Sinds een aantal maanden zijn onze showroom en luisterruimte operationeel geworden en hebben we al hele enthousiaste audiofielen op onze locatie mogen ontvangen. Véél van jullie zouden graag meer willen weten over onze locatie en dus onze showroom en luisterruimte en daar gaan we in dit artikel uiteraard meer over vertellen.

In 2019 hebben we keihard gewerkt om buiten de normale werkzaamheden ons experience center gereed te maken en met succes! Er is nu een prachtige luisterruimte gecreëerd waarin elk mogelijke opstelling gerealiseerd kan worden naar de wensen van de klant. Qua akoestiek hebben we geprobeerd zoveel mogelijk te kijken naar een gemiddelde huiskamer zodat een realistische weergave van het geluid kan worden gecreëerd. De stijl van de luisterruimte is zoals je eigen huiskamer, het zou een warm gevoel moeten geven en je moet je gelijk thuis voelen op onze locatie. Tot op de dag van vandaag luisteren we naar feedback van onze klanten en voeren we continu aanpassingen door om te voldoen aan jullie verwachtingen.

Ook hebben we op de nieuwe locatie een enorme showroom gerealiseerd met verschillende merken die worden tentoongesteld. Bij binnenkomst aan de linkerkant van de showroom zijn verschillende producten van Denon, Marantz en HEOS klaargezet om te worden bekeken, beluisterd en te worden bestuurd uiteraard. Aan de linkerkant van de showroom zijn verschillende producten van Dali, Bluesound en NAD tentoongesteld met een beamer waar video’s op kunnen worden afgespeeld. Verder zijn merken zoals Jamo, Klipsch, Edifier, Q Acoustics en nog vele andere merken terug te vinden in ons experience center. Aan de rechterkant en in het midden van de ruimte zijn veel verschillende merken met elkaar samengevoegd om een ruim aanbod te kunnen bieden in bijvoorbeeld hoofdtelefoons of boekenplank speakers. Verder is er in de showroom voldoende zitplek om producten te beluisteren, vragen te stellen of om gewoon even een kopje koffie te nemen. Tot slot hebben we in samenwerking met Dali een VR-opstelling in de showroom gerealiseerd om een extra beleving te creëren door audio en visueel met elkaar te combineren.

Wij nemen alle tijd voor onze klant en zorgen ervoor dat je op maat advies krijgt en dat je hopelijk weer wat meer hebt geleerd over audio. Wij als Doublepoint zorgen hebben inmiddels 8 jaar ervaring op het gebied van audio en zijn elke dag bezig om een nog betere kennis te krijgen op het gebied van audio. Dit doen wij door trainingen te volgen, de huidige ontwikkelingen op het gebied van audio te volgen en tot slot vooral door te doen en te beleven. Ben je enthousiast geworden om een kijkje te nemen in ons experience center?

Dan ontvangen we je graag, stuur gerust even een mailtje naar info@doublepoint.nl om een afspraak te maken, de koffie en onze kennis zijn altijd paraat!