Pioneer DJ: PLX-500-W Platenspeler - Wit

Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Op voorraad

De PLX-500 heeft zijn lay-out geërfd van de professionele PLX-1000-draaitafel, en produceert een warm en helder analoog geluid. Hét perfecte deck dus als je met vinyl wilt beginnen te spelen, of om gewoon thuis naar je platencollectie te luisteren.

Bekijk specificaties
€ 349,00

Offerte opvragen?

Klik hier en ontvang een persoonlijke prijs!
Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.4/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
Gratis verzending vanaf €50,-
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Pioneer DJ: PLX-500-W Platenspeler - Wit

GO VINYL

De PLX-500 heeft zijn lay-out geërfd van de professionele PLX-1000-draaitafel, en produceert een warm en helder analoog geluid. Hét perfecte deck dus als je met vinyl wilt beginnen te spelen, of om gewoon thuis naar je platencollectie te luisteren.

Dit deck met hoog koppel is stevig gebouwd met een uitmuntende vibratiedemping, en speelt audio af in hoge resolutie. Hij is uitgerust met een USB-uitgang zodat je je platencollectie digitaal kunt opnemen in onze gratis rekordbox-software. Je kunt de PLX-500 ook combineren met het rekordbox dvs Plus Pack, een compatibele mixeren het RB-VS1-K Control Vinyl om te kunnen spelen en scratchen met digitale bestanden.

UITMUNTEND GELUIDSDESIGN

Net als de PLX-1000 is de PLX-500 gebouwd om vinylgeluid van hoge kwaliteit te produceren. We hebben de audiorouting van de naald tot de uitgangen zo kort mogelijk gehouden om vervorming zo veel mogelijk te beperken, en je kunt je draaitafel via de phone/line-uitgangsschakelaar rechtstreeks aansluiten op je geluidssysteem of luidsprekers met netaansluiting, zonder dat je een externe versterker nodig hebt.

EENVOUDIG DIGITAAL OPNEMEN

Converteer je vinylcollectie naar digitale bestanden van hoge kwaliteit, door gewoon de draaitafel aan te sluiten op je pc of mac via de USB-uitgang.

SOEPEL DJ'EN

Gebruik de PLX-500 om je vinylplaten af te spelen en ermee te mixen, of combineer de draaitafel met rekordbox dvs, een compatibele DJ mixer en het RB-VS1-K Control Vinyl om te kunnen spelen en scratchen met digitale bestanden.

ZET JE MOOIE PLATENHOEZEN IN DE KIJKER

Tijdens het luisteren kan je je platenhoes rechtop zetten in de platenhoesstandaard van de stofhoes.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN PLX-500Een analoog vinylgeluid van hoge kwaliteit

De PLX-500-serie heeft de designkenmerken geërfd van de professionele PLX-1000-draaitafel, om het hogekwaliteitsgeluid te produceren dat je verwacht van vinyl. We hebben de audiorouting van de naald tot de uitgangen zo kort mogelijk gehouden om vervorming zoveel mogelijk te beperken, en je kunt je draaitafel via de phono- en de line-uitgangen rechtstreeks aansluiten op je geluidssysteem of luidsprekers met netaansluiting, om te genieten van een warm geluid.


Eenvoudig digitaal opnemen

Dankzij de ingebouwde USB-uitgang kun je je vinylcollectie converteren naar digitale WAV-bestanden van hoge kwaliteit, door gewoon de PLX-500 aan te sluiten op je pc of Mac. Je nummers digitaliseren is heel eenvoudig met onze gratis rekordbox-software, en zodra ze in je rekordbox-collectie zitten, kun je ze afspelen met een combinatie van PLX-500 en rekordbox dvs, of op een DDJ-controller, of op CDJ's via USB. Bovendien kun je ze dan ook wanneer je maar wilt afspelen op je mobiele toestellen.
Met zijn audio-analysetechnologie detecteert rekordbox de stilte tussen nummers, en creëert hij in je collectie een apart bestand voor elk nummer. Je hoeft dus alleen maar op 'play' te drukken om een heel album te converteren van een analoge bron naar individuele nummers, zonder de opname opnieuw in te stellen tussen de nummers in. Na het opnemen kun je al je nieuwe nummers een naam en tags geven.
Zo converteer je je vinyl naar digitale bestanden van hoge kwaliteit:
  1. Sluit de PLX-500 aan op je computer met een USB-kabel.
  2. Open onze gratis rekordbox-applicatie (versie 4.2.1).
  3. Klik op de 'record'-knop in de software, hij gaat dan in Record Standby-modus.
  4. Druk 'play' op de PLX-500. rekordbox begint op te nemen zodra de muziek begint.
  5. Ben je klaar met opnemen, druk dan op 'stop'. Er verschijnt een venster in rekordbox waarin je de informatie van elk nummer kunt invullen, zoals de naam en de uitvoerder. Het nummer verschijnt dan in je rekordbox-collectie, en je kunt ernaar zoeken op naam, uitvoerder enz.


