Sinds heeft Denon drie nieuwe draadloze speakers geïntroduceerd in hun assortiment; de Denon Home 150, de Denon Home 250 en de Denon Home 350. Deze drie speakers zijn verkrijgbaar in januari 2020 en zijn allemaal verkrijgbaar in het zwart of in het wit. De nieuwe Denon Home speakers zijn voorzien van de nieuwste technologie met een aantal nieuwe features ten opzichte van de welbekende HEOS speakers.

HEOS Built-In
Allereerst is het belangrijk om te vertellen dat ook de nieuwe speakers de ingebouwde HEOS technologie bezitten. Zo kan je de nieuwe Denon Home speakers koppelen met bijvoorbeeld oudere modellen zoals de HEOS Bar of bijvoorbeeld de HEOS 3. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het niet kunnen koppelen met oudere modellen van HEOS. De Denon Home 150, 250 en 350 kunnen stuk voor stuk worden ingesteld en worden bediend via de HEOS app van Denon. 

Nieuwe high-end interface
De nieuwe Denon Home speakers hebben allemaal een nieuwe high-end interface met een benaderingssensor die wordt geactiveerd zodra je hand nadert. De toetsen lichten op om aangeraakt te worden en zorgen voor een volledige, naadloze bediening van de Denon Home speakers.

Nieuw design
In vergelijking met de HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 en HEOS 7 hebben de Denon Home 150, Denon Home 250 en de Denon Home 350 een heel nieuw design gekregen. Met geavanceerde hardware, vakkundig afgestemde digitale signaalverwerking en premium drivers leveren de Denon Home speakers moeiteloos de hoogste en de laagste klanken. De Denon Home 150 is qua vermogen en geluidsweergave een compromis tussen de welbekende HEOS 1 en HEOS 3. De Denon Home 250 ligt qua vermogen tussen de HEOS 5 en de HEOS 7 en de Denon Home 350 ligt ver boven de HEOS 7 qua vermogen.

Sneltoetsen
Alle Denon Home draadloze speakers bieden in de vernieuwde interface de mogelijkheid om sneltoetsen in te stellen voor je favoriete radiostations. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk wisselen van radiostation voor de optimale ervaring. De Denon Home 350 biedt de mogelijkheid om 6 sneltoetsen in te stellen, de Denon Home 250 en 150 bieden de mogelijkheid om 3 sneltoetsen in te stellen.

Streaming en Voice Control
De Denon Home speakers bevat de meest bekende muziekdiensten van tegenwoordig: Spotify, Napster, TIDAL, TuneIn, Deezer en meer via wifi, AirPlay 2 of Bluetooth-verbinding. Tevens bieden de Denon Home speakers de mogelijkheid om naadloos te verbinden met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Airplay. Door deze mogelijkheid kan je de speakers gemakkelijk bedienen met je stem of met een Apple device.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Denon Home 150, de Denon Home 250 en de Denon Home 350 zullen in Januari 2020 verkrijgbaar zijn in Nederland. De Denon Home 150 zal verkrijgbaar zijn voor 249 euro in het zwart en het wit. De Denon Home 250 zal verkrijgbaar zijn voor 499 euro en de Denon Home 350 zal verkrijgbaar zijn voor 699 euro, ook deze zijn zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar.

Klik hier om alle nieuwe Denon Home speakers te bekijken!