Sinds kort bieden wij de langverwachte installatieservice bij klanten aan. In de afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel vragen gekregen of het ook mogelijk was om de systemen/receivers/speakers te laten installeren bij hun thuis. Nu wij een locatie hebben met een luisterruimte en showroom was het tijd om richting de specialist te gaan en dus een installatieservice te gaan aanbieden. We kunnen ieder geval één ding zeggen en dat is dat we ontzettend trots en blij zijn dat we dit op korte termijn hebben kunnen realiseren.

Alle mogelijk installaties zijn mogelijk geworden bij Doublepoint op het gebied van audio. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het installeren van speakers of bijvoorbeeld aan een enkele surround receiver. Het leggen van luidsprekerkabels en het wegwerken van de kabels zijn tevens ook allemaal mogelijkheden met onze nieuwe installatieservice. De prijs wordt bepaald aan de hand van de complexiteit en het aantal producten dat moet worden geïnstalleerd, dit kan voor de aankoop en uiteraard na de aankoop worden aangevraagd via ons. Wij begrijpen dat je wellicht voor je aankoop nog niet hebt nagedacht over een eventuele optie om het/de product(en) te laten installeren. We willen het graag voor iedereen toegankelijk houden en hanteren dan ook marktconforme prijzen maar wel met de kwaliteit die je van een audiospecialist gewend bent!

Afgelopen jaren hebben we ontzettend veel loyale klanten gekregen waar we ontzettend dankbaar voor zijn. We hebben héél veel leuk contact gehad en gesproken met vele audiofielen die ons dan foto’s van hun opstellingen hebben gestuurd. Voor jou als klant is het belangrijk om te zien wat er mogelijk is qua installatie daarom hebben we in dit artikel verschillende voorbeelden weergegeven waarin onze producten tentoon zijn gesteld. De voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden en geeft wellicht ook extra inspiratie. Vragen of twijfels over bepaalde opstellingen of bijvoorbeeld verschillen tussen producten zijn compleet normaal en wij helpen daar uiteraard graag bij.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden of heb je eventuele andere vragen over onze producten of bepaalde opstellingen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op door naar het kopje; contact te gaan onder de kop; klantenservice! Wij als audiospecialist hebben jarenlange ervaring waardoor een persoonlijke advies gemakkelijk kan worden gegeven.