QED: PERFORMANCE XT25 - Incl. connectors - 2 Meter

Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Op voorraad

Een van de belangrijkste features van de QED XT25 luidsprekerkabel is de toepassing van X-Tube™ technologie, die in 2005 al eens werd toegepast in de alom geprezen Silver Anniversary XT kabels. Naarmate de frequentie toeneemt, stromen elektronen steeds meer naar de periferie van een geleider. Wanneer de frequentie hoog genoeg is wordt slechts een zeer dunne laag (huid) aan de buitenkant van de geleider gebruikt.

Bekijk specificaties
Wij zijn de Q Acoustics specialist! Waarom? Klik hier.
€ 74,00
Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.2/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

X-Tube™ 
Een van de belangrijkste features van de QED XT25 luidsprekerkabel is de toepassing van X-Tube™ technologie, die in 2005 al eens werd toegepast in de alom geprezen Silver Anniversary XT kabels. Naarmate de frequentie toeneemt, stromen elektronen steeds meer naar de periferie van een geleider. Wanneer de frequentie hoog genoeg is wordt slechts een zeer dunne laag (huid) aan de buitenkant van de geleider gebruikt. Deze zogeheten skin depth is afhankelijk van de toegepaste materialen. Dankzij de X-Tube™ technologie wordt al het geleidende materiaal rond een centrale, holle en geïsoleerde staaf geplaatst. Bij andere kabels met X-Tube™ zorgden veranderende magnetische velden van de stroomtoevoer voor een geforceerde flow van stroom.

Geometrie
Dit probleem is in het design van de QED XT25 verholpen door de bestaande holle AirCore™ staaf te combineren met X-Tube™ technologie, wat resulteert in een betere dichtheid van stroom en behoud van hoge frequenties. In plaats van de gevlochten structuur heeft QED een ring van geleiders gevormd, waardoor het nabijheidseffect wordt geëlimineerd. Deze geometrie bevordert een meer consistente verdeling van het signaal, waardoor een meer accurate muzikale weergave mogelijk is.

Hi-fi signaaloverdracht
Ontwikkelaars van QED weten als geen ander dat een lage gelijkstroom (Direct Current) cruciaal is in het behalen van een high fidelity signaaloverdracht. Dit komt omdat de luidspreker een frequentie-afhankelijke belasting presenteert aan de versterker waarvan de kabel een variabele verhouding vormt. Als de weerstand te groot is kunt u deze veranderingen terug horen in de frequentierespons karakteristieken van de luidspreker. Deze kunnen niet worden gecorrigeerd door de negatieve feedback lus van de versterker. Om een duidelijke verbetering te bieden ten opzichte van vergelijkbare prijs-kwaliteit kabels van QED en de concurrentie, heeft men het dwarsdoorsnede-oppervlak (CSA) van XT25 vergroot tot 2,5 mm2 van 99,999% zuurstofvrij koper. Dit geeft de nieuwe kabel direct een lage DC-weerstand en dus een meer accurate muzikale levering.


Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

Specificaties QED: PERFORMANCE XT25 - Incl. connectors - 2 Meter

Meer informatie
Levertijd Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Kleur Transparant
Diameter 2 x 2,5 mm
Lengte 2 meter
Merk QED
Garantie 5 jaar
Gewicht 1 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling