SecondDeal: Marantz SR7013 9.2-kanaals Surround Receiver - Zwart

Vraag naar levertijd
Op voorraad

De SR7013 beschikt over een groot aantal aansluitingen, 7 keer HDMI aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. LAN, USB, 4 digitale- en 5 analoge aansluitingen. Daarnaast is er een Phono (MM) ingang aanwezig.

Bekijk specificaties
Speciale prijs € 1.099,00 Normale prijs € 1.999,00 45% korting op de normale prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.3/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
Gratis verzending vanaf €50,-
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details SecondDeal: Marantz SR7013 9.2-kanaals Surround Receiver - Zwart

De SR7013 beschikt over een groot aantal aansluitingen, 7 keer HDMI aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. LAN, USB, 4 digitale- en 5 analoge aansluitingen. Daarnaast is er een Phono (MM) ingang aanwezig. 

Nu met Dolby Atmos en DTS-X is het mogelijk een volledige 3D geluidservaring te creëren met geluid van boven! Met de Marantz SR7013 is het onder andere mogelijk een 5.1.2, 7.1.2 of 5.1.4 opstelling te realiseren.

Het instellen van de SR7013 is eenvoudig, bij de eerste ingebruikneming start de installatiewizard vanzelf op. Het enige wat u hoeft te doen is de stappen op uw scherm te volgen, het systeem zal u stap voor stap begeleiden zodat u zelf uw surroundconfiguratie eenvoudig kunt instellen. Het aanmelden op uw netwerk wordt ook via een eenvoudige methode bereikt.

Uw SR7013 wordt geleverd met een microfoon, aan de hand daarvan meet de versterker uw akoestiek en luidsprekers in en wordt de calibratie automatisch uitgevoerd.

De Marantz SR7013 is voorzien van draadloze Wi-Fi en Bluetooth mogelijkheden, bekabeld aan het netwerk koppelen is natuurlijk ook geen probleem. Ook ondersteunt de SR7013 AirPlay 2 en kunt u uw favoriete muziek streamen via het HEOS platform, inbegrepen zijn hier onder andere Spotify, Tidal, Deezer en internetradio.

Het HEOS platform biedt de mogelijkheid een draadloos mutiroom systeem op te bouwen, breid uw systeem uit met een van de vele HEOS speakers of versterkers en creëer een volledig audio netwerk in uw woning.

Op elk van de 9 kanalen kan de Marantz SR7013 200 Watt vermogen leveren. De eindversterkers zijn opnieuw onder de loep genomen en geoptimaliseerd voor de nieuwe generatie surroundrecievers, hierdoor is er een helderder en strakker geluid ontwikkeld.

De nieuwe generatie blijft trouw aan het vertrouwde Marantz uiterlijk, uitgevoerd in metalen behuizing.

Lees meer
Gratis bezorging vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties SecondDeal: Marantz SR7013 9.2-kanaals Surround Receiver - Zwart

Meer informatie
Levertijd Vraag naar levertijd
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar
Staat omverpakking/doos In goede staat
Staat product Geen gebruikssporen
Product levering Compleet, inclusief alle accessoires
Wijze van inname Demo model
Merk Marantz
Gewicht 14.9 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling