Arcam

Arcam

Ze ontwikkelen en maken al bijna 30 jaar CD-spelers, en al 40 jaar lang zijn de nazaten van de versterker waarmee het bedrijf begon in de consumentenelektronica, en al in 1995 uitbreidde naar home cinema elektronica, en ontwikkelden een reputatie van wereldklasse voor het maken van enkele van de best klinkende AV-elektronica.

Home Cinema - UK Techniek
Op het gebied van home cinema hebben ze ook hun eigen DVD-spelers en, meer recentelijk, Blu-ray-spelers van de grond af aan ontwikkeld, in het Verenigd Koninkrijk, door ze te ontwikkelen met behulp van onze decennialange ervaring met CD-spelers, zodat ze net zo goed muziek afspelen als films, en betere allround prestaties leveren dan de producten van andere merken.

De beproefde technieken voor het behoud en de verwerking van de meest delicate signalen en de weergave van muziek met al zijn subtiliteiten, nuances en opwinding zitten nu in hun bloed. Zij zijn zich ervan bewust dat naarmate audio verder gaat van CD naar nog hogere definitieformaten, zij vastbesloten zijn dat hun producten de muziek getrouw moeten blijven weergeven en de luisteraar maximaal moeten laten genieten.

Arcam: SA30 Geïntegreerde Versterker

De nieuwe geïntegreerde Arcam SA30 versterker is het nieuwe vlaggenschip van de HDA-productreeks. Ontworpen rond de G-klasse versterkingstechniek voor een onberispelijk geluid en energie efficiëntie. De nieuwe Arcam modellen zijn de nieuwste paradepaardjes van de fabrikant, met een uitgebreide lijst van functies, waaronder draadloze en op maat gemaakte installatievriendelijke technologieën.

Uitgelichte Arcam producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Totaal: 6

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Totaal: 6

Van hoog naar laag sorteren
per pagina