Waar Klipsch zich in het verleden vooral richtte op speakers die binnenshuis kunnen worden gebruikt, is de focus daar nu ook gelegd op buitenspeakers. De Compact Performance (CP)-Serie, waaronder de de CP-6 buitenspeaker, is al een tijdje geleden geïntroduceerd door Klipsch maar nu ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

De CP-6 is bestand tegen natte weersomstandigheden door het gebruik van waterbestendig materiaal. Extreme hitte is overigens ook geen probleem. Hij kan in zowel binnen- als buitenmuren worden bevestigd door middel van de aangebrachte schroefgaten.

Deze Compact Performance speaker biedt altijd een krachtige muzikale geluidskwaliteit. Door het gebruik van de Tractrix® Horn-technologie zorgt hij voor een ongeëvenaarde helderheid en detail. De eersteklas woofer zorgt voor een groot bereik en het geluid is daardoor rijk en dynamisch, veel meer en groter dan bij het compacte formaat.

Het vernieuwde ontwerp van de beugel van de CP-6 zorgt voor een eenvoudige installatie, de speaker kan door het vernieuwde ontwerp doormiddel van één schroevendraaier in de kleinste hoeken worden geplaatst.

De Klipsch CP-6 is verkrijgbaar in overschilderbare zwarte of witte afwerkingen met bijpassende roosters en versterkte kasten, die dus weersbestendig zijn. Hij wordt verkocht per paar en is verkrijgbaar bij Doublepoint als geautoriseerde Klipsch-dealer.