Klipsch Reference Series: nieuwe generatie viert 25-jarig bestaan

Het Amerikaanse audiomerk Klipsch komt met een nieuwe editie van zijn bestsellers: de Reference-luidsprekers. De productlijn die in 1997 op de markt kwam is alweer aan de zevende generatie toe. Doublepoint is de grootste Klipsch-dealer van Nederland. Maak hier kennis met deze nieuwe krachtpatsers.

Wat is er nieuw aan deze luidsprekers?

Er ging maar liefst vier jaar onderzoek, ontwikkeling en engineering aan deze update vooraf. Nog steeds zijn de luidsprekers gebaseerd op de principes van ‘geniale gek’ Paul Wilbur Klipsch, die de hoornluidspreker weer terugbracht naar de huiskamer.

De gepatenteerde Tractrix-hoorns van dit merk is nieuwer en groter, waardoor dekking en bandbreedte toenemen. De wooferdrivers zijn van gesponnen koper (Thermoformed Crystal), met een nóg steilere hoek van de kegels. Aluminium tweeters met Linear Travel Suspension (LTS) zorgen voor de meest heldere details. Ook niet belangrijk: deze luidsprekers ondersteunen nu Dolby Atmos.

Uit welke speakers bestaat de nieuwe Reference-serie?

De nieuwe generatie Reference-kasten zijn in maar liefst tien uitvoeringen verkrijgbaar. Perfect voor wie een complete home cinema wilt bouwen. Afhankelijk van je woonsituatie kies je voor één van de vloerstaande luidsprekers of een set boekenplankspeakers. Begin daarmee en breid stap voor stap uit naar een volwaardige thuisbioscoop. Het assortiment omvat de volgende modellen:

Vloerstaande luidsprekers

  • R-605FA
  • R800F
  • R600F

Boekenplankspeakers

  • R-50M
  • R-40M

Centerspeakers

  • R-30C
  • R-50C

Atmos-luidsprekermodule

  • R-40SA

Bestel ze online bij Doublepoint

Voor wie het nog niet wist: Doublepoint is in enkele jaren uitgegroeid tot de eerste keuze voor audiofielen in Nederland en België. Met een enorme catalogus aan producten van topmerken als Klipsch, vind je hier gegarandeerd wat je zoekt. De gehele Reference-serie bekijk je hier. Bestel jouw luidsprekers los óf haal kant-en-klaar home cinema-systeem in huis. Veel luisterplezier!