Stofkap met platenhoeshouder

Je kunt tegelijk van het vinylgeluid van je platen en van de prachtige albumhoezen genieten dankzij de houder die verwerkt is in de stofkap, waarop je de platenhoes kunt zetten wanneer hij openstaat.
Zo gebruik je rekordbox dvs:

Koop het RB-VS1-K Control Vinyl bij een erkend Pioneer DJ-verkooppunt, of rechtstreeks op de website (beperkt tot bepaalde landen). Surf naar rekordbox.com om de laatste versie van rekordbox gratis te downloaden, en koop dan de licentiesleutels voor rekordbox dj en rekordbox dvs. Als je dat liever doet, kun je ook inschrijven op rekordbox dj en rekordbox dvs krijgen als onderdeel van je abonnement. 

De zilverkleurige PC-HS01-S naaldhouder die meegeleverd wordt met de PLX-500 zal vanaf december 2016 afzonderlijk te koop zijn in drie kleuren. Kies tussen de PC-HS01-K (zwart), de PC-HS01-S (zilver) en de PC-HS01-N (goud) om de look van je uitrusting aan te vullen.


De lay-out van de professionele PLX-1000-draaitafel

De PLX-500 heeft zijn strakke design geërfd van de professionele PLX-1000-draaitafel. Bovendien kun je kiezen tussen de zwarte (PLX-500-K) en de witte (PLX-500-W) versie, zodat die perfect past bij de rest van je uitrusting of de inrichting van je woning.


Direct-drive draaitafel met hoge torque voor DJ-optredens en rekordbox dvs

De PLX-500 met hoge torque en direct-drive is ideaal om mee te mixen en te scratchen. Je kunt hem ook combineren met het rekordbox dvs Plus Pack om DJ-sets te draaien met je digitale bestanden, wanneer je hem combineert met een compatibele DJM-mixer en het RB-VS1-K Control Vinyl (afzonderlijk verkrijgbaar).

SPECIFICATIES PLX-500

Stroomverbruik 11 W
Gewicht hoofdunit 10,7 kg
Maximale afmetingen  (B x H x D) 450 x 159 x 368 mm
Uitgang RCA x 1
Andere poorten USB x 1 (type B)
Inbegrepen accessoires Slipmat, stofkap met platenhoeshouder, adapter voor EP-platen, naaldhouder (met cartridge)
Balansgewicht, shellgewicht
USB-kabel, audioconversiekabel (1 x stereopinplug (vrouwelijk), 1 x stereominiplug (mannelijk))
Netsnoer, gebruiksinstructies

DRAAITAFEL

Aandrijvingsmethode Direct-drive type servomotor
Motor 3-fasige borstelloze gelijkstroommotor
Remsysteem Elektronische rem
Rotatiesnelheid 33⅓ rpm, 45 rpm, 78 rpm
Regelbereik rotatiesnelheid ±8%
Wow en flutter 0,15% of minder WRMS
Signaal-ruisverhouding 50 dB of hoger
Draaitafel Diameter platter van spuitgegoten aluminium: 332 mm
Startkoppel >1,6 kgf-cm
Starttijd Binnen 1 seconde (op 33⅓ rpm)

TOONARM

Armtype Universeel type S-vormige toonarm, draagconstructie met mogelijkheid tot cardanische ophanging, type statische balans
Effectieve lengte 230,5 mm
Overhang 16 mm
Tracking error Binnen 3°
Verstelbereik armhoogte 6 mm
Instelbare naalddruk 0 g tot 4,0 g (1 schaal 0,1 g)
Bruikbaar cartridgegewicht 9,5 g of minder (één cartridge)
Cartridgetype VM-type

NAALDHOUDER

Gewicht 10 g
Lengte 52 mm
Lengte dwarsboompje 21 mm
Lees meer
Gratis bezorging vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

Specificaties Pioneer DJ: PLX-500-W Platenspeler - Wit

Meer informatie
Levertijd Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Kleur Wit
Bluetooth Nee
Merk Pioneer DJ
USB aansluiting Ja
Geleverd met stofkap Ja
Hoogte 159 mm
Breedte 450 mm
Diepte 368 mm
Garantie 2 jaar
Aandrijving Direct-drive
Standaard toerental instelbaar 33
Ingebouwde speakers Nee
Stijl / vormgeving Modern
Gewicht 10.7 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling