Klipsch: PowerGate Versterker - Zwart

Levertijd onbekend, neem contact met ons op
Niet op voorraad

De PowerGate beschikt over digitale audio-ingangen met hoge resolutie voor 192 kHz 24-bits geluid. Sluit uw computer, Blu-Ray, CD-speler of iets anders aan en geniet van een 2-kanaals stereogeluid met hoge resolutie. De PowerGate is een uiterst veelzijdig product. Gebruik hem als een traditionele 2-kanaals stereoversterker, een tablet-USB DAC-koptelefoonversterker, en u kunt integreren met uw Klipsch Stream Wireless Multi-Room Audio-systeem voor het afspelen van de audiobronnen op het netwerk in uw kamer.

Bekijk specificaties
Tijdelijk 2,5% korting op het gehele Klipsch assortiment met kortingscode KLIPSCH2023
€ 449,00
Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.2/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

De PowerGate beschikt over digitale audio-ingangen met hoge resolutie voor 192 kHz 24-bits geluid. Sluit uw computer, Blu-Ray, CD-speler of iets anders aan en geniet van een 2-kanaals stereogeluid met hoge resolutie. 

De PowerGate is een uiterst veelzijdig product. Gebruik hem als een traditionele 2-kanaals stereoversterker, een tablet-USB DAC-koptelefoonversterker, en u kunt integreren met uw Klipsch Stream Wireless Multi-Room Audio-systeem voor het afspelen van de audiobronnen op het netwerk in uw kamer.

De Klipsch PowerGate beschikt ook over een selecteerbare phono pre-amp / RCA line-level ingang, dus je kunt zelfs verbinden en genieten van je platenspeler, cassettespeler, 8-track speler (ja, we weten dat je daar bent) en andere analoge bron. 

De PowerGate functies geïntegreerd bedieningselementen op het voorpaneel waarmee u de bron eenvoudig selecteren, koppelen Bluetooth ® , het volume aan te passen, de subwoofer volume aan te passen en het geluid gedempt. We hebben ook een afstandsbediening meegeleverd. En als u het gebruikt als onderdeel van het Klipsch Stream Wireless Multi-Room Audio-systeem, kunt u ook de Klipsch Stream-app gebruiken om het te bedienen. 

De Klipsch PowerGate beschikt ook over een laagfrequente audio-uitgang, waardoor u eenvoudig een subwoofer aan uw lokale systeem kunt toevoegen. Bovendien kunt u met stereo RCA-audio-uitgangen naar een externe versterker luisteren als u dat wilt. 

Met de Klipsch PowerGate kunt u elke audiobron opnieuw uitzenden naar andere kamers in uw Klipsch Stream Wireless Multi-Room Audio-systeem. Luister naar de luisterruimte in uw kamer door de regel in de Klipsch Stream-app te selecteren. U kunt zelfs genieten van uw lp's in meerdere kamers van uw huis.

Laat je je telefoon in een andere kamer? Geen probleem. Bedien uw Klipsch Stream Wireless Multi-Room-apparaten vanaf uw Apple- of Android-horloge.

Kenmerken:

 • 2 x 100 watt klasse D-versterker
 • Wi-Fi-connectiviteit voor Klipsch Stream draadloze multi-room audio-integratie
 • USB Audio (Type B-verbinding)
 • Bluetooth®  draadloze connectiviteit met AAC- en apt-X-decodering
 • Phono pre-amp / RCA analoge audio 
 • Optisch (TOSLINK) 
 • Afstandsbediening
 • 192 kHz / 24-bit D / A-converter
 • Hoofdtelefoonuitgang (3,5 mm)
 • Subwoofer Output
 • Lijnniveau Voorversterkeruitgang (RCA-analoog)Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

Specificaties Klipsch: PowerGate Versterker - Zwart

Meer informatie
Levertijd Levertijd onbekend, neem contact met ons op
Kleur Zwart
Breedte 25,4 cm
Diepte 15,24 cm
Hoogte 6,35 cm
Merk Klipsch
Garantie 2 jaar
Gewicht 1.36 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling