Platenspelers zijn weer helemaal hip. Het Oostenrijkse topmerk Pro-Ject speelt daarop in met technisch superieure draaitafels die een leven lang meegaan. De Debut Carbon Evo is verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren en dankzij het minimalistische design past hij in de modernste interieurs.

Een platenspeler klinkt beter

Vinyl produceert warmere klanken en een dynamischer luisterervaring dan gestreamde muziek. Maar dat is lang niet de enige reden waarom langspeelplaten een opleving genieten. De grote platenhoezen zijn een genot om te bekijken. Het ritueel van de plaat uit de hoes halen, het stof eraf blazen en hem zorgvuldige op de draaitafel leggen, maakt dat je muziek op een heel andere manier ervaart.

Nu zou je kunnen beargumenteren dat platenspelers vooral om nostalgische redenen een comeback maken. Maar niet is minder waar; draaitafels blijken enorm populair bij de generaties die deze apparaten nooit bewust hebben meegemaakt. Met andere woorden: de platenspeler is ‘evergreen’. Dit is dan ook een goed moment om jouw exemplaar in huis te halen.

Waarom de Debut Carbon Evo kopen?

Sinds de begindagen van Pro-Ject is dit merk beroemd om zijn platenspelers. Met de Debut Carbon Evo verstevigt Pro-Ject dit imago. Niet alleen straalt het technisch correct ontwerp en het vakkundig Europees vakmanschap van deze draaitafel af, ook hóór je het.

Alles is in het werk gesteld om een nauwkeurige draaisnelheid en weergave te bereiken. De drie voetjes zijn onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar, de carbon onderarm is uit één stuk gegoten en de zware metalen plaat dempt de resonantie volledig. Ook het motorophangingssysteem van de Pro-Ject Debut Carbon Evo, met zijn effectieve rubberdemping, is zo gemaakt dat resonantie wordt uitgebannen.

Strakke uitstraling

Met deze nieuwe lijn platenspelers komt Pro-Ject tegemoet aan de wensen van de moderne mens. Met matte en glanzende afwerkingen in kleuren variërend van walnoot tot goudgeel en glossy rood, vind je gegarandeerd de draaitafel die naadloos bij jouw interieurstijl past. De tuimelschakelaar, waarmee je wisselt tussen de drie draaisnelheden, is discreet aan de onderkant verborgen. Het resultaat is een cleane look die van dit apparaat een echte blikvanger maakt.

Over Pro-Ject

In de jaren negentig kwamen de cd’s op de markt – en iedereen moest ze hebben! Maar er was één persoon die zich nadrukkelijk vastklampte aan de langspeelplaten: de Oostenrijkse audiofiel Heinz Lichtenegger. Hij wist dat er simpelweg niet te tippen was aan vinyl op een analoge platenspeler.

In 1991 richtte hij Pro-Ject op, waarmee hij van zijn hobby een bedrijf maakte. Nog steeds is dit merk één van de beste fabrikanten van draaitafels. Door alleen de beste componenten te gebruiken, creëert Pro-Ject topkwaliteit producten die populair zijn bij particulieren én professionals. Inmiddels zijn de apparaten van dit merk in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

Ook bij Doublepoint kun je de platenspelers van Pro-Ject kopen. Met een laagsteprijsgarantie en bezorging binnen een dag, zijn wij de logische plek voor jouw audiobehoeften.