• Home
  • Merken
  • Q Acoustics: 3020i Boekenplank Speakers 2 Stuks - Carbon Black

Q Acoustics: 3020i Boekenplank Speakers 2 Stuks - Carbon Black

Vandaag besteld, morgen in huis!
Op voorraad

Groter en dieper geluid met de Q Acoustics 3020i. De 3020i bouwt voort op het succes van zijn meermaals bekroonde voorganger. De 3020i driver units, 125 mm (5 inch) en 22 mm (0,9 inch) precisie-drivers leveren een diep en kamervullend geluid. Maak hier een luister afspraak!

Bekijk specificaties
Wij zijn de Q Acoustics specialist! Waarom? Klik hier.
Staat Luisterklaar!
€ 290,00

Bekijk SecondDeal voor: € 214,00

Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.4/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Plus- en minpunten

  • Deze speaker is iets voor jou wanneer je een middelgrote kamer met geluid wilt vullen.
  • Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties.
  • Om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig.

Details Q Acoustics: 3020i Boekenplank Speakers 2 Stuks - Carbon Black

De Q 3020i is een boekenplank of statiefbevestiging luidspreker van Q Acoustics, ontworpen om prachtig geluid te leveren in uw huis, met behulp van de nieuwste technologische verbeteringen toegepast op de volledige 3000i serie.

Belangrijkste kenmerken


  • 25% meer kastvolume dan bij de vorige modellen, waardoor een groter schaalniveau en een diepere bas wordt bereikt.
  • P2P™ verspanning - helpt de behuizing extra stil te houden door de plaatsing van de interne verspanning met behulp van een computer.
  • Maakt gebruik van een 22mm ontkoppelde High Frequency Driver met brede surround waardoor een brede gelijkmatige spreiding van de stereo-installatie ontstaat.
  • Low profile terminals - verzonken uitsparing vermindert het kastgeluid en maakt het mogelijk om ze te gebruiken in de buurt van de achterwand.
  • Er zijn nieuwe lage profielbindingspalen opgenomen met bussen die diep genoeg zijn om 4 mm (0,16 in) bananenpluggen te accepteren.

GROTER, GEDURFDER GELUID UIT DE Q 3020I


De 3020i bouwt voort op het succes van zijn veelvoudig bekroonde voorganger. Met 125 mm (5 in) en 22 mm (0,9 in) precisiedrivers leveren de Q 3020i luidsprekers een diep bass- en kamervullend geluid. De 3020i behoudt hetzelfde akoestisch optimale frontprofiel, maar is iets hoger en dieper gemaakt, waardoor de totale omvang van de kast met 25% toeneemt. Dit verhoogde interne volume heeft ervoor gezorgd dat de Q 3020i een verlengde lage frequentierespons heeft gekregen van het geporteerde ontwerp, zodat meer dan de kleinere behuizingen in het bereik hun verkleinde formaat geloven met een indrukwekkend grootschalig geluid.

De Q 3020i luidsprekers kunnen op een plank worden gemonteerd op een geschikte, voorgemonteerde rubberen voet, op een standaard of aan de muur worden bevestigd op optionele, speciale statieven en beugels die ervoor zorgen dat de Q 3020i naadloos past en de door u gekozen luisterruimte vult met een gedurfd, mooi geluid.

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE DIE ZORGT VOOR DE MEEST OPEN SOUNDSTAGE


De Q 3020i is voorzien van P2P™ (Point to Point) versteviging die de delen van de behuizing ondersteunt die verstijfd moeten worden, waardoor de nieuwe behuizingen uitzonderlijk stijf zijn, de focus van het stereobeeld wordt verbeterd en het geluidsbeeld nauwkeuriger is dan ooit tevoren. Met de toevoeging van een gloednieuwe mid/bass driver en een hoogfrequent driver unit met de tweeters ontkoppeld van de baffles, waardoor de tweeter kan presteren met drastisch verminderde interferentie, is de Q 3020i een waar bewijs van de technologische verbeteringen die de hele serie heeft gezien om het onze meest speciale tot nu toe te maken.

NIEUWE LAGE PROFIELBINDINGSPALEN VOOR EENVOUDIGE POSITIONERING IN DE RUIMTE


Conventionele uitsparingen in het aansluitpaneel zijn verwijderd, waardoor de structurele integriteit van de behuizingen sterk is verbeterd en er zijn nieuwe laagprofielige bindstijlen opgenomen met bussen die diep genoeg zijn om 4 mm (0,16 in) bananenpluggen te kunnen opvangen. De luidspreker kan zeer dicht bij een achterwand worden geplaatst, zelfs wanneer er banaanstekkers worden gebruikt in plaats van schoppen of kale draden.

MOOI VAN BINNEN EN VAN BUITEN


Het volledige gamma 3000i is niet alleen voorzien van een nieuwe esthetiek van de overdekking, maar biedt ook 4 nieuwe eigentijdse afwerkingen. De nieuwe 3000i serie luidsprekers zijn beschikbaar in vier standaard afwerkingen; Grafietgrijs, Engels Walnoot, Carbon Black of Arctic White. Ze zijn allemaal afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke driver en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters.

Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

DOUBLEPOINT'S KEUZE

De 3020i behoudt hetzelfde akoestisch optimale profiel, maar de kast is iets hoger en dieper gemaakt, wat een totale kabinetgrootte toename van 25% oplevert. Dit verhoogd de interne volume van de speaker!

Specificaties Q Acoustics: 3020i Boekenplank Speakers 2 Stuks - Carbon Black

Meer informatie
Levertijd Vandaag besteld, morgen in huis!
Merk QAcoustics
Kleur Zwart
Breedte 28,2 cm
Diepte 27,8 cm
Hoogte 17,0 cm
Garantie 5 jaar
Impedantie 6 Ohm
Nominale belastbaarheid (continu) 25 Watt
Maximale belastbaarheid (piek) 75 Watt
Frequentiebereik 64 Hz - 30 kHz
Gevoeligheid 88 dB
Aantal speakers 2 speakers
Basreflex poort Achterkant
Gewicht 11 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling