Focal: een fenomenaal Frans audiomerk

Als je een echte liefhebber bent van geluidskwaliteit, design en emotie, dan ken je vast wel het merk Focal. Focal is een Franse fabrikant van hoogwaardige audio-oplossingen voor thuis, onderweg en in de studio. In dit artikel vertellen we je meer over dit bijzondere merk en waarom het een uitstekende keuze is voor audiofielen zoals jij.

Made in France met innovatieve technologieën

Focal bestaat al sinds 1979 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een wereldleider op het gebied van luidsprekers en hoofdtelefoons. Dit merk heeft zijn eigen fabriek in Saint-Étienne, waar het alle producten ontwerpt en produceert met behulp van geavanceerde machines en vakmensen. Focal staat bekend om zijn innovatieve technologieën, zoals de Beryllium-tweeter, de W-conus, de Flax sandwich cone en de NBR-surround. Deze technologieën zorgen voor een optimale weergave van het geluidsspectrum, met een hoge resolutie, dynamiek en precisie.

Focal: een breed assortiment aan audio-oplossingen

Focal biedt een breed assortiment aan audio-oplossingen voor verschillende toepassingen en smaken. Of je nu op zoek bent naar luidsprekers voor je woonkamer, hoofdtelefoons voor je smartphone of monitoren voor je studio, Focal heeft het allemaal. Je kunt kiezen uit verschillende lijnen, zoals Chora, Aria, Kanta, Sopra en Utopia voor luidsprekers; Listen, Elegia, Celestee, Clear MG en Stellia voor hoofdtelefoons; Shape Twin, Solo Be en Trio Be voor monitoren; en nog veel meer. Elk product combineert een elegant design met een uitstekende geluidskwaliteit.

Focal: high-end akoestiek met Utopia

Focal staat bekend om zijn Utopia-hoofdtelefoons, die het beste van het beste bieden op het gebied van geluidskwaliteit, design en comfort. De Utopia-hoofdtelefoons zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals koolstofvezel, leer en magnesium, en bieden een uitzonderlijke luisterervaring met een natuurlijke en realistische weergave. Alleen voor de meest verfijnde audiofielen!

Focal: de luisterervaring verrijkt met Bathys

Focal blijft innoveren en verrassen met zijn nieuwste product: de Bathys over-ear Bluetooth hoofdtelefoon. Dit is een draadloze hoofdtelefoon die gebruik maakt van Bluetooth 5.1-technologie en actieve ruisonderdrukking (Active Noise Cancellation). De Bathys heeft een elegant design met carbonvezel oorschelpen en lederen oorkussens. De hoofdtelefoon levert een krachtig en gebalanceerd geluid met een frequentiebereik van 5Hz tot 23kHz. De Bathys heeft ook een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken en spraakassistenten. Met een batterijduur van 20 uur kun je lang genieten van je favoriete muziek.

Focal: een uitstekende keuze voor audiofielen

Het mag duidelijk zijn dat Focal een breed assortiment aan audio-oplossingen voor thuis, onderweg en in de studio biedt. Met zijn innovatieve technologieën, zijn Franse fabricage en zijn elegante ontwerpen, levert Focal een unieke luisterervaring die je niet snel zult vergeten. Als je ook wilt genieten van het geluid van Focal, dan ben je bij Doublepoint aan het juiste adres. Doublepoint is de online specialist in audio-apparatuur voor audiofielen. Bij Doublepoint vind je een ruime selectie van Focal-producten tegen scherpe prijzen en met snelle levering. Bestel nu je Focal-luidsprekers of -hoofdtelefoons bij Doublepoint en laat je verrassen door het geluid van Focal!