Monitor Audio: vernieuwde Bronze-lijn nu beschikbaar

Op zoek naar betaalbare speakers van een hifi-topmerk? Met de Bronze Series van het Britse label Monitor Audio kun je jarenlang vooruit. De voordeligste productlijn van Monitor Audio heeft net een update ondergaan, wat betekent dat je de nieuwste technologie én een modern design in huis haalt.

C-CAM tweeters: uniek voor dit merk

Eén van de dingen die speakers van Monitor Audio zo gewild maakt, is een uitvinding die dit merk heeft gepatenteerd: C-CAM. Dit acroniem staat voor Ceramic Coated Aluminium Magnesium. In goed Nederlands gaat het om een legering van magnesium en aluminium, bedekt met een laagje keramiek. Hiermee fabriceert Monitor Audio de driver-conussen. Vergeleken met de traditionele conussen van papier of kunststof, produceren deze drivers een levensecht geluid. Ook de betaalbare Bronze-lijn is hiermee uitgerust.

Premium design

Wie de eerdere Bronze-lijnen kent, ziet meteen het verschil met deze nieuwe, zesde generatie. De bredere uitstraling moet een verbeterde luisterervaring bieden, en op de tweeter vinden we hexagonale patronen die akoestisch transparant zijn. Dit geeft de speakers een moderne en ‘premium’ look and feel. Het ontwerp is simpel en clean gehouden. Dat betekent dat deze luidsprekers in elk interieur passen. Intern vinden we verzilverde koperen bekabeling en vergulde terminals.

Alle Bronze-speakers zijn beschikbaar in de kleuren walnoot, wit, zwart en grijs. Opvallend is dat de kleur van het frontpaneel iets anders in dan de kast zelf. Zo beschikt de walnoten versie over een matzwart paneel en heeft de ‘urban gray’ uitvoering een wit frontpaneel. Interessante combinaties die deze luidsprekers een uniek karakter geven.

Bouw je eigen Dolby Atmos-set

De Monitor Audio Bronze Series biedt elegante vloerstaande speakers en boekenplankmodellen. Je kunt deze uitbreiden met een subwoofer en een centerspeaker[1] [2] . Nieuw in de Bronze-lijn zijn de speakers die speciaal voor Dolby Atmos-ondersteuning zijn gemaakt. Ze projecteren het geluid op de muren en het plafond, waardoor effecten als overvliegende vliegtuigen en vallende regendruppels realistischer worden weergegeven. Deze techniek wordt al enkele jaren toegepast in de beste bioscopen ter wereld en is nu dus ook voor je huiskamer beschikbaar.

Over Monitor Audio

Het Britse hifi-merk Monitor Audio is populair bij audiofielen wereldwijd. Dit merk heeft zijn speakerlijnen verdeeld in vier lijnen: de Bronze, Silver, Gold en Platinum. Van deze lijnen is de Bronze Series de meest betaalbare. In hun prijsklasse bieden deze luidsprekers een indrukwekkende kwaliteit. Geen wonder dat dit de meest populaire productlijn is met het grootste aantal updates.

Je bestelt jouw Monitor Audio-luidsprekers bij dé Nederlandse hifi-webwinkel: Doublepoint. Met een reusachtig assortiment en de laagsteprijsgarantie weet je dat je bij ons altijd slaagt. Bekijk hier onze nieuwste Monitor Audio-speakers en bestel veilig online.