Q Acoustics M20: fraaie, draadloze speakers

Vers van de spreekwoordelijke pers is de M20, een draadloze hi-fi luidsprekerset van Q Acoustics. Het Britse merk begrijpt goed wat de huidige consument wil bij het bekijken van films, het luisteren van muziek of het spelen van games: topkwaliteit geluid zonder dat breaking the bank hiervoor vereist is.

Met ingebouwde versterker

Eigenlijk haal je met de M20 een complete stereoset in huis, want één van de twee speakers heeft een ingebouwde versterker, waarbij de andere als passieve luidspreker dienstdoet. Die inbouwversterker moet ook wel als hij Bluetooth-ontvangst ondersteunt. Dat betekent dat je gemakkelijk kunt genieten van jouw playlists op bijvoorbeeld Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music of Amazon Music.

Maar naast die draadloze input verwelkomt deze set óók de traditionelere RCA-kabels of een 3,5 mm jack. Daarnaast is er een 24-bits USB-aansluiting en een aansluiting voor een optische kabel.

Hoe klinken ze?

Handig is het hendeltje waarmee je aangeeft welke van de twee luidsprekers links of rechts staat. En het andere hendeltje dat de speaker laat weten of ‘ie tegen de muur staat of in een hoek. Die setting past de equalizer-instellingen lichtjes aan, zodat de M20-set op zijn best klinkt.

Wat het geluid betreft moeten we nog even wachten op een demomodel. Maar het feit dat Q Acoustics de zelfontworpen P2P (Point-to-Point) versteviging heeft ingezet, belooft veel goeds. Die zorgt namelijk voor maximale verstijving, wat het geluidsbeeld nauwkeuriger maakt. De gebogen contouren van het rooster moet verder voorkomen dat de tweeter-activiteit ongewenste reflecties veroorzaakt.

Voor DJ’s, gamers, filmliefhebbers…

Er zijn veel toepassingen en doelgroepen te bedenken voor deze Bluetooth-speakers. DJ’s kunnen ze thuis gebruiken en gamers kunnen er een heerlijke man cave mee inrichten. Film- en muziekliefhebbers geven deze luidsprekers een centrale plek in hun woonkamer. Het fraaie design is tijdloos en past in elk interieur. Met deze moderne luidsprekers ben je dus toekomstbestendig en kun je nog vele jaren vooruit.

Over Q Acoustics

Q Acoustics is een piepjong merk: in 2006 begonnen ze luidsprekers te ontwerpen en bouwen. In korte tijd heeft deze fabrikant in alle prijsklassen die ze betraden awards gewonnen. Vindingen en technieken die werken in eerdere modellen, worden overgeheveld naar nieuwe luidsprekers en zo nodig verbeterd. Geen wonder dat dit merk in steeds meer woonkamers en geluidsstudio’s is terug te vinden.

Ook bij Doublepoint vind je de producten van Q Acoustics. Denk hierbij aan bedrade boekenplankspeakers, vloerstaanders, centerspeakers, subwoofers en accessoires. Genoeg om een complete thuisbioscoop op te bouwen. Deze draadloze speakers vormen daarbij een interessante toevoeging.

Bekijk vandaag nog ons assortiment Q Acoustics-speakers. Heeft de M20 jouw nieuwsgierigheid gewekt? Blijf dan terugkomen, want binnen enkele dagen kun je ze bij ons bestellen. Zonder verzendkosten en mét laagsteprijsgarantie.