Argon Audio: BASS8 Subwoofer - Zwart

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

De BASS8 Mk2 is een compacte subwoofer met een stijlvol Argon-design. Met een speaker van 8” en vermogen van 100 watt is hij krachtig genoeg om de basfrequenties van een paar compacte luidsprekers aan te vullen. Voor films en muziek. In zwart of wit.

Bekijk specificaties
€ 269,00
Klanten geven Doublepoint een 9.5/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
Gratis verzending vanaf €50,-
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Argon Audio: BASS8 Subwoofer - Zwart

De BASS8 Mk2 is een compacte subwoofer met een stijlvol Argon-design. Met een speaker van 8” en vermogen van 100 watt is hij krachtig genoeg om de basfrequenties van een paar compacte luidsprekers aan te vullen. Voor films en muziek. In zwart of wit.

De BASS8 Mk2 is een robuuste subwoofer met een uitstekend geluid en een elegant Argon-design. Hij is voorzien van een krachtige 8” speaker en een versterker met een vermogen van 100 watt. Dit betekent dat de BASS8 Mk2 een strak en nauwkeurig basgeluid heeft dat geschikt is voor zowel films als muziek.

Meer dan genoeg mogelijkheden
De BASS8 Mk2 is geen ‘boombox’, maar een uitstekende aanvulling op compactere luidsprekers die wel wat extra basvitamines kunnen gebruiken. Je kunt hem heel goed combineren met bijvoorbeeld een Argon ALTO5 Mk2. Maar hij kan natuurlijk ook worden gebruikt met de compactere luidsprekermodellen van andere fabrikanten.

Een uitstekende aanvulling op compacte luidsprekers
Compacte luidsprekers die je aan de wand hangt of in de boekenkast kunt zetten, komen vaak wat basvitamines tekort. Gelukkig kun je dit oplossen met een goede subwoofer, zoals de BASS8 Mk2. Zelfs bij laag volume zul je merken dat je een heel coherent geluidsbeeld krijgt en dat alles voller en dynamischer klinkt. De BASS8 Mk2 is voorzien van een 8”-basspeaker die wordt aangedreven door een 100W-versterker. Met zoveel extra vermogen hoef je je niet meer af te vragen of je versterker wel krachtig genoeg is – de subwoofer zorgt wel voor zichzelf.

Eenvoudig aan te sluiten en te plaatsen
Dankzij de ingebouwde 100W-versterker kan de BASS8 Mk2 worden aangesloten op alle mogelijke versterkers en receivers. Dus als je versterker geen speciale subwooferuitgang heeft, kun je de BASS8 Mk2 altijd via een gewone luidsprekerkabel aansluiten op de luidsprekeruitgangen. En waar je uiteindelijk ook voor kiest, hij laat zich zo precies afstellen dat hij altijd past bij jouw stereo- of surroundsysteem.

Onze oren kunnen de richting van lage tonen niet echt goed bepalen, en dus maakt het niet zoveel uit waar je de subwoofer neerzet. Als je hem bijvoorbeeld in een hoek zet, krijg je nog wat extra bas, zonder de subwoofer extra te belasten. Een subwoofer die in een hoek staat levert namelijk nog meer geluidsdruk, omdat het geluid akoestisch versterkt wordt door de wanden en de vloer. Probeer het zelf maar en zet de subwoofer neer waar hij het beste klinkt.

Natuurlijk zijn er subwoofers met meer geavanceerde oplossingen en nog meer vermogen. Maar die vind je gegarandeerd niet in deze prijsklasse!

Hoogtepunten:

  • Compact en elegant ontwerp
  • Strakke en nauwkeurige bas
  • Veel vermogen in een compact formaat
  • Geschikt voor muziek en films
  • Gemakkelijk te plaatsen

De BASS8 Mk2 is verkrijgbaar in zwart of wit.

Lees meer
Gratis bezorging vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties Argon Audio: BASS8 Subwoofer - Zwart

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Merk Argon Audio
Kleur Zwart
Breedte 27,0 cm
Diepte 32,8 cm
Hoogte 28,5 cm
Garantie 2 jaar
Impedantie X
Nominale belastbaarheid (continu) 100 Watt RMS
Maximale belastbaarheid (piek) Nee
Frequentiebereik 40-200 Hz
Aantal speakers 1 subwoofer
Basreflex poort Onderkant
Gewicht 8.5 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling