Als audiofiel ben je altijd op zoek naar de beste geluidskwaliteit. En laten we eerlijk zijn, je wilt ook dat je apparatuur er fantastisch uitziet. Want als je al die mooie tonen hoort, wil je natuurlijk niet naar lelijke apparatuur en bekabeling staren.

Gelukkig is er een merk dat een geweldige geluidskwaliteit met een stijlvol ontwerp combineert. Een merk dat wij trots in onze audio-webshop mogen voeren. Maak hier kennis met het Amerikaanse label AudioQuest en zijn assortiment audio-accessoires.

 

Hoogwaardige materialen en fantastisch geluid

AudioQuest is vooral bekend om zijn hoogwaardige kabels, die een lange levensduur hebben. Maar waar het natuurlijk echt om gaat, is de geweldige geluidskwaliteit die je krijgt als je een AudioQuest-kabel aansluit. De signaaloverdracht die de gouden coating mogelijk maakt is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Het maakt daarbij niet uit of je naar klassieke muziek, jazz, rock of techno luistert. 

In ons geval werden we volledig van onze sokken gebladen door Beethoven's 9e symfonie door een AudioQuest-kabel. Het was –zonder overdrijven– alsof de muziek rechtstreeks in onze ziel werd geïnjecteerd.

 

AudioQuest stuwt muziek naar nieuwe hoogten

Ook versterkers en DAC's rollen uit de fabriek van AudioQuest. Deze producten zijn ontworpen en gemaakt om met de duurste en beste merken te concurreren. Een ander apparaat dat AudioQuest beroemd heeft gemaakt is het PowerQuest 2-netfilter

Dit netfilter maakt gebruik van de nieuwste technologieën om je stroomsignaal te reinigen en te reguleren. Het filtert ruis en storingen uit het stroomsignaal, zodat je alleen de beste geluidskwaliteit krijgt. Het is alsof je een persoonlijke geluidstechnicus hebt die ervoor zorgt dat elk detail van je muziek perfect klinkt.

 

Geluid dat goed voor het milieu is

Als je je zorgen maakt over het milieu, maak je met AudioQuest een bewuste, verantwoordelijke keuze. Dit Amerikaanse merk zet zich in voor duurzaamheid en het milieu door recyclebare materialen in hun productieprocessen en programma's te verwerken en zo hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit betekent dat je niet alleen geweldige audioproducten krijgt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. 

 

Over AudioQuest

Dit merk is in 1980 opgericht in door William (Bill) Low, die het bedrijf begon in zijn garage. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk, met klanten over de hele wereld die zich soms als groupies gedragen.

En deze producten zijn niet alleen populair bij audioliefhebbers, maar ook bij geluidsprofessionals. AudioQuest heeft talloze prijzen gewonnen voor hun producten en innovaties op het gebied van audiotechnologie. 

Het is dan ook geen verrassing dat AudioQuest-producten worden gedistribueerd in meer dan 65 landen over de hele wereld. Van de Verenigde Staten tot Nieuw-Zeeland en alles daartussenin, AudioQuest is de logische keuze voor audiofielen overal ter wereld.

 

AudioQuest: waar te koop?

Als je op zoek bent naar AudioQuest-producten, hoef je niet verder dan Doublepoint te zoeken. AudioQuest biedt een brede selectie aan audio-accessoires, die je gewoon bij jouw favoriete audio-webwinkel kunt kopen. Liever eerst een product testen? Kom dan eens (op afspraak) langs in onze showroom