NuPrime Audio

NuPrime Audio

In 2014 richtte een team van ingenieurs onder leiding van de voormalige CEO van Nuforce, Jason Lim, Nuprime Audio, Inc. op. Dit zeer getalenteerde team heeft sindsdien een reeks innovatieve en prachtig ontworpen en toch betaalbare audiocomponenten geïntroduceerd die de afgelopen jaren tal van onderscheidingen in de wacht hebben gesleept. In 2015 had NuPrime voor het eerst in de geschiedenis van high-end audio vier Product Of The Year awards ontvangen van twee prestigieuze tijdschriften, The Absolute Sound en SoundStage! Network.

Het NuPrime team blijft de ontwikkeling van audioproducten vooruit helpen, of het nu gaat om high-end audio decoders, streaming media all-in-ones, voorversterkers, eindversterkers, schone voedingen en nieuwe categorieën van toekomstige producten. NuPrime's verticaal geïntegreerde productie brengt producten van concept tot massaproductie. Het ontwikkelt gecoördineerde productfamilies die heldere en levensechte geluiden leveren voor audiofielen en muziekliefhebbers.

Lees verder
NuPrime Audio: Omnia SW-8 Netfilter

De Omnia SW-8 is een high-end 8-poorts gigabit Ethernet netwerkswitch die de netwerkprestaties verbetert door signaalruis te verminderen. Fouten in het netwerk zorgen ervoor dat datapakketten opnieuw verzonden worden en verslechteren de netwerkprestaties. Door het verminderen van circuit- en voedingsruis, en het gebruik van een aangepaste TCXO-klok, levert de Omnia SW-8 een nauwkeurig netwerksignaal dat zorgt voor een stabiele muziekdatatransmissie

Uitgelichte NuPrime Audio producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 17

Pagina
per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 17

Pagina
per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren