De Theva-lijn van Focal: Betaalbare hifi-luidsprekers voor elk interieur

Vind je het tijd worden voor een nieuwe set luidsprekers? Als je van puur hifi-geluid wilt genieten en tegelijkertijd een oogstrelend design in je woonkamer wilt, hoeft je daar echt niet je spaarrekening voor te gebruiken. Het Franse merk Focal, gespecialiseerd in hoogwaardige audio-apparatuur, biedt met de Theva-lijn een interessante optie voor fijnluisteraars zoals jij.

Maak kennis met Theva-speakers

De Theva-lijn is een complete familie van zes speakermodellen die geschikt zijn voor elke situatie, of het nu gaat om stereo of home cinema. Uiteraard vind je ze allemaal te koop bij Doublepoint. De catalogus bestaat uit:

Theva N1: een set compacte boekenplankluidsprekers die ideaal is voor kleine ruimtes.
Theva N2: de nieuwe 3-weg vloerstaande luidsprekers met een ultraslank profiel en 5" (13 cm) luidsprekerdrivers.
Theva N3: de tijdloze 3-weg vloerstaande luidspreker die elke kamer vult met een krachtig en gedetailleerd geluid.
Theva N3-D: een vloerstaander die sensationeel Dolby Atmos-geluid produceert. Je waant je midden in de actie met dit driedimensionale geluidseffect.
Theva Center: 2-weg centerluidspreker voor een kristalheldere spraak. Je mist geen enkel woord meer van je favoriete acteurs.
Theva Surround: een set wandluidsprekers voor ruimtelijk geluid. Je wordt omringd door een meeslepend geluidsveld dat je helemaal onderdompelt in de film.

Het oog wil ook wat

Deze luidsprekers zijn niet alleen mooi om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Ze hebben een elegant design en zijn verkrijgbaar in zwart of hout, die passen bij elk interieur. De zijpanelen hebben een houteffect dat een warme sfeer creëert, terwijl de zwarte afwerking een tijdloze, verfijnde glans biedt. De luidsprekers zijn ook voorzien van metalen ringen, magnetische grillen en achterwaartse ventilatie voor een optimale esthetiek en prestatie.

Hoogstaande techniek

Maar het belangrijkste is natuurlijk het geluid. En dat is waar Focal echt uitblinkt. De luidsprekers zijn voorzien van exclusieve technologieën van Focal, zoals de Slatefiber-conus en de TNF-tweeter, die zorgen voor een dynamisch, rijk en gebalanceerd geluid. De Slatefiber-conus is gemaakt van gerecycled koolstofvezel en thermoplastisch polymeer, wat resulteert in een stijve en lichte conus die trillingen minimaliseert en vervorming voorkomt. De TNF-tweeter heeft een omgekeerde aluminium/magnesium dome die zachte en heldere hoge tonen levert. De luidsprekers zijn ook voorzien van gekantelde stands voor optimale Time Alignment, waardoor het geluid perfect op jou wordt gericht.

Waar wacht je nog op?

Zoals je ziet, biedt de Theva-lijn van Focal je alles wat je nodig hebt om te genieten van een fantastische geluidservaring in je eigen huis. Of je nu op zoek bent naar een compacte boekenplankluidspreker, een slanke vloerstaande luidspreker, een Dolby Atmos®-luidspreker, een centerluidspreker of een surroundluidspreker, er is altijd wel een Theva-model dat perfect bij je past.