DoubleDeal: Marantz M-CR611 Netwerk Receiver + Definitive Technology D7 Boekenplank speakers - Zwart

Levertijd onbekend, neem contact met ons op
Op voorraad

Met de Marantz M-CR611 Netwerk Receiver streamt u uw favoriete muziekcollectie dankzij Bluetooth-, NFC- en AirPlay-ondersteuning. Daarnaast kunt u ook luisteren naar streamingsdingens zoals Apple Airplay en Spotify Connect. Krachtige boekenplankluidsprekers Definitive Technology Demand D9 leveren vol, ruimtevullend geluid en precisiebeeld in en moderne, elegante verpakking.

Bekijk specificaties
Speciale prijs € 799,00 Normale prijs € 998,00 20% korting op de normale prijs!

Offerte opvragen?

Klik hier en ontvang een persoonlijke prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.6/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
Gratis verzending vanaf €50,-
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details DoubleDeal: Marantz M-CR611 Netwerk Receiver + Definitive Technology D7 Boekenplank speakers - Zwart

Met de Marantz M-CR611 Netwerk Receiver streamt u uw favoriete muziekcollectie dankzij Bluetooth-, NFC- en AirPlay-ondersteuning. Daarnaast kunt u ook luisteren naar streamingsdingens zoals Apple Airplay en Spotify Connect. Daarnaast heeft de M-CR611 een cd-speler en een DAB- en FM-radio aan boord. U brengt met een druk op de knop een wifi-verbinding tot stand.

De M-CR611 ziet er niet alleen fantastisch uit, hij levert ook onovertroffen prestaties en geeft cd-audio, FM, DAB/DAB+ en netwerkbestanden uitstekend weer. Door één druk op de knop zorgt u voor WiFi-verbinding. Via de USB-poort aan de voorzijde kunnen iDevices worden aangesloten; daarnaast is er een handige extra aansluiting aan de achterzijde. Er zijn twee digitale ingangen voor het aansluiten van een tv.

Luisteraars kunnen het apparaat ook bedienen door middel van een Marantz HiFi Remote App voor Android en iOS. Een extra nieuwe functie is de speaker A/B-configuratie voor het apart regelen van het volume van A en B of voor mastervolumeregeling voor A en B. Met de Melody Media vult u niet slechts één ruimte met muziek, maar twee. Een veelzijdig apparaat in een elegant jasje. De M-CR611 ondersteunt ook ALAC en 192 kHz/24-bits hoge resolutie WAV-, FLAC-, AIFF-bestanden, 2,8 MHz DSD-bestanden en Gapless voor afspelen zonder pauzes.

In en uitgangen
- 2/- Digitaal Optisch in/uit
- -/- Digitaal Coaxiaal in/uit
- 1/1 Analoog in/uit
- USB Audio (Front ) / Made for iPod / Made for iPhone
- USB Audio (Rear) / Made for iPod / Made for iPhone
- Hoofdtelefoon ingang

Verbruik
- Stroomverbruik 55 Watt
- Stand-by verbruik 0.3 Watt

Krachtige boekenplankluidsprekers Definitive Technology Demand D7 leveren vol, ruimtevullend geluid en precisiebeeld in en moderne, elegante verpakking. Met technologische verbeteringen in zowel de tweeter met aluminium dome als de middentonen/woofersecties levert elke luidspreker ongeëvenaard een rakende, meer verfijnde reproductie van hoge frequenties en driedimensionaal beeld voor de meest technisch-geavanceerde, topklasse-luisterervaring met een boekenplankmodel. 

Gekoppeld aan de nieuwe 20/20 Wave Alignment Lens™ levert de tweeter met dome van gegalvaniseerd aluminium een meer verfijnde hoge-frequentierespons en verbeterde spreiding voor een rijke, gebalanceerde luisterervaring. Door de tweeter 5° te draaien ontstaat een preciezer centraal stereobeeld omdat ongewenste symmetriediffractie bij de hoeken van de voorste klankkast wordt geëlimineerd.  

De gave, moderne industriële vormgeving met een geparelde afwerking zorgt voor een tijdloze uitstraling die past bij elke inrichting. Gepatenteerde Linear Response Waveguide breidt de frequentierespons op en buiten de assen uit, terwijl de verspreiding wordt verbeterd voor een natuurlijke timbre in het midden en een preciezer beeld.  De gepatenteerde Balanced Double Surround System (BDSS)-midrange/woofer zorgt voor een grotere excursie en een uitvoer die resulteert in superieur detail in middelhoge tonen en krachtiger bas in vergelijking met drivers van gelijke grootte. 

Geïntegreerde passieve basradiator in elke luidspreker produceert superieur uitgebreide lage tonen. Plus, de toevoeging van een grotere spin vermindert schudden en verhoogt de lineariteit voor diepe, strakke, zuivere basrespons. Elke kast is zo zorgvuldig met de hand gemaakt dat hij zonder meer in jouw leefstijl past - nauwgezet geschuurd, geverfd met vijf lagen uitstekende zwarte glansverf, dan gepolijst voor een afwerking die bijna spiegelglad is (niveau 6) voor een compromisloze aanblik in jouw huis.

De tweeters van gegalvaniseerd aluminium brengen met ingebouwde precisie nuance en detail in de hoge frequenties voor een kristalheldere luisterervaring. De meegeleverde zwarte, akoestisch transparante, magnetische luidsprekerroosters zorgen voor een natuurlijk, ongekleurd geluid wanneer je deze op de luidspreker plaatst en zijn gemakkelijk verwijderen als je zonder afdekking wilt genieten.

Hoogtepunten: 

  • 1"-tweeter met aluminium dome, 20/20 Wave Alignment Lense™ en zijwaarts gedraaid geassembleerde tweeter
  • Zijwaarts gedraaid geassembleerde tweeter
  • BDSS™ (Balanced Double Surround System)-midrange/woofer
  • Geïntegreerde passieve basradiator in elke luidspreker produceert superieur uitgebreide lage tonen
Lees meer
Gratis bezorging vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties DoubleDeal: Marantz M-CR611 Netwerk Receiver + Definitive Technology D7 Boekenplank speakers - Zwart

Meer informatie
Levertijd Levertijd onbekend, neem contact met ons op
Kleur Zwart
Merk Marantz
Garantie 2 jaar
Streaming audio Airplay, Bluetooth, Spotify Connect, Wifi
Aansluitingen Digitaal optisch , Analoog RCA , USB
Gewicht 8.3 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling