Onkyo lanceert de nieuwe 7.2 receiver en tevens de opvolger van de Tx-nr686, de Tx-nr696. Deze receiver gaat uiteraard Dolby Atmos en DTS;X ondersteunen en biedt daarnaast een wattage van 175W per kanaal. Het mooie van deze receiver is dat hij Dolby Atmos en DTS;X materiaal in een 5.2.2 kanaals opstelling kan weergeven. Hierdoor is het mogelijk om zonder hoogte speakers, hoge effecten te creëren. Het nieuwe Next Generation Network Audio-platform zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig toegang hebt tot je favoriete muziek, waaronder spotifyTidalDeezerTuneIn en Amazon Music. Het mooie van dit platform is dat je binnen in het huis alle content kan delen dankzij ingebouwde chromecasts, DTS Play-Fi en FlareConnect. Door middel van Airplay 2 of Bluetooth kun je muziek door het hele huis streamen en beluisteren. 

De laatste functie die we nog niet besproken hadden is de spraakbesturing van de Onkyo Tx-nr696. Je kan binnenkort vanwege een nieuwe update spraakcommando’ s geven aan je receiver of speaker door middel van Google assistant of Amazon Alexa. Zo kan je bijvoorbeeld vragen om het volume te verhogen of het afspelen van het volgende/vorige nummer. 

Mocht je meer informatie nodig hebben, klik dan snel op onderstaande product linkjes of neem contact op met een van onze medewerkers. 


Link naar Tx-nr686 Zwart: https://doublepoint.nl/onkyo-tx-nr696-7-2-surround-receiver-zwart

Link naar Tx-nr696 Zilver: https://doublepoint.nl/onkyo-tx-nr696-7-2-surround-receiver-zilver-1