Seconddeal: SVS PC-2000 Subwoofer - Gloss Piano Black

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

De iconische cilinder-subwoofer met poorten met poorten van de SVS PC-2000 met Ultra-serie technologie maakt gebruik van het eigen cilinderkastontwerp van SVS om zijn voetafdruk sterk te verkleinen.

Bekijk specificaties
Speciale prijs € 779,00 Normale prijs € 1.049,00 26% korting op de normale prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.1/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Seconddeal: SVS PC-2000 Subwoofer - Gloss Piano Black

De iconische cilinder-subwoofer met poorten met poorten van de SVS PC-2000 met Ultra-serie technologie maakt gebruik van het eigen cilinderkastontwerp van SVS om zijn voetafdruk sterk te verkleinen. Een onwrikbare 12-inch down-firing driver en 500 watt RMS, 1.100 watt piekvermogen Sledge-versterker produceren diepe lage frequentie-uitbreiding en kamer-schuddende output typisch voor veel grotere aangedreven subwoofers, zonder in te boeten op vloeroppervlak. SVS SoundPath Subwoofer Isolation System wordt standaard meegeleverd.

Met een uniek en innovatief cilinderontwerp met een voetafdruk van slechts 16,5 inch in diameter, levert de SVS PC-2000 subwoofer ongeëvenaarde basprestaties per vierkante inch vloeroppervlak. De PC-2000, die 34-inch lang is met een 12-inch down-firing driver en 500 watt RMS, 1.100+ watt piekvermogen DSP-versterker, is een opvallende monoliet van laagfrequente uitvoer die verticale hoogte gebruikt om moeiteloos basuitvoer te bereiken aandrijfniveaus, met minimaal benodigde vloerruimte. Het is ook de eerste SVS-subwoofer die standaard wordt geleverd met het SoundPath Subwoofer Isolation System. De elastomeren voetjes ontkoppelen en isoleren de PC-2000 van de vloer, wat resulteert in een strakkere en schonere bas met minder rammelaar in de kamer en bas die naar andere kamers stroomt.

Een icoon van de SVS-subwoofer-innovatie, het cilindervormige kastontwerp van de PC-2000-subwoofer laat eigenaren profiteren van de prestaties van een grotere subwoofer, zonder in te boeten op het vloeroppervlak. Meer dan 20 prototypes van stuurprogramma's werden met de hand gebouwd en bestraft met rigoureuze praktijktests; inclusief 100 uur direct testen op volledig vermogen; voordat de definitieve versie van de 2000-serie driver werd goedgekeurd, waardoor het een van de beste subwooferdrivers en motorassemblages in productie is.

Commanderende 12-inch SVS High Output Driver
De PC-2000 aangedreven subwoofer beschikt over een 12-inch down-firing 2000-serie driver bestaande uit dubbele hoogwaardige ferrietmagneten en een voor FEA geoptimaliseerde motor voor vrijwel vervormingsvrije prestaties. Een versterkte Nomex-spin werd geïntegreerd voor verbeterde lineariteit en drivercontrole, vooral belangrijk wanneer de STA-500D-versterker de PC-2000 naar maximale uitgangsniveaus duwt.

Krachtige en geavanceerde slee STA-500D-versterker
De Sledge STA-500D DSP-versterker in de PC-2000 subwoofer is conservatief beoordeeld op 500 watt RMS en 1.100 watt piekvermogen en levert moeiteloos vermogen voor maximale SPL's en geluidseffecten in films en muziek, met behoud van uiterste nauwkeurigheid op frequentie en voorbijgaande respons. Het heeft ook hersens die overeenkomen met zijn spierkracht. Een geavanceerde DSP biedt een scala aan filters en volume-, versterkings- en fasecontroles voor fijnafstemming van prestaties, en het efficiënte Klasse-D ontwerp verbruikt minder dan een halve watt vermogen in stand-bymodus.

Met een vermogen van 17-270 HZ +/- 3dB, beschikt de PC-2000 over een stereo lijnniveau RCA-ingang en 80Hz high-pass gefilterde uitgangsverbindingen, continu variabele volume- en fasecontroles, en een achteraan schietende 4-inch high-flow poort met grote radius binnenste en buitenste flenzen. Met zwarte essen of pianolak afgewerkte topcaps geven de subwoofer ontwerpflexibiliteit om te passen bij een scala aan decors.

Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties Seconddeal: SVS PC-2000 Subwoofer - Gloss Piano Black

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Kleur Zwart
Garantie 5 jaar
Staat omverpakking/doos In goede staat
Staat product Geen gebruikssporen
Product levering Compleet, inclusief alle accessoires
Wijze van inname Retour van klant
Merk SVS
Gewicht 22 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling