Dali Speaker

Het van origine Deense bedrijf Dali (Danish Audiophile Loudspeaker Industries) werd begin jaren tachtig opgericht en doet dus al een flink aantal jaren mee in hifi-land. Één van de audioproducten waar ze in uitblinken zijn hun welbekende speakers. De jarenlange ervaring die het bedrijf inmiddels op hun naam heeft staan, heeft ze geleerd hoe ze zich kunnen onderscheiden van andere speakermerken. En dat doen ze op een sublieme manier! ‘Massa = Kassa’ gaat voor Dali namelijk niet op. Het merk focust zich op het ontwikkelen van unieke en exclusieve speakers. Van elke Dali speaker die je waar dan ook tegenkomt, bestaat er slechts één. Op de achterkant van het product vind je een persoonlijke handtekening van de bouwer van die die specifieke speaker gebouwd heeft. Hoe leuk is dat?!

Een Dali speaker voor elke ruimte

Het aanbod Dali speakers is breed en uiteenlopend. Van boekenplankspeakers tot vloerstaande speakers, van subwoofers tot centerspeakers, en een hoop daartussenin. Daarmee biedt het assortiment voldoende mogelijkheden voor elke ruimte. Want is het een grote ruimte die gevuld moet worden met kwalitatief hoogwaardig geluid? Dan is een vloerstaande speaker mogelijk de beste keuze, terwijl je voor in een kleine ruimte misschien al meer dan genoeg hebt aan een wand- of centerspeaker. Eén ding is zeker: het karakter en de meeslepende luisterervaring komen in iedere speaker terug, dus wat dat aangaat kun je nooit een verkeerde keuze maken.

De voordelen van een Dali speaker

De aanschaf van een Dali speaker klinkt dus eigenlijk altijd als een goed idee! We sommen de belangrijkste voordelen van een luidspreker van Dali nog een keer voor je op:

- Geen massa = kassa maar unieke en exclusieve producten
- Breed en uiteenlopend assortiment
- Voor elke ruimte een geschikte speaker
- Geniet van de meeslepende luisterervaring, welk model je ook kiest

Wil je graag een Dali speaker kopen maar kun je nog wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste? Chat, mail of bel ons dan. Onze audio experts staan voor je klaar!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-15 van totaal 206

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-15 van totaal 206

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nieuws over Dali Speaker