Doublepoint heeft het weer geflikt: een Nederlandse primeur. Van het topmerk Jamo kunnen we 34 speakersets aanbieden uit een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks. Het gaat om het exclusieve model D590 in de 50th Anniversary Edition.

Van audiofielen, voor audiofielen. Dat is ons concept en daarbinnen past een actie als deze perfect. Dat andere winkels in Nederland hier niet in meegaan, is hun probleem. Onze webwinkel is nu de enige plek in het land waar je de D590 vloerstaande speakers kunt bestellen. Maar wees er snel bij, want op is op!

Een viering van vakmanschap
Jamo bestaat inmiddels ruim 50 jaar, maar blijft dat jubileum vieren. En daar hebben ze recht op, als je beseft wat voor stormachtige ontwikkeling ze in een halve eeuw hebben doorgemaakt. De D590-speakers vormen een kroon op het werk van deze audio-professionals. 

Elk van deze vloerstaande luidsprekers heeft een tweeter van 25 mm, 2 midrange speakers van 127 mm en een woofer van 203. Samen zijn die goed voor een vermogen van 200 Watt, met pieken van 280 Watt. En dat is meer dan genoeg voor jouw woonkamer, nietwaar?

Jamo D590: onweerstaanbare luidsprekers
Gedecoreerd met het 50th Anniversary-embleem  en voorzien van een uniek nummer (tussen 1 en 500), weet je zeker dat je met een set D590-speakers een zeldzaamheid in huis haalt. Sterker nog, de kans is groot dat deze luidsprekers snel in waarde gaan stijgen. Maar deze speakers zijn niet gemaakt voor wie een vlugge duit wil verdienen – en wanneer ze eenmaal op een stereoset zijn aangesloten, kan geen enkele eigenaar het over zijn hart verkrijgen om afstand te nemen van deze oorstrelende luidsprekerzuilen. 

Het oog wil ook wat. Aan die vraag beantwoordt de Deense fabrikant met gewelfde kasten in de kleur van verbrand hout. Achter de tweed grille schuilt een uitgebalanceerd kwartet speakers met een frequentiebereik van 35 - 20.000 Hz. De bovenkant, afgewerkt met een hoogglans verf, maakt het tijdloos moderne design helemaal af.

Je ziet aan alles dat de D590-serie met liefde voor het vak is gemaakt. Deze krachtige vloerstaande speakers gaan een leven lang mee; jouw investering is er dan ook één in luistergenot en onvergetelijke momenten met jouw dierbaren. En dat is onbetaalbaar.

Over Jamo
Jamo begon als hobby van de Deense meubelmaker Preben Jacobsen. In 1966 begon hij in zijn kippenhok luidsprekers te maken. Als hij een jaar later de handen ineenslaat met zijn zwager Julien Mortensen, combineren ze de eerste letters van hun achternamen tot Jamo. Daarna gaat het snel: in 1970 openen ze een heuse fabriek, in de daaropvolgende jaren veroveren ze internationale markten en in 1978 rolt luidspreker nummer één miljoen uit de fabriek. In 1994 was Jamo uitgegroeid tot het grootste Europese luidsprekermerk. In 1996 ging het bedrijf naar de Deense beurs en in 2005 werd het merk ingelijfd door Klipsch.