De receivers van Denon uit de Avr-X serie zijn vernieuwd.  Tegenwoordig zijn ze voorzien van eARC,  hierdoor worden object gebasseerde audio van de tv naar de receiver verstuurd door middel van een HDMI kabel. Dit voorkomt haperingen tijdens het gamen bijvoorbeeld.De receivers zijn voorzien van 4K Ultra HD en volledige HDCP 2.3-ondersteuning op alle HDMI-poorten en bieden naadloze verbindingen met de nieuwste 4K- en toekomstige 8K-tv's, evenals streamingsapparaten, spelcomputers en andere bronspelers. Tevens zijn de receivers makkelijk te verbinden met luidsprekers die voorzien zijn van lage impendantie, dit zorgt voor stabiliteit en een gebalanceerd en geweldig geluid bij veel speakers. Bij de vorige lijn receivers was Heos ook al ingebouwd, echter zullen de nieuwe receiver voorzien zijn van Heos multiroom, hiermee kan je draadloos van streamingsdiensten naar compatible HEOS apparaten streamen. Dit houdt in dat er overal in huis draadloos naar muziek geluisterd kan worden. Speel 1 liedje af door het hele huis of speel verschillende nummers af in verschillende ruimtes. 

De receivers uit de X-serie van Denon werken ook met Google Assistant en Apple Siri voor moeiteloze spraakbesturing. Luisteraars kunnen diverse spraakopdrachten geven via *Amazon Alexa, inclusief het wijzigen van de ingang voor verschillende mediaspelers. De Denon AVR-X receivers zijn makkelijk te installeren vanwege de stap-voor-stap instructies de op het scherm zichtbaar zijn tijdens de setup. Omdat alle geluids installaties anders zijn maakt Denon tegenwoordig gebruik van ruimtekalibratie om de prestaties van de receiver & speaker automatisch te meten en te optimaliseren. Hierdoor krijgt u de echte 3D audio te horen.  

Mocht je interesse hebben in een van de nieuwe Denon receivers of toch meer informatie nodig hebben? Neem dan een kijkje bij ons op de website of contacteer een van onze medewerkers.  


https://doublepoint.nl/denon-avr-x1600h-7-2-surround-receiver-zwart

https://doublepoint.nl/denon-avr-x2600h-7-2-kanaals-surround-receiver-zwart