De luidsprekers van ELAC zijn voor veel audiofielen een logische keuze. Dit Duitse merk combineert hoogwaardige techniek, gepassioneerd vakmanschap en aandacht voor detail in producten die vriendelijk geprijsd zijn.

Bij Doublepoint vind je boekenplankspeakers, subwoofers, centerspeakers en vloerstaande speakers van ELAC. Met keuze uit meerdere modellen en prijsklassen, vind je gegarandeerd de perfecte combinatie voor jouw huiskamer of thuisstudio. Laten we de producten van ELAC eens één voor één bekijken.

Veelzijdige boekenplankspeakers

In de Debut 2.0-serie van ELAC vind je boekenplankspeakers en wandluidsprekers van bescheiden formaat, die grootse prestaties leveren. Mogelijk zijn dit de speakers met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit ter wereld. De vernieuwde tweeter heeft een betere spreiding, de aramide kegel een vloeiender lagefrequentierespons en de gevoeligheid van de middenluidsprekers vergroot. Daardoor werken deze speakers ook prima samen met de goedkopere versterkers.

Vloerstaande speakers

Of je nu een degelijk tweekanaals systeem wilt bouwen of je woonkamer tot thuisbioscoop wilt omtoveren, de vloerstaande speakers uit de Debut 2-0-serie overtreffen gegarandeerd je verwachtingen. Met dezelfde updates als de boekenplankspeakers hierboven, leveren deze luidsprekers weergaloze prestaties tegen een keurige prijs.

Met een hoogte van 110 cm zijn de vloerstaande speakers van ELAC een imposante verschijning. Maar dankzij hun zwarte kleur en sobere afwerking zijn ze tegelijkertijd discreet; pas als ze in actie zijn, besef je dat je in zeer goed gezelschap bent.

Verrijkende centerspeakers

Breng films en muziek tot leven met de degelijke centerspeakers van ELAC. Dankzij de nieuwe dubbele poorten aan de voorkant, is het mogelijk om de Debut 2.0-centerspeaker in kasten of tegen de muur te plaatsen, zonder dat de basfrequenties daaronder lijden. Deze luidspreker combineer je uiteraard met de boekenplankspeakers of de vloerstaande luidsprekers van ELAC.

Dreunende subwoofers

Voeg een krachtige basbasis toe aan muziek en soundtracks met de subwoofers van ELAC. Met keuze uit drie modellen vind je ongetwijfeld een budgetvriendelijke oplossing die naadloos in jouw thuisbioscoop past. Bijzonder aan de ELAC-subwoofers zijn de ingebouwde BASH-versterkers, die de geluidskwaliteit van klasse AB combineren met de efficiëntie van klasse D-versterkers. Het verschil hóór je niet alleen, maar vóel je vooral!

Over Elac

ELAC werd in 1926 opgericht in de Duitse havenstad Kiel. Met een aanvankelijke focus op sonartechnologie, bracht dit merk in 1948 het eerste consumentenproduct uit: een platenspeler. In de zestiger en zeventiger jaren behoorden de platenspelers van ELAC tot de beste van de markt.

In 1984 begon deze fabrikant luidsprekers te maken. In tegenstelling tot andere merken bouwt ELAC zelf de tweeters en drivers. Met een respons die tot voorbij de grenzen van het menselijk gehoor gaan, is deze fabrikant een innovatieve expert met een onmiskenbare stijl. 

Bestel ze bij Doublepoint

ELAC is één van de topmerken die je bij audiowinkel Doublepoint koopt. Bij ons bestel je eenvoudig en veilig online, waarbij je profiteert van gratis en snelle verzending. En wanneer we uit de lockdown zijn, ben je van harte welkom in onze luisterruimte. Daar zetten we graag de gewenste ELAC-luidsprekers voor je klaar, zodat je ze met eigen oren kunt horen.