Q Acoustics: Q3010i 5.1 Homecinema Pack - Grijs

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

De Q 3010i Series 5.1 Cinema Pack zal het volledige potentieel van uw home cinema-elektronica ontketenen. Zijn voortreffelijk gedetailleerde geluid zal alle sfeer, natuurlijke dialoog en, indien nodig, het krachtige explosieve drama van elke video-soundtrack overbrengen. 

Bekijk specificaties
Wij zijn de Q Acoustics specialist! Waarom? Klik hier.
€ 1.396,00
Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.4/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

De Q 3010i Series 5.1 Cinema Pack zal het volledige potentieel van uw home cinema-elektronica ontketenen. Zijn voortreffelijk gedetailleerde geluid zal alle sfeer, natuurlijke dialoog en, indien nodig, het krachtige explosieve drama van elke video-soundtrack overbrengen. Het 3010i 5.1-bioscooppakket is afgeleid van zijn bekroonde voorgangers en heeft een uitgebreid kastformaat met een groter geluid, P2P ™ -versteviging voor extra kaststabiliteit voor een zuiverder, dynamischer thuisbioscoopgeluid.

Elke luidspreker die deel uitmaakt van het Q 3010 5.1 Cinema-pakket is een echte hi-fi-luidspreker met een schat aan technologie toegepast op de gehele 3000i-serie - resulterend in uitzonderlijke filmprestaties voor kleine tot middelgrote luisterruimtes. Het Q3010 5.1 Cinema-pakket levert ook verbluffende muzikale uitvoeringen.

In de gehele 3000i-serie zijn conventionele paneeluitsparingen verwijderd, waardoor de integriteit van de behuizingen aanzienlijk is verbeterd en nieuwe bogenpoorten met een laag profiel zijn ingebouwd met bussen die diep genoeg zijn om bananenstekkers van 4 mm (0,16 inch) te accepteren. De luidspreker kan heel dicht bij een achterwand worden geplaatst, zelfs wanneer banaanstekkers in plaats van schoppen of kale draden worden gebruikt, wat betekent dat het Q 3010i-thuisbioscoopsysteem een naadloze aanvulling kan zijn op uw luisterruimte.

De Q 3010i-luidsprekers kunnen op een plank worden gemonteerd op flexibele, voorgemonteerde rubberen voetjes, op een standaard gemonteerde of aan de muur gemonteerde optionele voetjes en beugels voor ultieme flexibiliteit in uw thuisbioscoopopstelling.

De Q 3090Ci heeft dezelfde breedte als de meeste versterkers en AV-receivers, dus past deze fraai in het gespecialiseerde meubilair dat ontworpen is om ze te huisvesten en kan ook op een plank of in een kast worden gemonteerd, of op speciale muurbeugels.

De Q 3060S is onze meest slanke subwoofer met alle benodigde energie om elke nuance van een akoestische contrabas of gerommel van een cinematografische explosie te leveren. De Q 3060i-subwoofer kan op de vloer worden gemonteerd met behulp van spikes of aan de muur met een speciale muurbeugel.

Niet alleen heeft het gehele 3000i-gamma alle nieuwe behuizingesthetica, maar het biedt ook 4 nieuwe, eigentijdse afwerkingen. De nieuwe luidsprekers uit de 3000i-serie zijn verkrijgbaar in vier standaardafwerkingen; Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black of Arctic White. Alle zijn afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke bestuurder en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters.

5.1 Systeem:

  • 4 x 3010i boekenplankluidsprekers
  • 1 x 3060s actieve subwoofer
  • 1 x 3090ci middenluidsprekerGratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

Specificaties Q Acoustics: Q3010i 5.1 Homecinema Pack - Grijs

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Kleur Grijs
Merk QAcoustics
Garantie 5 jaar
Speaker kanalen 5.1
HDMI uitgangen Geen
HDMI ingangen Geen
Streaming audio Airplay
Surround systemen Dolby Atmos
Gewicht 30.9 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling