Ben je op zoek naar een audiomerk dat kwaliteit, stijl en gemak combineert in een compact formaat? Dan is Monitor Audio iets voor jou. Dit is een Britse fabrikant van hoogwaardige luidsprekersystemen voor stereo, home cinema en multiroom audio

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Monitor Audio innovatieve en elegante luidsprekers die je een natuurlijk en vloeiend geluid bieden. In deze blogpost bespreken we de Radius-serie van Monitor Audio, een reeks stijlvolle en ruimtebesparende luidsprekers die gemakkelijk te integreren zijn in elk interieur.

 

Radius One: vernuftige centerspeaker

Een van de producten uit de Radius-serie is de Radius One soundbar. Dit is een compacte en krachtige luidspreker die je onder je tv kunt plaatsen of aan de muur kunt bevestigen. De Radius One soundbar heeft drie aparte driverarrays voor links, midden en rechts, die elk bestaan uit een 100 mm (4") C-CAM mid/bass driver en een 25 mm (1") C-CAM tweeter. Deze drivers zorgen voor een helder en dynamisch geluid dat elke film of serie tot leven brengt. De Radius One soundbar heeft ook een HiVe II-poorttechnologie die een diepe basweergave mogelijk maakt zonder vervorming. Bovendien heeft de Radius One soundbar een ARC-compatibele HDMI-ingang die je eenvoudig kunt aansluiten op je tv met één kabel. De Radius One soundbar bestaat in zwart en wit.

 

Radius 90: kleine maar krachtige boekenplankspeakers

Een ander product uit de Radius-serie is de Radius 90 boekenplankluidspreker. Dit is een paar kleine maar krachtige luidsprekers die je op een plank, een standaard of aan de muur kunt plaatsen. De Radius 90 boekenplankspeakers hebben een nieuw ontwerp met afgeronde hoeken dat ze een moderne en minimalistische uitstraling geeft. Ze hebben ook C-CAM-drivers voor een gedetailleerd en gebalanceerd geluid dat elke muziekgenre recht doet. De Radius 90 boekenplankluidsprekers hebben ook een HiVe II-poorttechnologie die een strakke basweergave mogelijk maakt zonder ruis. Bovendien hebben de Radius 90 boekenplankluidsprekers optionele beugels waarmee je ze flexibel kunt plaatsen in elke gewenste hoek. Kies de Radius 90 boekenplankluidsprekers in het zwart, wit of walnoot.

 

Radius 390: stampende subwoofer

Een derde product uit de Radius-serie is de Radius 390 subwoofer. Deze compacte maar krachtige subwoofer biedt jou bij lage frequenties de nodige ondersteuning – of kunnen we maar beter zegen onderdreuning

De Radius 390 subwoofer heeft ook een nieuw ontwerp met afgeronde hoeken dat perfect past bij de andere producten uit de serie. Hij heeft dubbele C-CAM-drivers van 250 mm (10") die voor een krachtig en nauwkeurig basgeluid zorgen dat elke explosie of beat voelbaar maakt. Deze vloerstamper heeft ook een Klasse D-versterker van 220 watt die voor een hoog rendement zorgt zonder oververhitting. Daarnaast heeft de Radius 390 subwoofer DSP-technologie waarmee je hem optimaal kunt afstemmen op je kamer en je voorkeuren. Deze machtige machine is bij Doublepoint verkrijgbaar in zwart of wit.

 

Radius 270: imposante vloerstaanders

Een extra product uit de Radius-serie is de Radius 270 vloerstaande luidspreker. Dit is een paar slanke en elegante luidsprekers die je naast je tv of in je luisterruimte kunt plaatsen. De Radius 270 vloerstaande luidsprekers hebben hetzelfde ontwerp met afgeronde hoeken als de andere producten uit de serie, maar dan in een groter formaat. Ze hebben dubbele C-CAM-drivers van 100 mm (4") voor elk een rijk en vol geluid produceren dat elke nuance van je favoriete muziek of film laat horen. De Radius 270 vloerstaande luidsprekers hebben ook een HiVe II-poorttechnologie die voor een soepele basweergave zorgt zonder compressie. Bovendien hebben de Radius 270 vloerstaande luidsprekers optionele spikes of rubberen voetjes waarmee je ze stabiel kunt plaatsen op elke ondergrond. Koop ze in zwart, wit of walnoot.

 

Doublepoint: jouw specialist in Monitor Audio

Zoals je hebt gezien, is Monitor Audio een audiomerk dat kwaliteit in een compact formaat weet te stoppen. De Radius-serie van Monitor Audio is een reeks stijlvolle en ruimtebesparende luidsprekers die je makkelijk integreert in jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een soundbar, boekenplankluidsprekers, vloerstaande luidsprekers of een subwoofer, de Radius-serie heeft het allemaal. En als je nu bestelt bij Doublepoint, profiteer je van scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service.