SecondDeal: Onkyo TX-NR686 7.2 Surround receiver - Zwart

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

De TX-NR686 ondersteunt 4K (in combinatie met HDR, HLG en Dolby Vision) en brengt 3D-audio ten gehore met 165 watt per kanaal. De receiver is voorzien van een THX-certificaat om echt cinemageluid te garanderen. Als de kamer de juiste grootte heeft, zal de luisteraar zich volgens Onkyo dan ook daadwerkelijk in een bioscoop wanen. Het apparaat kan uit de voeten met audio-formats als DTS:X en Dolby Atmos en kan tevens formats als DTS Neural:X en Dolby Surround ‘upscalen’ naar een betere luisterervaring. Hij zou ook audio-tracks als Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio die vanaf een Blu-ray beluisterd worden een extra dimensie kunnen geven.

Bekijk specificaties
Speciale prijs € 389,00 Normale prijs € 649,00 40% korting op de normale prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.3/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
Gratis verzending vanaf €50,-
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details SecondDeal: Onkyo TX-NR686 7.2 Surround receiver - Zwart

De TX-NR686 ondersteunt 4K (in combinatie met HDR, HLG en Dolby Vision) en brengt 3D-audio ten gehore met 165 watt per kanaal. De receiver is voorzien van een THX-certificaat om echt cinemageluid te garanderen. Als de kamer de juiste grootte heeft, zal de luisteraar zich volgens Onkyo dan ook daadwerkelijk in een bioscoop wanen. Het apparaat kan uit de voeten met audio-formats als DTS:X en Dolby Atmos en kan tevens formats als DTS Neural:X en Dolby Surround ‘upscalen’ naar een betere luisterervaring. Hij zou ook audio-tracks als Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio die vanaf een Blu-ray beluisterd worden een extra dimensie kunnen geven. Verder is er AccuEQ Room Acoustic Calibration aanwezig, dat in combinatie met AccuReflex je speakers aan de hand van de ruimte op de juiste manier afstemt. 

De L/R kanalen aan de voorzijde van de TX-NR686 maken verder gebruik van VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry), dat geluiden op hoge frequenties verwijderd. Dit zou vooral merkbaar wanneer je via een netwerk of USB-stick luistert naar Hi-Res Audio in 5.6 MHz DSD of 192 kHz/24-bit in FLAC, WAV (RIFF), AIFF en ALAC. Voor de muziek zitten verder aanbieders als Amazon Music, TIDAL, TuneIn, Deezer en Spotify ingebouwd. Je kunt de diensten selecteren door middel van de afstandsbediening of de Onkyo Controller-app voor iPad, iPhone en Android. Alle netwerk functionaliteit loopt via 5 GHz/2.4 GHz Wifi. Voor de muziek is ook Bluetooth ingebouwd en daarnaast kan een draaitafel met een MM cartridge worden aangesloten.

Op het gebied van multiroom is de TX-NR686 voorzien van DTS Play-Fi. Streamingdiensten kunnen met de Onkyo Music Control App over alle kamers gesynchroniseerd worden. De multiroom werkt ook via Chromecast built-in, waardoor er van vrijwel elk device muziek gestreamd kan worden. Via Google Assistant is er spraakbesturing mogelijk via iPhone, Android, Google Home en andere devices. Verder is er ook FlareConnect aanwezig. Aan de achterzijde van de TX-NR686 zitten zes HDMI-ingangen en aan de voorzijde zit er nog eentje extra, die geschikt is om even snel een spelcomputer of videorecorder op aan te sluiten.

Lees meer
Gratis bezorging vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties SecondDeal: Onkyo TX-NR686 7.2 Surround receiver - Zwart

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar
Staat omverpakking/doos In goede staat
Staat product Geen gebruikssporen
Product levering Compleet, inclusief alle accessoires
Wijze van inname Retour van klant
Merk Onkyo
Gewicht 12.5 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling