NAD: C558 Platenspeler - Zwart

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

De C558 is een serieuze hifi-draaitafel met een eenvoudig, betrouwbaar en bewezen ontwerp. Hij bevat alleen de allerbeste componenten en wordt speelklaar geleverd met een Ortofon OM10-element.

Bekijk specificaties
€ 749,00
Klanten geven Doublepoint een 9.4/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details NAD: C558 Platenspeler - Zwart

De C558 is een serieuze hifi-draaitafel met een eenvoudig, betrouwbaar en bewezen ontwerp. Hij bevat alleen de allerbeste componenten en wordt speelklaar geleverd met een Ortofon OM10-element. 

De C558 is een ultrasolide en serieuze hifi-draaitafel die je geliefde vinylcollectie laat schitteren. NAD heeft zich – zoals vanouds – volledig gericht op de allerbeste geluidskwaliteit. En dus heeft het gekozen voor een eenvoudige en beproefde techniek, met louter componenten die van topkwaliteit zijn.

De C558 heeft snaaraandrijving, een superstabiele motor en voeding, en wordt handmatig bediend. Kortom, een klassieke constructie die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt.

De C558 Carbon wordt geleverd met een Ortofon OM10 Moving Magnet-element dat in de fabriek speelklaar is gemaakt. Als de naald versleten is, koop je gewoon een vervangingsnaald: heel snel, goedkoop en simpel! En als je wilt, kun je natuurlijk ook een ander element kiezen. De massa van de arm past bijvoorbeeld perfect bij een MC-element uit de Ortofon Quintet-serie – een uitstekende keuze als je echt voor de allerbeste kwaliteit gaat.

De C558 is een echte kwaliteitsdraaitafel met serieuze technische oplossingen. Hij heeft een extra lange, 9"-toonarm voor betere geometrie tijdens het afspelen en minder vervorming. De massieve MDF-plint en het draaiplateau van glas gaan trillingen tegen. En dat geldt ook voor de mooie, zware stofkap die voorzien is van frictiescharnieren – zodat je hem in elke gewenste positie kunt zetten.

De supernauwkeurige aandrijving is losgekoppeld van het chassis, zodat je geen last hebt van trillingen. En de voeding is effectief geïsoleerd van schommelingen in het lichtnet, zodat je extra zuivere voeding krijgt en dus een ultrastabiele rotatie. De middenspindel is gemaakt van gehard staal en rust om een kogellager van messing. Zo krijgt het draaiplateau een maximale stabiliteit en nauwkeurige rotatie.

Je kunt hem aansluiten op je versterker via de vergulde phonocontacten met aardeschroef, zodat je de bijgeleverde signaalkabel kunt vervangen door een beter model. Omdat het geluidssignaal van een pick-up erg zwak is, is het ook heel gevoelig voor ruis en storingen. Het is daarom belangrijk om het goed te isoleren. Dit kan bijvoorbeeld met een goede kabel die speciaal hiervoor is ontworpen, zoals een kabel van AudioQuest.

  • Exclusieve 9”-toonarm
  • Arm geschikt voor MM- en MC-elementen
  • Massieve MDF-plint en mooi draaiplateau van glas
  • Wordt speelklaar geleverd met stofkap en Ortofon OM10-element*
  • Vergulde RCA-aansluitingen voor signaalkabel naar keuze (inclusief standaardkabel) 


Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties NAD: C558 Platenspeler - Zwart

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Kleur Zwart
Bluetooth Nee
Merk NAD
USB aansluiting Nee
Geleverd met stofkap Ja
Hoogte 12,5 cm
Breedte 43,5 cm
Diepte 34 cm
Garantie 5 jaar
Aandrijving Belt-drive
Standaard toerental instelbaar 33, 45
Ingebouwde speakers Nee
Stijl / vormgeving Modern
Gewicht 5.5 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling