Torus Power

Torus Power-isolatietransformatoren verbeteren de prestaties van alle audio- en videosystemen drastisch. Sluit audioapparatuur aan op een Torus Power-scheidingstransformator en deze komt tot leven - met meer dynamiek, verbeterde beeldvorming en schonere, verbeterde bas. Video is scherper, met donkerder zwart en helderdere kleuren.

Torus Power-isolatietransformatoren zijn de consistente keuze van deskundige audiofielen, thuisbioscoopenthousiasten en op maat gemaakte elektronische systeemintegratoren en ontwerpers, wier onderscheidende smaken en technische vereisten de ultieme prestatie- en beschermingsniveaus vereisen.

Torus Power
De Torus Power RM 16 CE, het pareltje in de RM-serie!

De originele Torus Power-modellen in de RM-serie blijven ongeëvenaard voor prestaties, bescherming en waarde, met modellen van 4 Amp tot 45 Amp. Een populair model in de RM- serie is de RM 16CE. Kleinere modellen RM 8 CE zijn ideaal voor middelgrote systemen, terwijl de RM 4 CE kan worden gebruikt voor front-end componenten, mediaservers, enz. Grotere aangepaste installatiemodellen van 30 Amp en 45 Amp zorgen voor schone, beschermde stroom voor de grootste op maat geïnstalleerde systemen.

Uitgelichte Torus Power producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Totaal: 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Totaal: 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina