Binnenkort gaat er veel veranderen wat betreft het luisteren van muziek tijdens het fietsen of auto rijden. Per 1 juli gaat na alle waarschijnlijkheid de wet veranderen, dit betekend dat jij, zodra de wet in werking treedt geen muziekspelers meer mag vasthouden en beluisteren. Het is namelijk de bedoeling dat je volledige focus hebt op het verkeer en geen gevaarlijke situaties veroorzaakt. 

 

Doublepoint heeft de oplossing.  

De AfterShokz Air is een draadloze hoofdtelefoon met botgeleidingstechnologie. De koptelefoon draag je niet in je oor maar vóór je oor, met speciale geleiders op je jukbeenderen. Trillingen worden zo via je jukbeenderen naar je binnenoor geleid. Hierdoor zijn je oren niet afgesloten en blijf je omgevingsgeluiden horen. Dit maakt de hoofdtelefoon zeer veilig. 

Daarnaast is de AfterShokz Air zeer comfortabel en lichtgewicht. Het titanium frame omsluit het achterhoofd en is zeer flexibel. De hoofdtelefoon blijft goed zitten tijdens het hardlopen. De Air is zweetbestendig en te dragen in combinatie met een (zonne)bril. 

Koppel de AfterShokz Air gemakkelijk met je telefoon via Bluetooth v4.2. De hoofdtelefoon heeft een draadloos bereik van 10 meter. De batterijduur is wanneer deze volledig is opgeladen 6 uur. Opladen kan gemakkelijk met de meegeleverde USB-kabel. 

Bekijk het product hieronder, mocht je er verder nog vragen over hebben neem dan even contact met ons op.