel van vroeger naar boven wordt gehaald bij veel luisteraars.

  Lees meer »
 9. De nieuwe Polk s60e Vloerstaande Luidspreker

  De nieuwe Polk s60e Vloerstaande Luidspreker

  De Signature serie speakers van Polk, waaronder de Polk S60 waren en zijn nog steeds krachtpatsers. Polk die zag ruimte voor verbetering, want nu wordt de Signature serie opgevolgd door de Signature E-serie. Polk beloofd dat de Signature E-serie “hoge resolutie vloerstaande, center- en boekenplankspeakers naar een hoger niveau tilt naar een hoger niveau voor een geweldige thuisbioscoopervaring.”

  Met de nieuwe Signature E-serie speakers hoopt het Amerikaanse Polk meer voet aan de grond te krijgen in de Europese markt en wij zijn hier enorm blij mee! Vooral als dit betekent dat Polk vaker met producten kan komen van deze kwaliteit!

  Lees meer »
 10. De nieuwe Q acoustics 3000i-serie

  De nieuwe Q acoustics 3000i-serie

  De 3000 familie van Q acoustics staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Nu is er ook de 3000i familie! Maar is er behalve de naamsverandering daadwerkelijk iets veranderd in deze nieuwe speakerserie?

  Lees meer »