Denon heeft sinds korte de vervangers van de DCD-520AE en de PMA-520AE uitgebracht. DE DCD-600NE is een vernieuwde CD-speler en de opvolger van de DCD-520AE. De PMA-600NE is een vernieuwde versterker en de opvolger van de PMA-520AE. Deze nieuwe modellen heeft Denon aan het einde van de zomer 2019 geïntroduceerd en zijn, zoals we gewend zijn van Denon, beschikbaar tegen een zeer betaalbare prijs!

Denon maakt gebruik van hoogwaardige componenten en tegenwoordig zijn de nieuwste geïntegreerde versterkers voorzien van Bluetooth. Zowel de nieuwe versterker als de nieuwe CD-speler uit de 600-serie van Denon zijn ideaal voor het uitbreiden of opstellen van een hifi-systeem.

Bij het ontwerpen en samenstellen van de DCD-600NE en de PMA-600NE heeft Denon haar uiterste best gedaan om zoveel mogelijk storingen en ruis te verwijderen voor een optimale geluidskwaliteit. De PMA-600NE versterker wordt aangedreven door de Denon Advanced High Current (AHC) Single Push-Pull-versterkerschakeling en levert 70 Watt vermogen per kanaal (4 Ohm). De PMA-600NE heeft net zoals zijn grote broertjes digitale aansluitmogelijkheden, waaronder bluetooth-connectiviteit ect. Ook is de PMA-600NE voorzien van een phono aansluiting voor je platenspeler.

De DCD-600NE ondersteunt CD, CD-R/RW, MP3 en WMA-formaten en is voorzien van de technologie AL32 Processing waardoor het geluid van de discs altijd optimaal is. Dankzij de nieuwe Pure Direct-modus gaat het geluid direct naar de versterkers. Bij het afspelen van muziek wordt het display uitgeschakeld om vervorming van het geluid te minimaliseren.

De DCD-600NE is voorzien van gelaagde en kortere circuitpatronen waardoor storingen tussen de linker- en rechterkanalen verminderd worden en de negatieve invloed op de audiosignalen geminimaliseerd worden.

De DCD-600NE en de PMA-800NE zijn beiden verkrijgbaar in Nederland in twee soorten uitvoeringen qua kleur: zwart en zilver. Zoals eerder aangegeven zijn deze nieuwe modellen ten opzichte van de opvolgers zeer betaalbaar zeker ook doordat er gebruik is gemaakt van nieuwe componenten en nieuwe technieken!