Denon heeft sinds kort de vervanger van de PMA-520AE uitgebracht. DE PMA-600NE is een vernieuwde versterker en de opvolger van de PMA-520AE.  Dit nieuwe model heeft Denon aan het einde van de zomer 2019 geïntroduceerd en zijn, zoals we gewend zijn van Denon, beschikbaar tegen een zeer betaalbare prijs! 

Denon maakt gebruik van hoogwaardige componenten en tegenwoordig zijn de nieuwste geïntegreerde versterkers voorzien van Bluetooth. Zowel de nieuwe versterker als de nieuwe CD-speler uit de 600-serie van Denon zijn ideaal voor het uitbreiden of opstellen van een hifi-systeem. 

Denon heeft voor de beginnende audiofiel een versterker ontworpen die als 2-kanaals hifi-systeem de beste keuze is. De PMA-600 zorgt namelijk voor de meest levendige en emotionele productie van vinyl en Hi-res audio via digitale ingangen. Tevens heeft deze versterker een ingebouwde Phono-equalizer en een ingebouwde bluetooth functie. Hiermee kunt u via alle kanalen streamen naar uw versterker. De PMA-600 bied voldoende vermogen om je luidsprekers aan te sturen voor optimaal geluid. Dankzij de analoge modus doet de PMA-600NE dienst als een puur analoge versterker. De digitale ingangen en Bluetooth worden geblokkeerd terwijl je naar een analoge bron luistert. Zet de analoge modus aan om de energietoevoer naar de specifieke digitale energiebron uit te schakelen en de bediening van het digitale circuit en het bluetooth circuit te stoppen. Dit vermijdt een hoge frequentieinvloed op het analoge gedeelte van de PMA-600NE. 

de PMA-600NE is in twee kleuren verkrijgbaar: zwart en zilver. Zoals eerder aangegeven is dit nieuwe model ten opzichte van de opvolger zeer betaalbaar zeker ook doordat er gebruik is gemaakt van nieuwe componenten en nieuwe technieken! 

Mocht je vragen hebben stel ze gerust. De klantenservice van Doublepoint staat altijd voor je klaar en zijn per mail of telefoon bereikbaar. 

https://doublepoint.nl/denon-pma-600-zilver

https://doublepoint.nl/denon-pma-600-zwart