De Denon Home-luidsprekers spelen al jouw muziek draadloos af met geluid van hifi-kwaliteit, in elke kamer van je huis.
Stream de populairste muziekdiensten en maak met een zachte aanraking gebruik van snelle voorselecties. Waarom kiezen als je kunt combineren, kom erachter welke variant past bij jou!

Denon Home 150 - Klein van stuk, vol kracht, handig in gebruik

De Denon Home 150 is een compacte, draadloze luidspreker uit de Denon Home serie. De Denon Home 150 is verkrijgbaar in stijlvol wit en klassiek zwart en past in elk interieur. Het vuil- en waterafstotende ontwerp is geschikt voor elke ruimte in huis. Terwijl je kinderen luisteren naar hun favoriete nummers, kun jij je werk doen. Zelfs kleine handjes hebben hun favoriete muziek binnen handbereik.

De bovenkant van het apparaat heeft een handig touchpaneel met drie snelkeuzetoetsen. Hier kun je eenvoudig je favoriete internetradiozenders of muziekbron opslaan en hoef je niet te zoeken wanneer deze wil luisteren. Om de snelkeuzetoetsen te activeren, volstaat het om tijdens het luisteren een toets gedurende 6 seconden in te drukken. Dit kan bijvoorbeeld Spotify of een digitale radiozender zijn. Het LED-lampje van de luidspreker zal knipperen om te bevestigen dat de toets aan die bron is toegewezen. Als je dus snel naar een lokale radio-dj wilt luisteren, hoef je alleen maar op de toegewezen snelkeuzetoets te drukken. Wil je voor het afspelen van je favoriete podcast via Spotify naadloos overschakelen van je koptelefoon naar de Denon Home 150? Tik op een andere snelkeuzetoets en ga verder waar je was gebleven.

De Denon Home 150 werkt met de nieuwste spraakassistenten. Je kunt spraakopdrachten geven via een smart luidspreker op je telefoon, met behulp van Amazon Alexa, Google Assistant of Apple Siri. Vraag om jouw favoriete muziek af te spelen, het volume harder te zetten, door te gaan naar het volgende nummer en meer. Met HEOS Built-in heeft iedere ruimte in huis eigen geluid. Groepeer extra Denon Home-luidsprekers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers om het huis te vullen met hetzelfde nummer via jouw thuisnetwerk. Bij HEOS Built-in betekent multiroom meer mogelijkheden.

  • Compacte draadloze speaker voor elke ruimte en geeft fantastisch geluid
  • Met drie snelkeuzetoetsen heb je je favoriete muziek altijd binnen handbereik
  • Handige spraakbediening en multiroom-functionaliteit met HEOS Built-in
  • Onbeperkte muziekbronnen
  • Werkt met Google Assistant en AirPlay 2

Denon Home 250 - Kamervullend geluid voor een ontspannen start van je dag

De Denon Home 250 vult elke ruimte die je wilt met het volle, bombastische en gebalanceerde geluid dat je van Denon gewend bent. Bovendien is hij met zijn strakke ontwerp en futuristische touchpaneel een stijlvolle aanvulling op je interieur. De Denon Home 250 is het middelste model uit de indrukwekkende Denon Home serie, waarbij gebruiksgemak en een HiFi geluid voorop staan. Daarom zijn al deze luidsprekers draadloos en eenvoudig te installeren via de HEOS-app op je telefoon en vullen ze je ruimte met prachtig geluid.

Het futuristische touchpaneel van de Denon Home 250 is niet alleen een echte blikvanger maar ook functioneel. Met de drie snelkeuzetoetsen, net als de Home 150, heb je je favoriete muziek altijd binnen handbereik. Je bepaalt zelf waar je de drie snelkeuzetoetsen aan toewijst. Dat kan Spotify zijn of je favoriete radiozenders: de keuze is aan jou. Maar wat als je al comfortabel op de bank zit en geen zin hebt om in beweging te komen? Je hoeft niet op te staan, want met de HEOS-app kun je je favoriete muziek eenvoudig draadloos streamen. Met de HEOS-app kun je ook zoeken naar radiostations en bladeren door de muziek van de diensten die je hebt toegevoegd, zoals Spotify, Tidal en Deezer. Het mooie hiervan is dat iedereen thuis zijn eigen HEOS-account kan aanmaken en ook zijn eigen favorietenlijst kan samenstellen. Dus ook je partner, kinderen en/of huisgenoten hebben hun muziek altijd binnen handbereik.

Met een draadloze luidspreker van Denon kun je op twee dingen rekenen: je krijgt het beste geluid en de luidspreker is een aanwinst voor je huis. De Denon Home 250 heeft vier ingebouwde luidsprekers die zorgen voor een gebalanceerd geluid waarbij zowel de hoge als lage tonen duidelijk klinken zonder vervorming, zelfs bij een hoog volume.

De strakke vormgeving in combinatie met het touchpaneel zijn een lust voor het oog. Je hebt de keuze uit twee neutrale kleuren, wit of zwart. Welke variant je ook kiest: het ontwerp is water- en vuilafstotend. Dus plaats hem gerust in de badkamer om je ochtendroutine een boost te geven. Draadloos gemak: dat is waar het bij de Denon Home 250 om draait.

  • Middelgrote draadloze speaker voor grotere ruimtes
  • Denon geluidskwaliteit
  • Onbeperkte muziekbronnen
  • 3 snelkeuzetoetsen voor jouw favoriete internetradiostations
  • Werkt met Google Assistant en AirPlay 2

Denon Home 350 - Upgrade je kookkunst met de perfecte soundtrack

Een stijlvolle blikvanger met een superieur geluid: maak kennis met de Denon Home 350, het paradepaardje van de draadloze Denon Home serie. Gebruiksgemak, uitstekende geluidskwaliteit en een stijlvol ontwerp gaan bij deze luidsprekers hand in hand. Je kunt dit succesvolle model ook eenvoudig bedienen via de HEOS-app, of je kunt je favoriete radiozenders of muziekdiensten selecteren met de snelkeuzetoetsen.

Met zijn minimalistische ontwerp en futuristische touchpaneel is de Denon Home 350 een aanwinst voor elke ruimte. Dit touchpaneel heeft knoppen om af te spelen, te pauzeren en het volume te regelen, en maar liefst zes snelkeuzetoetsen. Deze kun je toewijzen aan je favoriete radiozenders en muziekdiensten. Spotify is een uitstekende dienst om één van de zes snelkeuzetoetsen aan toe te wijzen. Wil je blijven luisteren naar je favoriete afspeellijst van Spotify? Tik op de snelkeuzetoets als je weer thuis bent en ga verder waar je gebleven was. Makkelijker en sneller kan het niet!

Het mooie van de snelkeuzetoetsen is dat ze het afspelen automatisch pauzeren als je op een andere knop drukt. Heb je tijdens het koken even genoeg gehoord van je favoriete podcast op Spotify en wil je in plaats daarvan naar je favoriete radiozender luisteren? Druk op de snelkeuzetoets die aan de radiozender is toegewezen en de Denon Home 350 schakelt direct over. Het afspelen van je podcast wordt ook automatisch gepauzeerd, zodat je de volgende keer kunt verder luisteren waar je was gebleven.

In dit krachtige apparaat zijn de zes luidsprekers perfect op elkaar afgestemd. Zo ontgaat je geen enkel detail van je favoriete muziek. En aarzel niet om het volume te verhogen om zowel de lage als hoge klanken perfect te kunnen horen. Ideaal voor een feestje, maar ook voor een ontspannen middagje voor jezelf. Voor iedere gelegenheid levert de Denon Home 350 het perfecte geluid.