Zappiti

Zappiti

Zappiti ontwerpt en produceert alleen professionele Video Management Systemen; het leveren van de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties, en de best mogelijke gebruikerservaring.

Alle Zappiti-producten zijn ontworpen om onze eindgebruikers een gemakkelijke en intuïtieve toegang te bieden tot hun volledige filmcollectie, in verbluffende 4K High Definition-resolutie. De bekroonde Zappiti apparaten worden met succes gebruikt om de ervaring van het film kijken te verbeteren, in residentiële en commerciële omgevingen over de hele wereld.

Om de ultieme prestaties te garanderen, worden alle Zappiti apparaten geleverd aan geautoriseerde wederverkopers via een wereldwijd netwerk van gevestigde en gerespecteerde distributiepartners. Zappiti-producten worden gedistribueerd in meer dan 50 landen wereldwijd.

Lees verder
Zappiti: Neo Mediaspeler

Alle Zappiti producten zijn ontworpen om onze eindgebruikers te voorzien van gemakkelijke en intuïtieve toegang tot hun gehele filmcollectie, in glorieuze 4K, High-Definition resolutie. Uw filmbestanden worden geleverd aan uw privé bioscoop met hoge video kwaliteit en zuivere hoge resolutie audioreproducties van de originele soundtracks. Met de chipset van deze laatste generatie gecombineerd met VS10 processing en Zappiti MagicPixel V3, de Zappiti Neo neemt uw home theater naar het volgende niveau.

Uitgelichte Zappiti producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren