Sinds kort mogen wij ons dealer van het Britse hifi-merk Monitor Audio noemen. Onze klanten, stuk voor stuk audiofielen, blijken bijzonder geïnteresseerd in de Silver-serie. Ontdek hier waarom deze luidsprekerlijn zo bijzonder is.

Voor elk budget een passende serie

Monitor Audio biedt luidsprekers in verschillende prijsklassen. Zo is er de Bronze-serie, die een nieuwe kwaliteitsstandaard zet voor de categorie ‘betaalbare luidsprekers’. Ook is er de Gold-lijn, die dicht tegen de Platinum-toplijn aanzit. Een superieure afwerking, zilveren bekabeling, een aparte spuitgietbehuizing voor de midden- en hoogeenheid zijn enkele van de unieke kenmerken van de Gold-serie. 

De Silver-lijn vindt de perfecte balans

De Silver-serie zit tussen Bronze en Gold in. Wat ons betreft vindt de Silver-lijn het perfecte evenwicht tussen prijs en kwaliteit. Deze luidsprekers zitten vol met techniek uit de professionele Platinum-serie, maar zijn betaalbaar gebleven dankzij de uitgekiende keuzes van de ingenieurs en technici. Geniet van overvloedige dynamiek, rijke texturen en immense details, verpakt in exclusieve behuizingen. 

De Monitor Audio Silver-speakers zijn verkrijgbaar in verschillende, weergaloze afwerkingen. Denk hierbij aan licht of donker eikenhout, walnoot, rozenhout, satijnwit of hoogglans zwarte pianolak. Zo maken jouw nieuwe luidsprekers in alle opzichten een denderende indruk.

Stel je eigen systeem samen

De Silver-serie bestaat uit negen luidsprekers die je, afhankelijk van jouw kamer, naar hartelust kunt combineren. Denk aan boekenplankmodellen (Silver 50), statiefluidsprekers, vloerstaande speakers (Silver 200 en Silver 300), middenspeakers en subwoofers. De centerspeaker Silver C350 is geheel nieuw. Deze 3-weg middenluidspreker heeft een bijzondere, verticale uitlening van de midden- en hoogeenheid.

Uniek aan de huidige, inmiddels zesde serie, is dat modellen zoals de Silver 50 en de Silver 200 nu ook tegen de muur kunnen worden geplaatst. Dat maakt Monitor Audio-speakers ook toegankelijk voor wie klein woont. 

Over Monitor Audio

Monitor Audio is uniek in de audiowereld omdat dit merk de driver-conussen van metaal fabriceert. Metaal is moeilijk te bewerken, vooral wanneer het om holle of bolle vormen gaat, maar het Britse merk heeft deze techniek geperfectioneerd. Specifiek gaat het om een legering van magnesium en aluminium, bedekt met een laagje keramiek. Monitor Audio heeft deze techniek geregistreerd onder de naam Ceramic Coated Aluminium Magnesium (C-CAM). Het resultaat? Een levensecht geluid, vergeleken met de papieren of kunststof conussen van andere merken. 

Altijd de laagste prijs

Er zijn meerdere dealers die afwijken van de adviesprijs voor Monitor Audio-speakers. Dat zorgt soms voor verdachte prijsverschillen tussen audiowinkels. Geen wonder dat je op zoek bent naar de beste deal. En die vind je hier, bij Doublepoint. Wij bieden namelijk altijd de laagste prijs voor de producten in onze webwinkel. Vind je ergens anders een lagere prijs, dan stellen wij die van ons direct bij. En verzendkosten hoef je niet te betalen. Dus waar wacht je nog op? Bekijk nu meteen ons assortiment Monitor Audio-speakers in de Silver-lijn.