Nieuw bij Doublepoint: Bowers & Wilkins

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins staat bekend om zijn streven naar perfectie. Voor muziekliefhebbers staat dit label synoniem voor kwaliteit en innovatie. Bij Doublepoint koop je nu eenvoudig en veilig de luidsprekers uit B & W’s veelgeprezen 600-serie. Specifiek gaat het hier om de Anniversary Edition. Lees snel verder.

Anniversary Edition: volwassen prestaties

De 600-serie is de populairste productlijn van Bowers & Wilkins. Deze speakers combineren de precisie en helderheid waar dit merk zo geliefd om is, met een prijs die deze luidsprekers binnen het bereik van iedere audiofiel brengen.

De 600-serie wil dat mensen muziek net zo horen als de artiest het bedoeld heeft. Na 25 jaar aan verbeteringen en updates, kunnen we stellen dat de 600-serie volwassen is geworden en in topvorm is.

Voor kleine en grote ruimten

In de Bowers & Wilkins 600-serie vind je luidsprekers in alle formaten, zowel voor een stereo opstelling als voor een heuse home cinema. Alle speakers zijn verkrijgbaar met een witte, zwarte of eiken afwerking en passen zodoende in elk interieur.

Voor een thuisstudio of een kleine woonkamer zijn er bijvoorbeeld de boekenplankluidsprekers 606 S2. Met een geavanceerde Continuum™-conus, die uit de duurdere 800-serie komt, en een verbeterd wisselfilter, vindt deze compacte plankspeaker de ideale balans tussen vermogen en formaat.

Heb je meer ruimte in huis, kies dan voor de krachtige en elegante vloerstaander 603 S2. Deze luidspreker koppelt een groot vermogen aan heldere klanken en een verbazingwekkende nauwkeurigheid.

Maak je set af met de subwoofer ASW 610. Hiermee bepaal je zelf hoe je bas klinkt: subtiel, gemiddeld of zwaar. De 250 mm driver zorgt voor diepe, heldere klanken waarmee je films en muziek nóg intenser beleeft.

Centerspeakers bestaan misschien nog niet 25 jaar, maar de HTM6 S2 past naadloos in jouw 600-serie thuisbioscoop. Dit brok techniek bevat een verfijnde versie van de ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die een break-up-grens van 38 kHz heeft. Hiermee worden dialogen levensecht en het geluid van instrumenten bijzonder meeslepend.

Over Bowers & Wilkins

Wie al een tijdje meedraait, heeft ongetwijfeld al eens van het merk Bowers & Wilkins gehoord. Dit merk, dat in de zestiger jaren in het slaperige Zuid-Engelse kustplaatsje Worthing werd opgericht, liet muziekliefhebbers nóg meer genieten van progressive rock- als Sgt. Pepper en Pet Sounds.

Met vindingen als de tweeter-on-top zocht B & W steeds de grenzen van het mogelijke op, met als doel het creëren van nieuwe, geestverruimende diepte en helderheid. In relatieve stilte is dit merk meegegroeid in de vaart der volkeren, met tot gevolg de onweerstaanbare Anniversary Edition van hun 600-serie.

Bekijk nu de speakers van Bowers & Wilkins in onze webwinkel. Bestel ze vandaag en ontvang ze morgen al thuis – zonder verzendkosten!