Met een complete versterker en krachtige speakers ben je er nog niet. Om maximaal te genieten van topkwaliteit audio (en video) is een nauwkeurige plaatsing van de componenten van essentieel belang. En als dat betekent dat je je moet boren, zagen, bekabeling moet leggen en technische tekeningen moet raadplegen, kan het een goed idee zijn om dit werk uit te besteden aan de onze ervaren monteur(s).

Wij van Doublepoint zijn hét adres voor betaalbare topkwaliteit in audio. Maar wij zijn méér dan een webwinkel. Zo kun je al een tijdje in onze showroom langskomen voor een demonstratie van de gewenste apparatuur. Nieuw is de mogelijkheid om jouw apparatuur te laten monteren en/of installeren.

Dat kan simpelweg het uitpakken en aansluiten zijn, maar kan natuurlijk veel verder gaan. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een televisie of het inbouwen van luidsprekers in het plafond. Ook kunnen wij jouw home cinema compleet inregelen, zodat jij je alleen nog maar hoeft te gaan zitten en genieten. 

Een goede planning is het halve werk

Je brengt veel tijd in je woonkamer of kantoor door. Als je gaat verhuizen of een grote verbouwing plant, is het verstandig om op voorhand rekening te houden met bekabeling en eventuele inbouw-speakers. Het is beter om dit soort werkzaamheden tijdig –of tegelijkertijd met andere werkzaamheden– uit te voeren. Zo voorkom je dat je op een later moment met de decoupeerzaag of de boormachine (of grover geschut) aan de slag moet.

Wat we nodig hebben voor een goede planning? De bouwtekening van de bestaande of nieuwe woning, het kantoor of het jacht. Je kunt deze meenemen naar onze showroom, maar onze technicus kan ook langskomen om met eigen ogen (en meetlint) te zien wat er moet gebeuren. Ook kun je bij ons terecht voor advies over de juiste interieurinrichting, zodat je de beste akoestiek ervaart.

Wil je een afspraak maken voor een installatie bij jou thuis en/of heb je hulp nodig hierbij? Laat het ons graag weten via het onderstaande formulier.