Audiogigant Denon blijft maar innoveren. En één van die innovaties is een nieuwe set, bestaande uit een subwoofer en soundbar: de DHT-S517. Inmiddels is deze bij Doublepoint beschikbaar. In deze blogpost ontdek je waarom dit nieuwe duo zo interessant is voor wie Dolby Atmos-audio in huis wil halen. Een kleine spoiler: het vriendelijke prijskaartje speelt een grote rol!

 

3D-geluid, ook in kleine ruimten

De soundbar is uitgerust met een ​​3.1.2-opstelling: zeven drivers die de hoge klanken en de middentonen voor hun rekening nemen. Dankzij de ingebouwde naar boven gerichte speakers kun je genieten van Dolby 3D Atmos-geluid, zonder de noodzaak voor achterspeakers. Dit maakt deze set interessant voor kleinere ruimtes, bijvoorbeeld een bescheiden woonkamer in een flat of een thuiskantoor met televisiehoek.

 

Kraakhelder geluid

De DHT-S517 is uitgerust met verschillende geluidsmodi voor allerlei situaties. Zo is er de Dialogue Enhancer voor een betere verstaanbaarheid van spraak in films, nieuws en sportuitzendingen. Daarnaast bestaat er de nacht-modus en de muziek-stand. Wil je helemaal geen surround-geluid en bijvoorbeeld een wat ouder album precies zo horen als de studiotechnici het bedoeld hebben? Kies dan de Puur-modus. Deze biedt de puurste muziekervaring.

De soundbar is trouwens niet alleen interessant voor het creëren van een bioscoopbeleving. Hij is ook een ideale oplossing voor het streamen van audio. Dankzij Bluetooth kun je bijvoorbeeld jouw Spotify-playlists en podcasts naar deze luidsprekers streamen vanaf je mobieltje of tablet.

 

Draadloos of bedraad luisterplezier

De soundbar en de subwoofer kunnen worden aangestuurd door het Enhanced Audio Return Channel (eARC). Dat stuurt het Bluetooth-signaal van je smartphone of smart-tv via een HDMI-kabel naar de speakers. Mocht jouw televisie niet smart zijn, dan kun je de digitale optische ingang kiezen. De optische kabel wordt keurig meegeleverd. Wat je ook bij deze set krijgt, is een afstandsbediening.

 

Betaalbaar surround-geluid

De prijs van de Denon DHT-S517? Voor nog geen 400 euro heb je een moderne surround-set waarmee je series, films, games en muziekalbums extra dimensies geeft. Met slechts twee apparaten heb je een complete oplossing die helemaal niet duur hoeft te zijn. Sterker nog: bij Doublepoint krijg je een laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat wij het verschil betalen en jou óók nog eens 5% extra korting geven!

 

Over Denon

Het Japanse elektronicabedrijf Denon werd in 1910 opgericht. Dat maakt het één van de oudste audioreuzen. Op het gebied van digitaal geluid is Denon altijd een voorloper geweest en de producten die dit merk tegenwoordig uitbrengt, zijn stuk voor stuk digital enabled. Tegenwoordig valt Denon onder de Amerikaanse groep Sound United. Daarmee is het een stalgenoot geworden van kwaliteits-producenten rekenen als Boston Acoustics, Marantz en Definitive Technology.