Doubledeal: SVS SB-4000 Subwoofer - Zwart - set van 2 stuks

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

De SVS SB-4000 aangedreven subwoofer vernietigt alle vooroordelen over subwooferprestaties en technologie door het commando te nemen over elke kamer met diepe, moeiteloze bas en het toevoegen van viscerale energie aan elke luisterervaring.

Bekijk specificaties
€ 3.848,00
Klanten geven Doublepoint een 9.4/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Doubledeal: SVS SB-4000 Subwoofer - Zwart - set van 2 stuks

De SB-4000 subwoofer is een topkeuze voor thuisbioscoop- en audiofiele muzieksystemen en levert enorme SPL's en een extreem lage frequentie-uitbreiding die zelfs de meest veeleisende luisteraars zal verbazen. Een 13,5-inch driver met hoge excursie ontketent immense sonische energie met behoud van pinpoint-controle en nauwkeurigheid van een 1200 watt RMS, 4.000+ watt piekvermogensversterker met volledig discrete MOSFET-uitgang en de meest geavanceerde audio-DSP van analoge apparaten. Nauwkeurige afstemming voor de SB-4000 is mogelijk via een subwoofer DSP-smartphone-app met aangepaste voorinstellingen.

De SVS SB-4000 aangedreven subwoofer vernietigt alle vooroordelen over subwooferprestaties en technologie door het commando te nemen over elke kamer met diepe, moeiteloze bas en het toevoegen van viscerale energie aan elke luisterervaring. Met druppeltechnologie uit de 16-Ultra-serie, in 2017 door bijna elke audiopublicatie en branchegroep uitgeroepen tot de beste subwoofers, vernietigt de SB-4000 verwachtingen en levert een niveau van ongeëvenaarde subwooferprestaties die alleen verkrijgbaar zijn bij SVS.

Slagen op de borst en lage frequentie-uitbreiding onder de drempel van het menselijk gehoor, met verfijnde muzikaliteit - een niveau van subwooferprestaties dat nog niet eerder te zien was voor deze prijs. De geavanceerde DSP-versterker van de SB-4000 subwoofer, de innovatieve driver en een gesloten ruimte voor het ontwerp van de masterruimte en het commando voor een ruimte met diepere bassen en hogere uitgangsniveaus dan wat typisch mogelijk is met een subwoofer van zijn grootte. Een ideale optie voor referentiekwaliteit bas in audiofiele muziek of thuisbioscoopsystemen, de SB-4000 zet alle prestatiebenchmarks voor een subwoofer en laat grotere en duurdere subs trillen in zijn kielzog.

High-excursie SVS-stuurprogramma - Legendarische SVS-uitvoer en -regeling
De SB-4000 subwoofer levert het volledige potentieel van het vermogen van de Sledge STA-1200D versterker met precisie en controle om kamer-opwindende SPL's en moeiteloze lage frequentie-uitbreiding te produceren met uiterste nauwkeurigheid op alle aandrijfniveaus.

  •  Dubbele ferrietmagneetmotor die bijna 40 pond weegt, genereert een enorme magnetische kracht en excursie van de 13,5-inch driver om een massieve lage frequentie-output te produceren die ver onder de grenzen van het menselijk gehoor ligt.
  •  Randgewonden spreekspoel met acht-laags aluminium platte draad minimaliseert vervorming en vermogenscompressie, terwijl het zorgt voor uitstekende warmteafvoer en lineariteit voor nauwkeurige controle.
  •  Lichtgewicht en stijve composietconus met premium glasvezel stofkap genereert een enorme output met uiterst nauwkeurige frequentierespons.
  •  Gepatenteerde spuitgegoten pakking en parabolische surround met lange worp zorgen voor een lange levensduur en maken extreme uitwijking en SPL's mogelijk.

De SB-4000 Sledge STA-1200D-versterker heeft een conservatief vermogen van 1200 watt RMS en 4.000+ watt piekvermogen en maakt gebruik van een efficiënt Klasse D-ontwerp in combinatie met een volledig discrete MOSFET-uitgang en een geavanceerde DSP-engine voor analoge apparaten. Het resultaat is een niveau van moeiteloos vermogen en geavanceerde verwerking die niet verkrijgbaar is bij andere fabrikanten van actieve subwoofers.

Hoge stroomoutput van volledig discrete MOSFET's met efficiëntie van klasse D-versterker
Efficiëntie van een klasse D-versterker met de mogelijkheid om enorme hoeveelheden stroom door de volledig discrete MOSFET's te verplaatsen, waardoor een enorme uitvoer en nauwkeurige bediening mogelijk is voor uitstekende real-world subwooferprestaties op alle aandrijfniveaus.

Geavanceerde 50Mhz analoge apparaten met hoge resolutie Audio DSP
De meest geavanceerde digitale processor die ooit in een subwoofer is gebruikt, handhaaft de uiterste nauwkeurigheid en ongerepte geluidskwaliteit via geavanceerde afstemming in de kamer, geoptimaliseerde frequentieresponscurves, krachtige DSP-bedieningselementen en meer.

Actieve vermogensfactorcorrectie (PFC) & aardlusisolatie
Dient als een lijnconditioner, stroomstootonderdrukker en spanningsregelaar waardoor de versterker grote spanningsschommelingen kan verwerken en ervoor zorgt dat de subwoofers probleemloos werken in elk huishoudcircuit, ongeacht hoe instabiel de inkomende stroom. Een geïsoleerd circuit creëert een verdwijnend laag geluidsniveau door het potentieel voor aardlusgeluiden van externe componenten te elimineren, wat resulteert in absolute sonische transparantie.

Akoestisch inert en strak verstevigd gesloten kastontwerp
Ingelegd display op het voorpaneel, afgeronde randen en een gebogen metalen rooster op de verzegelde doos SB-4000-kast geven het een verfijnde maar toch indrukwekkende uitstraling die visueel combineert met thuisbioscopen en high-end audiosystemen. Het verzegelde ontwerp van de kast resulteert in een strakkere, meer muzikale bas en maakt het aanzienlijk compacter dan subwoofers met poort-box met vergelijkbare specificaties.

  •  Dubbel dikke MDF-voorplaat van 2 inch en stijve interne versteviging ter ondersteuning van de massieve aandrijfeenheid en voor een akoestisch inerte omgeving.
  •  Het sterk versterkte interne ontwerp en de akoestische isolatie elimineren alle kleuring of resonantie uit de kast, zelfs wanneer de diepste lage frequenties worden gespeeld op referentievolume.
  •  Beschermend, niet-resonerend stalen rooster en op maat gemaakte elastomeervoeten voor het verminderen van geluidsartefacten in een kamer.
Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties Doubledeal: SVS SB-4000 Subwoofer - Zwart - set van 2 stuks

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Merk SVS
Kleur Zwart
Breedte 45,2 cm
Diepte 53 cm
Hoogte 46,5 cm
Garantie 5 jaar
Impedantie X
Nominale belastbaarheid (continu) 1200 Watt
Maximale belastbaarheid (piek) 4200 Watt
Frequentiebereik 19-310Hz ± 3 dB
Gevoeligheid N/A
Aantal speakers Nee
Basreflex poort Voorkant
Gewicht 46.4 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling