Doubledeal: Denon Avr-s750H receiver + Acoustic Energy AE100 speakers - Zwart

Vandaag besteld, morgen in huis!
Op voorraad

De AVR-S750H is een veelzijdige surroundreceiver en een betaalbare eerste stap op weg naar een echte 7-kanaals HD-home-cinema, en wat klinkt hij goed! In combinatie met de AE100 speakers van Acoustic Energy een mooi begin van een surround set.

Bekijk specificaties
Speciale prijs € 699,00 Normale prijs € 778,00 10% korting op de normale prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.3/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Doubledeal: Denon Avr-s750H receiver + Acoustic Energy AE100 speakers - Zwart

Denon Avr-s750H

De AVR-S750H is een veelzijdige surroundreceiver en een betaalbare eerste stap op weg naar een echte 7-kanaals HD-home-cinema, en wat klinkt hij goed! Hij heeft 75 hifi-watt*, geïntegreerde Wi-Fi en Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay en bovendien geïntegreerde HEOS-multiroom. Je kunt genieten van de nieuwste surroundformaten Dolby Atmos en DTS:X, inclusief Atmos Height Virtualization en DTS Virtual:X die het geluid een hoogtedimensie geven, zonder dat je extra luidsprekers aan het plafond hoeft te hangen.

Let op: De AVR-S750H is vrijwel identiek met de AVR-X1600H. Je krijgt wat minder watt en standaard Audyssey MultiEQ-ruimtecorrectie in plaats van de XT-versie. Maar in plaats daarvan heeft hij handige Quick Select-knoppen op de voorkant, zodat je met één druk op de knop je gaming- of avondinstellingen kunt opvragen.


Acoustic Energy AE100

De AE100 van Acoustic Energy is een compacte 2-weg monitor luidspreker uit de populaire 100-serie. Deze serie bestaat uit twee luidsprekers, een center speaker en een subwoofer. Lees er ook meer over in ons Nieuws Artikel!  

Verbeteringen

Deze AE100 heeft ten opzichte van de eerdere 1-serie diverse wijzigingen ondergaan waarmee deze luidspreker uw muziek met nog meer neutraliteit en nuance weergeeft en bovendien een nog aantrekkelijke uitstraling heeft gekregen waardoor de luidspreker nog beter in uw interieur past. 

De AE100 is een zeer muzikaal klinkende luidspreker waarmee zelfs de meest veeleisende muziekliefhebber in zijn element zal zijn.

Ook in minder grote ruimtes

De EA100 is onder andere geschikt voor gebruik in grote woonkamers of voor de hifi set in slaap- of werkkamer. Ook kan de EA100 perfect worden gebruikt als surround luidspreker in een surround omgeving. 

Op de boekenplank, kast of standaard

De AE100 kan zowel met een luidsprekerstandaard op de vloer kan worden geplaatst en eenvoudig op een kast of boekenplank kan worden neergezet. Wat de toepassing ook is, de Acoustic Energy AE100 vervult al uw wensen op het gebied van muziek- of filmweergave.

Mooi warm laag

Deze luidspreker is zodanig ontworpen dat de klank, ondanks zijn compacte bouw, over het gehele audio spectrum perfect in balans is zonder dat dit ten koste gaat van de weergave in het laag. De reflexpoort is ten opzichte van zijn voorganger naar de achterzijde verplaatst waardoor de optiek niet alleen rustiger wordt, maar waarmee de kleuring in het middengebied wordt tegengegaan en de laagweergave substantieel wordt verbeterd. 

Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties Doubledeal: Denon Avr-s750H receiver + Acoustic Energy AE100 speakers - Zwart

Meer informatie
Levertijd Vandaag besteld, morgen in huis!
Kleur Zwart
Merk Denon
Garantie 2 jaar
Streaming audio Airplay, Bluetooth, Spotify Connect, Wifi
Aansluitingen HDMI , Hoofdtelefoon, USB
Gewicht 10 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling