Revo-radio’s / Retro is in!

Retro is in. De eenvoudige, eerlijke lijnen en de luxe materialen die radio’s in de jaren 50 en 60 bezaten, hebben een tijdloze charme. Een ware inspiratiebron voor de audiomerken van tegenwoordig, die deze vertrouwde uitstraling combineren met de nieuwste snufjes.

Bij Doublepoint vind je verschillende merken die de perfecte balans tussen klassiek en modern vinden. Eén van de labels die retro audiocomponenten maakt, is het Schotse merk Revo. Wij stellen de drie belangrijkste modellen aan je voor.

SuperConnect

Het topmodel van Revo is de SuperConnect. Het is een compacte radio met DAB-ondersteuning en Spotify Connect, waardoor je de beschikking over een ongelimiteerde muziekbibliotheek hebt. Bewaar je favoriete radiozenders onder de voorkeuzetoetsen en geniet van de rijke klanken die de 15 Watt versterker in combinatie met de BMR-speakers produceert.

Wat zo’n BMR-driver is? Een gepatenteerd Revo-ontwerp: de Balanced Mode Radiator. Deze combineert het geluid van een vlakke paneelluidspreker met dat van een normale conusluidspreker. Het resultaat is een compacte speaker met een vlak en breed weergavebereik en een diep laag.

SuperSystem

De Revo SuperSystem is een digitale stereo-radio. Dit model combineert lokale FM-ontvangst met DAB-ontvangst en een keuze uit meer dan 24.000 internetradiozenders. Maak via Spotify Connect verbinding met jouw playlists en stream draadloos muziek naar compatibele apparaten met de UNDOK-technologie. Met de Revo UNDOK-app tover je jouw huis om in een multiroom audiobelevenis.

Laat je niet misleiden door de retro-uitstraling, want onder de spreekwoordelijke motorkap schuilen hypermoderne componenten. Zo bezit het SuperSystem een 80 Watt digitale versterker, twee BMR-drivers en een actieve 40 Watt subwoofer.

Supertone: Bluetooth-luidspreker

Revo’s Supertone is geen radio, maar een krachtige Bluetooth-speaker. Draadloos speelt de 80 Watt klasse D-versterker, in combinatie met de 40 Watt subwoofer, jouw muziek af. Vooral zo’n aparte subwoofer is een waar unicum in een Bluetooth-luidspreker.

Handig zijn de vele aansluitingen: een USB-connector voor je smartphone of tablet, AUX-In, een 3,5 mm jack, optical in en stereo RCA in. Zo kun je bijvoorbeeld een draaitafel, je Sonos-apparatuur of een cd-speler aansluiten.

Over Revo

In de audiowereld behoort Revo tot de piepjonge merken. Dit label werd in 2004 in een Schots dorpje opgericht. Gemotiveerd door functionaliteit en kwaliteit, mengt dit merk een prachtig design met de laatste technische snufjes. Het merk heeft meerdere internationale awards gewonnen, waaronder de Red Dot en de IF Product Design Award. De producten van Revo worden in 20 landen verkocht, waaronder in Nederland.

Bestel jouw Revo-apparatuur hier

Doublepoint is dé webwinkel voor audiofielen. Met de laagsteprijsgarantie en bezorging de volgende dag, is het logisch dat audioliefhebbers zoals jij bij Doublepoint bestellen. Dus waar wacht je nog op?

Eén van de merken die wij met gepaste trots voeren, is Revo. Bekijk hier de SuperConnect, SuperSystem en Supertone op je gemak. Check ook eens de andere apparaten van Revo. Wij wensen je alvast veel luisterplezier toe!